Connect with us


Sport

Peste 100 de sportivi cu dizabilității, din toată țara, vin la Lugoj

Publicat

în

În perioada 11-14 octombrie 2017 se va desfasura la Lugoj a 22-a editie a manifestării sportive pentru persoane cu dizabilitati, CUPA ANA LUGOJANA, care întrunește în acest an 103 participanți de la 12 cluburi din România și trei cluburi din Ungaria.

PMP

Competiția este organizată de Clubul Sportiv MARATON’93 Lugoj în colaborare cu Primăria Municipiului Lugoj, avand ca parteneri: Colegiul Național Coriolan Brediceanu, Space Bowling Lugoj, Rotary Club Lugoj, Lions Club Lugoj. 

USR

În cadrul programului, joi 12 octombrie, de la ora 10.30 se vor desfasura probele de atletism (100m, sulița, greutate) la Stadionul municipal, iar de la orele 15.30 probele de sah, darts și bowling la Space Bowling Lugoj. Vineri, 13 octombrie, de la ora 9.30, la Sala de sport “LAVINIA MILOSOVICI”, se vor desfășura probele la tenis de masă (individual, echipe și open), iar de la ora 17.30 va fi festivitatea de premiere.

Clubul Sportiv al handicapatilor fizic MARATON’93 Lugoj apelează la sprijinul firmelor si a lugojenilor pentru a desfășura în bune condiții acest eveniment tradițional în municipiul Lugoj. Pentru cei care doresc să sprijine financiar acest eveniment, donațiile sau sponsorizarile pot fi facute în contul RO42RNCB0252007375780001. Orice sumă ne este de folos. Cei care doresc să se implice ca voluntari (arbitrii la tenis de masă, copii de mingi, ajutor pentru persoane în fotoliu rulant la urcat și coborat din autobus, gara, hotel etc.) pot să ne contacteze pentru a se implica în organizarea acestui eveniment. 

 

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sport

Un lugojean a câștigat 6 medalii la naționale și este printre cei mai buni gimnaști ai României

Publicat

în

PMP

Sportul merge mai departe, ce-i drept cu unele impedimente, chiar și în anul pandemiei. O dovedește un tânăr din Lugoj care s-a impus la mai toate probele la care a participat, în cadrul Campionatelor Naționale de Gimnastică ce au avut loc în această perioadă la Ploiești.

USR

Tânărul gimnast Norbert Marcu a reușit să își adjudece 6 medalii, în ciuda vârstei fragede pe care o are și a anului 2020 deloc propice pentru orice fel de performanțe. Norbi a arătat competitorilor că nimic nu îl poate opri, nici măcar o pandemie care a paralizat lumea. Tânărul legitimat la CSS Lugoj, parte din lotul de juniori al României, a reușit să câștige aurul la individual compus, proba cea mai importantă, dar și la cal cu mânere și paralele. 

A câștigat argintul de trei ori, la sărituri, inele și bară fixă, ratând podiumul la sol la diferență mică. Cu cele 6 medalii câștigate, Norbert este pe cale să devină cel mai bun gimnast al României.

Citiţi mai departe

Sport

Primul pas pentru salvarea CSM Lugoj. 600 de mii de lei de la bugetul local pentru achitarea datoriilor

Publicat

în

FOTO Lugoj Volei/Facebook

Consilierii locali au aprobat, ieri, propunerea executivului lugojean de alocare a 600 de mii de lei pentru Clubul Sportiv Municipal, care a acumulat ani de zile datorii, din cauza că nu a primit suficienți bani pentru plata tuturor cheltuielilor.

PMP

Marius Maier, șeful CSM Lugoj, a transmis primarului și consilierilor locali un referat prin care solicita aceste sumă, necesară pentru continuarea activității. Suma a fost aprobată și în zilele următoare va intra în contul clubului.

USR

 

Citiţi mai departe

Sport

Echipa de volei din Lugoj, învinsă de COVID. Pierde două meciuri cu 0-3

Publicat

în

FOTO Facebook/CSM LUGOJ

CSM Lugoj a anunțat că nu se mai deplasează la turneul de la Galați, după ce mai multe jucătoare au fost infectate cu coronavirus. Lugojencele aveau programate două meciuri, cu CSU Belor și CSM Târgoviște.

PMP

„Astăzi trebuia să ne deplasăm la Galați, pentru a participa la turneul cu numărul doi din cadrul turului campionatului național feminin de volei, alături de CSU Belor și CSM Târgoviște. Din păcate un adversar invizibil ne-a scos din joc și ne ține în izolare pentru următoarele 14 zile. Avem 9 jucătoare infectate cu Covid 19, astfel că este imposibil să deplasăm un lot valid de minim șase jucătoare la acest turneu. Important este însă ca fetele noastre să se facă bine, să treacă peste acestă boală și apoi să revină pe teren. Faptul că vom pierde cele două jocuri cu 0 – 3 contează doar pentru statistică. Așteptăm să ne revină zâmbetul pe buze!”, arată oficialii clubului.

USR

 

Citiţi mai departe

Pro

Publicitate

Cele mai citite