Connect with us

Divertisment

Andrada, lugojeanca pentru care sportul e un mod de viaţă

Publicat

în

Andrada Gribincea(Neacşu) este kinetoterapeut şi instructor de fitness. Conduce de peste şase ani una dintre cele mai cunoscute săli de sport din Lugoj – Studioul Fit.  A început această activitate ca instructor pentru o grupă de Zumba, însă astăzi pregăteşte clase de Pilates, TRX, Fit Force sau Freelectis. Andrada povesteşte că dorinţa ei a fost să facă la Lugoj un loc în care antrenamentele să nu fie o povară, ci un mod relaxant pentru cei care vor să se încarce de energie pozitivă şi vor să-şi redobândească încrederea. 

“Din fericire, un număr tot mai mare de oameni realizează importanța sportului pentru sănătatea lor fizică și mentală și aleg să calce pragul sălilor de sport. Noi, la FitLugoj avem clase variate ce ajută la pierderea în greutate, tonifiere musculară, modelarea armonioasă a trupului, îmbunătățirea posturii corpului dar și îmbunătățirea stării psihice”, spune Andrada, care recomandă sportul ca mod de viaţă şi aşteaptă cât mai mulţi lugojeni la Studioul Fit, de pe strada Bucegi nr.2.

Pentru cei care doresc o clasă mai puțin extenuantă, dar suficient de intensă pentru a-şi pune musculatura în mişcare, Andrada recomandă grupele de Pilates, de folos în special persoanelor cu afecțiuni ale coloanei vertebrale. Clasele unde antrenamentele au o intensitate ridicată care solicită întreaga musculatură, având rezultate rapide și vizibile, sunt cele de Zumba Fitness, TRX, Fit Force sau Freeletics. Și pentru că nu doar adulții au nevoie de mișcare pentru a se menține sănătoși, FitLugoj a creat o clasă specială pentru copii, Kids Hour, menită să le dezmorțească trupurile fragile, să le întărească musculatura, puterea de concentrare și capacitatea motrică. În același timp, distracția este la locul ei astfel că cei mici părăsesc cu greu sala la finalul fiecărei clase.

Explorează vara bine echipat, cu un premiu din SPOT câștigat!

Sportul nu trebuie să fie o povară

RETIM

Tânăra instructoare spune că, la Fit Lugoj, sportul poate fi practicat şi de către persoanele cu vârste mai înaintate, pentru că sala are grupe speciale de Zumba Dance, o adevărată plăcere pentru minte și trup. Ea crede că echipamentele de ultimă generaţie pe care Studio Fit le deţine sunt esenţiale pentru eficienţa antrenamentelor, însă povesteşte că secretul sălii pe care o conduce este altul.

“Avem echipamente profesionale de ultimă generație astfel că fiecare antrenament este pe cât de diferit, pe atât este de eficient. Însă ceea ce ne diferențiază este implicarea și dedicarea totală. Fit Lugoj nu este doar o sală de fitness, ci un refugiu în care uiți de griji, de probleme, de neajunsuri, cunoști oameni minunați, te încarci cu energie pozitivă, motivație și bucurie de nedescris. Noi suntem aici ca o mare familie de oameni frumoși care iubesc sportul și viața și aleg să o trăiască la maxim. Bucuria, mulțumirea, aprecierea și prietenia necondiționată venită din partea clientelor sălii îmi oferă şi mie motivație, putere și dorința de a mă implica 100% în această meserie pe care o iubesc”, afirmă Andrada, care explică că încearcă să le arate celor care trec pragul sălii că sportul nu trebuie să fie o povară, din dorinţa de a arăta mai bine, ci o plăcere de a-ţi schimba viaţa, de a te încărca pozitiv şi de a întâlni oameni dragi.

“Dacă se întâmplă asta, atunci scopul nostru a fost atins. Pentru că la Fit Lugoj nu vrem doar să modelăm trupurile, ci încercăm să schimbăm vieți prin mișcare, distracție, înțelegere, prietenie. Aici înveți că prin muncă și dedicare, poți obține tot ceea ce îți propui, aici înveți să nu renunți oricât ar fi de greu, aici înveți să ții cu dinții de visele tale și să te oprești doar atunci când le îndeplinești”, mai spune experimentata instructoare.

 

 

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Divertisment

Lugojenii așteptați să participe în număr mare la cel mai popular festival de papricaș din Banat

Publicat

în

Lugojenii sunt așteptați să participe în număr mare la cel mai îndrăgit festival dedicat papricașului din tot Banatul. Este vorba despre Festivalul Papricașului și Vinului de la Buziaș. În acest an, festivalul are loc în weekend-ul 8-9 octombrie, adică la final de săptămână.

În cele două zile dedicate acestei manifestări vor avea loc mai multe concerte de folclor. Iată, mai jos programul.

Explorează vara bine echipat, cu un premiu din SPOT câștigat!

Sâmbătă, 8 octombrie

RETIM

  • orele 15 – 22 – Spectacol ansambluri folclorice: ansamblul Akademia Banat al Universității de Științele Vieții „Regele Mihai”, ansamblul Făgețeana, soliști: Mircea Cârțișorean, Mihaela Ivanciuc, Alexandra Vanc, Alexandra Lazăr, Aurelian Goia, Beatrice Mitru, Theea Ploscariu, Beatrice Chipereanu, Mirian Stan, ansamlul Sorocul, soliști: Florica Ianțo Penciuc, Mariana Sav, Dana Indru, Ștefan Murgu, Reli Vilău, Eugenia Curelaru, Vasile Bizău, Seia Vesici, ansamblul Perla Banatului, soliști: Cristian Nechita, Adriana Scorobete, Nicolae Brânzei, Lavinia Lucian, Carmen Maria Bucovicean, Ileana Pătrașcu, Sorana Mariș, Florica Nicoli, Rodica Grapineac, Carina Bogdănel, Sorina Elena Laszlo, Mihaela Turcanu.

Duminică, 9 octombrie

  • orele 9 – 13 – Prepararea culinară;
  • orele 14 – 14,30 – Degustarea papricașului și desemnarea câștigătorilor;
  • orele 13 – 22 – Program artistic, soliști invitați: Liliana Laichici, Adrian Stanca, Carmen Popovici Dumbravă, Vasile Conea, Carmen Biruescu, Simion Moise, Anca Panțâru, Ramona Ilieș Drăgan, Cornelia Lupulescu, Ramona Gomboș, Oana Stanca, Raluca Stanca, Geta Arghiuș, Alina Ștefănescu, Răzvan Poenar, Francesca Rim Miruna Tătar, Daliana Tătar, Roxana Todorescu, Sebastian Rămneanțu, Vlad Amza, Larisa Păun, Ramona Miheț, ansamblurile Laleaua pestriță, din Nițchidorf, Vermeșana, Izvorașul – Buziaș, Hora Belințului.

Intrarea la eveniment este liberă.

Citiţi mai departe

Cultură

Paula Seling vine cu un concert inedit pe scena Teatrului „Traian Grozavescu” din Lugoj

Publicat

în

Celebra cântăreață Paula Seling va susține un concert la Teatrul „Traian Grozavescu” din Lugoj. Evenimentul se va desfășura duminică, 9 octombrie 2022, de la ora 18:00 și face parte a Festivalul Internațional Lugoj Clasic, ediția a VII-a,  proiect finanțat din bugetul local al municipiului Lugoj. Artista va susține un program inedit de pricesne, cântece bisericești.

„Mă bucur că am ocazia să vin să cânt la Lugoj în fața unui public atât de special. Cântând pricesne simt o dublă rugăciune, iar Dumnezeu îmi este aproape cu fiecare notă. Muzica promovează frumosul și în special cântările bisericești au puterea să vindece, să înalțe sufletul și inima la vibrațiile rugăciunii. Eu cânt din nevoia de a dărui exact starea pe care rugăciunea mi-o dă prin puterea ei”, a declarat Paula Seling.

Paula Seling este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, având în discografie cinci albume de colinde și cântece de Crăciun (Albumul de Crăciun, De sărbători, A mai trecut un an, Povești de iarnă, Steaua Răsare) și două albume de pricesne și cântece bisericești (La umbra crucii Tale, Spre lumile Luminii).

Explorează vara bine echipat, cu un premiu din SPOT câștigat!

Intrarea la concert este liberă.

RETIM

Citiţi mai departe

Divertisment

Festival cu ceaune încinse și răchie tare într-o localitate de lângă Lugoj

Publicat

în

În câteva zile are loc un festival cu ceaune încinse și rachiu tare, într-o comună de lângă Lugoj. Evenimentul are loc la Bethausen, acolo unde se pregătește ediția cu numărul trei al Festivalului Ceaunelor și degustarea răchiei.

Odată cu târgul din localitate, care are loc în fiecare joi, la Bethausen se vor încinge și ceaunele, festivalul fiind unul cu tradiție și dedicat celor mai delicioase preparate de acest fel. Ca să se dreagă deliciile culinare bine, ceaunele vor fi acompaniate de rachiu, celebra băutură bănățeană care se fierbe toamna.

Explorează vara bine echipat, cu un premiu din SPOT câștigat!

Festivalul va avea loc la piața din comună, joi, 22 septembrie, începând cu ora 11 dimineața. Pasionații de gastronomie, dar și cei care produc răchie, sunt așteptați să participe la manifestare. Organizatorii au pregătit și momente de folclor pentru participanți, pe scena evenimentului urcând Otilia și Ana Radu, acompaniați de formația lui Ionel Radu.

RETIM

Citiţi mai departe

Divertisment

Vino să sărbătorim trei ani de Iulius Town Timișoara, cu peste 1.500 de premii, concerte, street food, stand-up comedy și surprize pentru copii

Publicat

în

Patru zile și patru nopți, ca în povești. Așa sărbătorim aniversarea celor trei ani de Iulius Town. Cumpărăturile sunt răsplătite cu peste 1.500 de premii, dansăm pe muzica Zdob și Zdub, C.T.C., Irinei Rimes și multor altora, râdem cu Teo și savurăm preparate delicioase la Street FOOD Festival. Curios să știi ce surprize ți s-au mai pregătit la „Picnic in my Town”? Descoperă pe iuliustown.ro/ro/picnic-in-my-town-2022!

S-a dat startul weekend-ului aniversar, la Iulius Town Timișoara. Începând de astăzi, s-au încins cuptoarele, s-au deschis grătarele, s-au ascuțit cuțitele și s-a instalat voia bună la Street FOOD Festival. Până duminică inclusiv, zeci de food truck-uri te așteaptă cu delicii mexicane, libaneze, indiene, sârbești, grecești, americane, italiene și multe alte gusturi. Pentru gurmanzii care nu se pot decide vor fi pregătite porții de degustare cu prețul maxim de 15 lei, precum și Best of Street FOOD Tour în valoare de 79 de lei, unde ți se vor deconspira și câteva dintre secretele bucătarilor. Dacă ești pasionat, poți participa și la cooking show-uri oferite de maeștri bucătari de la Street FOOD, iar copiii sunt invitați la atelierele de gătit care se desfășoară duminică, de la ora 12.00.

Și pentru că mâncarea bună este mai savuroasă în compania muzicii de calitate, ritmurile pe toate gusturile vor răsuna în Iulius Gardens. Vineri, seara se petrece alături de JazzyBIT și C.T.C., sâmbăta va fi în compania trupelor Cuibul și Zdob și Zdub, iar duminică ne întâlnim cu Melting Dice și Irina Rimes. Și copiii au parte de distracție în zona dedicată lor, cu activități antrenante și amuzante, în intervalul 12.00 – 23.00.

Explorează vara bine echipat, cu un premiu din SPOT câștigat!

Nu ți-ai luat încă invitația pentru show-ul lui Teo de stand-up comedy? Încă mai ai timp. Accesul la spectacolul de vineri, 16 septembrie, de la ora 20.00, de pe Terasa Food Court, se face în baza unei invitații pe care o poți primi de la Centrul Informațional, dacă ai peste 18 ani și dacă te prezinți cu bonuri în valoare de minimum 50 de lei, din aceeași zi, de la restaurantele din Food Court Iulius Town Timișoara. Campania de obținere a invitațiilor se desfășoară până vineri inclusiv, iar o persoană poate primi doar una dintre cele 125 de invitații disponibile în fiecare zi. Juratul de la show-ul TV „Stand Up Revolution” e pregătit să te facă să râzi cu glume, situații incomode, întrebări și curiozități la care nu te-ai fi gândit.

RETIM

Zile vesele se anunță și pentru copii, cu povești, veselie și multă distracție. Alături de marionete, cei mici vor face cunoștință, sâmbătă, de la ora 11.00, cu „Iedul cu trei capre”, iar duminică, de la aceeași oră, cu „Ursul păcălit de vulpe”. Sursă de consumat energia și de făcut prieteni noi sunt și toboganele gonflabile gigant amplasate în interior, în zona Atrium, în intervalul 11.00 – 22.00, unde copiii au acces gratuit. Personajele fantastice vor invada Iulius Gardens, doritoare să participe la „Picnic in my Town”, așa că sunt mari șanse să îi întâlnești în vizita ta pe Led Robots, roboții inspirați din Transformers, care au participat și la show-ul TV „Românii au talent”, precum și Silver Geisha, Trio Butterfly, Disco Headman și Giant Puppets.

Surprizele vor fi multe și se țin lanț. De vineri până duminică, între 12.00 și 23.00, găsești deschis și Tattoo Corner, iar dacă vrei o mărturie de la aniversarea celor trei ani de Iulius Town, te așteptăm la 360 Photo Booth, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 17.00 – 20.00.

La aniversarea Iulius Town Timișoara, clienții sunt cei care primesc cadouri. În perioada 16 – 18 septembrie, cei care fac cumpărături de minimum 300 de lei din  magazinele Iulius Town și prezintă bonurile fiscale la Centrul de Premiere vor câștiga pe loc unul dintre cele 500 de vouchere zilnice, pentru și mai multe cumpărături. Iar cei care prezintă flyerul informațional primit în aceeași zi în cadrul acțiunilor din Iulius Gardens, la Centrul de Premiere, între orele 16.00 – 22.00, vor primi pe loc una dintre cele 500 de surprize zilnice.

Iulius Town aduce din nou Timișoara ÎMPREUNĂ, la „Picnic in my Town”!

 

Citiţi mai departe

Cele mai citite