Connect with us


Sport

Luptător de la CSM, pe locul al treilea în Cecenia cu selecționata Europei

Publicat

în

Ivan Guidea, sportivul legitimat la secția de lupte libere a Clubului Sportiv Municipal Lugoj, a reușit o performanță de excepție săptămâna trecută. Acesta a fost selectat într-o reprezentativă a Europei cu care a participat la un turneu important ce a avut loc în Cecenia, unde pe lângă această  echipă, au mai luat parte formații precum Turcia, Belorusia, Kazakstan, Uzbekistan, Kirghistan, Rusia și formația gazdă. Selecționata Europei compusă din sportivi din țări precum Franța, Belgia, Polonia sau Macedonia  s-a clasat la final pe locul al treilea, fiind întrecută doar de Rusia și Cecenia. Ivan Guidea a fost titular în cadrul categoriei 61 kg. Emil Vanea, antrenorul lui Ivan la CSM Lugoj, a vorbit despre performanța de excepție a singurului sportiv legitimat la clubul de pe Timiș, care a participat la ultima ediție a Jocurilor Olimpice.

PMP

“Este o performanță importantă pentru noi în primul rând, pentru oraș, pentru că avem un sportiv care a reprezntat Clubul Sportiv Municipal Lugoj într-o selecționată europeană. Este o performanță foarte mare, mai ales după realizările pe care le-a avut în acest an, fiind clasat pe locul 8 la Campionatul Mondial”

USR

Cu această peformanță, Ivan Guidea și-a încheiat activitatea competițională pe 2017 și în continuare se va pregăti pentru Campionatul European care va avea loc anul viitor.

Alina Damian

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sport

Un lugojean a câștigat 6 medalii la naționale și este printre cei mai buni gimnaști ai României

Publicat

în

PMP

Sportul merge mai departe, ce-i drept cu unele impedimente, chiar și în anul pandemiei. O dovedește un tânăr din Lugoj care s-a impus la mai toate probele la care a participat, în cadrul Campionatelor Naționale de Gimnastică ce au avut loc în această perioadă la Ploiești.

USR

Tânărul gimnast Norbert Marcu a reușit să își adjudece 6 medalii, în ciuda vârstei fragede pe care o are și a anului 2020 deloc propice pentru orice fel de performanțe. Norbi a arătat competitorilor că nimic nu îl poate opri, nici măcar o pandemie care a paralizat lumea. Tânărul legitimat la CSS Lugoj, parte din lotul de juniori al României, a reușit să câștige aurul la individual compus, proba cea mai importantă, dar și la cal cu mânere și paralele. 

A câștigat argintul de trei ori, la sărituri, inele și bară fixă, ratând podiumul la sol la diferență mică. Cu cele 6 medalii câștigate, Norbert este pe cale să devină cel mai bun gimnast al României.

Citiţi mai departe

Sport

Primul pas pentru salvarea CSM Lugoj. 600 de mii de lei de la bugetul local pentru achitarea datoriilor

Publicat

în

FOTO Lugoj Volei/Facebook

Consilierii locali au aprobat, ieri, propunerea executivului lugojean de alocare a 600 de mii de lei pentru Clubul Sportiv Municipal, care a acumulat ani de zile datorii, din cauza că nu a primit suficienți bani pentru plata tuturor cheltuielilor.

PMP

Marius Maier, șeful CSM Lugoj, a transmis primarului și consilierilor locali un referat prin care solicita aceste sumă, necesară pentru continuarea activității. Suma a fost aprobată și în zilele următoare va intra în contul clubului.

USR

 

Citiţi mai departe

Sport

Echipa de volei din Lugoj, învinsă de COVID. Pierde două meciuri cu 0-3

Publicat

în

FOTO Facebook/CSM LUGOJ

CSM Lugoj a anunțat că nu se mai deplasează la turneul de la Galați, după ce mai multe jucătoare au fost infectate cu coronavirus. Lugojencele aveau programate două meciuri, cu CSU Belor și CSM Târgoviște.

PMP

„Astăzi trebuia să ne deplasăm la Galați, pentru a participa la turneul cu numărul doi din cadrul turului campionatului național feminin de volei, alături de CSU Belor și CSM Târgoviște. Din păcate un adversar invizibil ne-a scos din joc și ne ține în izolare pentru următoarele 14 zile. Avem 9 jucătoare infectate cu Covid 19, astfel că este imposibil să deplasăm un lot valid de minim șase jucătoare la acest turneu. Important este însă ca fetele noastre să se facă bine, să treacă peste acestă boală și apoi să revină pe teren. Faptul că vom pierde cele două jocuri cu 0 – 3 contează doar pentru statistică. Așteptăm să ne revină zâmbetul pe buze!”, arată oficialii clubului.

USR

 

Citiţi mai departe

Pro

Publicitate

Cele mai citite