Connect with us


Administrație

La Lugoj s-a rupt Ponta

Publicat

în

ponta-lasat-lugojenii-fara-curent-magazin-primar-boldea-foto-redesteptarea-2Stau si ma tot gandesc la stirea pe care am dat-o ieri pe la pranz. Cat de ironica a fost toata faza: bannerul, aflat chiar langa magazinul primarului, a cazut in urma producerii unei… extorsiuni al unui… degajament al… intr-o apa. A beculit tot magazinul ca la Craciun, pana cineva a scos sigurantele din tablou, ca altfel lua fost toata incaperea si aveau aia de la Kaufland in sfarsit loc sa isi deschida supermarketul.

PMP

Lasand gluma la o parte, in titlu am scris ca l-a Lugoj s-a rupt Ponta din alt motiv. Mai exact, am facut un sondaj pe site-ul ziarului, la care au votat cateva sute de lugojeni. Stupoarea e tare mare, pentru ca, desi Lugojul e oras rosu, Boldea castigand alegerile cu peste 70% din voturi, in fruntea sondajului, care nu e masluit pentru ca nu stiu cum sa masluiesc un sondaj in Polldaddy si nu cred ca se poate asta, e neamtul de Iohannis „6 case”.

USR

Pana acum n-am primit niciun telefon in legatura cu stirea sau cu sondajul. Ma bucur doar ca acele bannere care au cazut, oentru ca nu e singurul din oras care e ori picat, ori blocat intre firele de curent, n-au cauzat accidente rutiere sau alte minuni, ca atunci chiar era ceva revoltator, nu comic. Si inca ceva: sunt tare surprins de cat de curata e campania pana acum. In afara de cateva atacuri subtiri, e bine, dar probabil ca mortii din dulapurile candidatior se vor scoate la lumina mai spre final.

Atunci vor mirosi mult mai puternic…

P.S.: Tocmai am aflat ca s-a mai rupt ceva la Lugoj pe langa Ponta, dar mai multe detalii despre asta vor veni in curand pe site.

5 Comments

5 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Șapte firme străine se bat pentru a aduce la Lugoj autobuzele electrice de transport public

Publicat

în

PMP

Șapte firme din Turcia, Cehia și Germania se bat pentru a aduce la Lugoj, dar și în alte orașe din România autobuze electrice de transport public. Licitația pe care guvernul a organizat-o în aceste zile valorează 180 de milioane de lei, și prevede achiziționarea a 81 de autobuze complet electrice.

USR

Firmele care își doresc să aducă autobuzele electrice în România sunt Anadolu Automobil Rom, BMC Truck & Bus, Temsa Ulasim din Turcia, SOR Libchavy din Cehia, Karsan Otomotiv din Turcia, precum și asocierea formată din Bozankaya Otomotiv din Turcia și SILEO GmbH din Germania. Acestea  au depus oferte pentru vânzarea a 81 autobuze electrice pentru transportului public urban de călători. Autobuzele vor fi operabile în condiții de șes. 

Licitația organizată de Ministerul Lucrărilor Publice a fost estimată 183,13 milioane de lei, fără TVA, și este finanțată prin fonduri europene nerambursabile.

Autobuzele vor deservi orașele Alexandria – 10 (3 stații de încărcare rapidă și 10 stații de încărcare lentă), Brăila – 11 (3 stații de încărcare rapidă și 11 stații de încărcare lentă), Constanța – 21 (5 stații de încărcare rapidă și 21 stații de încărcare lentă), Drobeta Turnu Severin – 3 (1 stație de încărcare rapidă și 3 stații de încărcare lentă), Focșani – 20 (5 stații de încărcare rapidă și 20 stații de încărcare lentă), Lugoj – 9 (3 stații de încărcare rapidă și 9 stații de încărcare lentă), Slobozia – 7 (2 stații de încărcare rapidă și 7 stații de încărcare lentă).

Citiţi mai departe

Administrație

Recepția la noile blocuri ANL nu poate fi facută din cauza lucărilor prost executate

Publicat

în

bloc-anl-lugoj

FOTO Arhiva

Ultimele blocuri ANL, construite la Lugoj nu pot fi recepționate, din cauza modului în care s-au executat unele lucrări. Primarul Claudiu Buciu spune că s-au descoperit destul de multe probleme.

PMP

„Nu se poate face recepția pentru ca lucrarile sunt finalizate dar neconforme. Sunt obiecțiuni legate de: calitatea lucrărilor în spațiile sanitare; calitatea ușilor, se inchid greu sau freaca pardoselile; calitatea parchetului, s-a umflat deja în câteva apartamente; închiderea geamurilor; calitatea zugrăvelilor. De asemenea, din cauza faptului ca Primăria nu a reușit să rezolve problema racordului la gaz și energie electrică, nu se pot pune în funcțiune centralele termice”, spune Buciu.

USR

Primarul Lugojului spune că astăzi va avea o întâlnire cu responsabilii din Primărie, pentru a afla de ce nu s-a realizat racordul la gaz.

Citiţi mai departe

Administrație

Primarul Buciu vrea o activitate mai eficientă în Primăria Lugoj. Instituția se reorganizează

Publicat

în

Momentan niciun angajat din Primăria Lugoj nu va fi dat afară. Primarul Claudiu Buciu spune că în momentul de față se evaluează activitatea fiecărui funcționar, după care se va face o reorganizare a structurilor pentru eficientizarea activității.

PMP

„În prezent suntem în curs de evaluare a activităților zilnice ale angajaților din primărie. Apoi vom testa toți angajații. Doar după aceea vom regândi structurile interne și necesarul de personal. Nu este doar o decizie legată de personal ci și de eficientizarea modului cum sunt organizate structurile interne ale primăriei”, a declarat primarul Lugojului.

USR

Citiţi mai departe

Pro

Publicitate

Cele mai citite