Connect with us


Sport

Schimbare de tactică la CSM. Cum se vor împărţi banii

Publicat

în

Primarul Francisc Boldea i-a chemat vineri, 5 ianuarie, pe şefii secţiilor sportive de la CSM la o întâlnire, în care s-a discutat modul în care se vor împărţii banii pentru 2018. Pentru prima dată, bugetul se va aloca pe secţii, fapt ce a fost lăudat de către cei prezenţi. Sumele alocate au crescut considerabil, faţă de anul trecut, însă la cheltuielile de anul acesta va contribui şi Consiliul Judeţean Timiş.

PMP

Primarul Lugojului i-a anunţat pe reprezentanţii secţiilor sportive din CSM că începând din acest an se va înfiinţa o nouă echipă de volei, formată din junioare şi cadete, care vor evolua în Divizia B, cu un buget de 30.000 de lei. La secţia de handbal, Francisc Boldea a anunat că va fi numită o altă conducere, cu alţi antrenori de la care aşteaptă o altă abordare. Bugetul alocat echipei este de 20.000 de lei.

USR

Aceeaşi sumă va primi şi secţia de box, însă cu o suplimentare de încă 20.000 de la Consiliul Judeţean Timiş. Secţia de gimnastică a CSM va avea un buget de 30.000 de lei, banii fiind asiguraţi de către Consiliul Local şi Consiliul Judeţean. La lupte libere şi lupte greco romane, din bugetul local se alocă 45.000, respectiv 40.000, sumele urmând să fie dublate de finaţarea de la CJT.

Fotbalul are alocaţi de la Consiliul Local 600.000 de lei, iar de la Consiliul Judeţean urmează să se stabilească suma necesară îndeplinirii obiectivului de promovarea în Divizia B. Voleiul primeşte în acest an 1.200.000 de lei, doar de la bugetul local. În total bugetul CSM Lugoj este de 23.400.000 de lei, aici intrând şi cheltuielile de funcţionare ale clubului.

Chiar dacă la majoritatea secţiilor sumele alocate au crescut reprezentanţii acestora au arătat că banii nu vor ajunge, având în vedere că sunt restanţe mari la plăţi din anii trecuţi. Francisc Boldea le-a transmis că vor trebui să se descurce cu aceşti bani. “Nu trebuia să faceţi contracte mai mari decât bugetul . Cine le-a făcut să răspundă. Sunt multinaţionalele din Lugoj, mergeţi să căutaţi sponsorizări”, a spus Boldea.

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sport

Un lugojean a câștigat 6 medalii la naționale și este printre cei mai buni gimnaști ai României

Publicat

în

PMP

Sportul merge mai departe, ce-i drept cu unele impedimente, chiar și în anul pandemiei. O dovedește un tânăr din Lugoj care s-a impus la mai toate probele la care a participat, în cadrul Campionatelor Naționale de Gimnastică ce au avut loc în această perioadă la Ploiești.

USR

Tânărul gimnast Norbert Marcu a reușit să își adjudece 6 medalii, în ciuda vârstei fragede pe care o are și a anului 2020 deloc propice pentru orice fel de performanțe. Norbi a arătat competitorilor că nimic nu îl poate opri, nici măcar o pandemie care a paralizat lumea. Tânărul legitimat la CSS Lugoj, parte din lotul de juniori al României, a reușit să câștige aurul la individual compus, proba cea mai importantă, dar și la cal cu mânere și paralele. 

A câștigat argintul de trei ori, la sărituri, inele și bară fixă, ratând podiumul la sol la diferență mică. Cu cele 6 medalii câștigate, Norbert este pe cale să devină cel mai bun gimnast al României.

Citiţi mai departe

Sport

Primul pas pentru salvarea CSM Lugoj. 600 de mii de lei de la bugetul local pentru achitarea datoriilor

Publicat

în

FOTO Lugoj Volei/Facebook

Consilierii locali au aprobat, ieri, propunerea executivului lugojean de alocare a 600 de mii de lei pentru Clubul Sportiv Municipal, care a acumulat ani de zile datorii, din cauza că nu a primit suficienți bani pentru plata tuturor cheltuielilor.

PMP

Marius Maier, șeful CSM Lugoj, a transmis primarului și consilierilor locali un referat prin care solicita aceste sumă, necesară pentru continuarea activității. Suma a fost aprobată și în zilele următoare va intra în contul clubului.

USR

 

Citiţi mai departe

Sport

Echipa de volei din Lugoj, învinsă de COVID. Pierde două meciuri cu 0-3

Publicat

în

FOTO Facebook/CSM LUGOJ

CSM Lugoj a anunțat că nu se mai deplasează la turneul de la Galați, după ce mai multe jucătoare au fost infectate cu coronavirus. Lugojencele aveau programate două meciuri, cu CSU Belor și CSM Târgoviște.

PMP

„Astăzi trebuia să ne deplasăm la Galați, pentru a participa la turneul cu numărul doi din cadrul turului campionatului național feminin de volei, alături de CSU Belor și CSM Târgoviște. Din păcate un adversar invizibil ne-a scos din joc și ne ține în izolare pentru următoarele 14 zile. Avem 9 jucătoare infectate cu Covid 19, astfel că este imposibil să deplasăm un lot valid de minim șase jucătoare la acest turneu. Important este însă ca fetele noastre să se facă bine, să treacă peste acestă boală și apoi să revină pe teren. Faptul că vom pierde cele două jocuri cu 0 – 3 contează doar pentru statistică. Așteptăm să ne revină zâmbetul pe buze!”, arată oficialii clubului.

USR

 

Citiţi mai departe

Pro

Publicitate

Cele mai citite