Connect with us


Sport

Turneul de fotbal caritabil s-a încheiat. Banii vor merge la o fată din Buziaş

Publicat

în

Un nou turneu de fotbal în sală cu scop caritabil a avut loc sâmbătă, 13 ianuarie, la Baza Sportivă „Patriot” din Cotu Mic. Nu mai puțin de 18 echipe, împărțite în două grupe au fost prezente pentru a-și arăta solidaritatea față de o fată de 13 ani, din Buziaș, care suferă de o afecțiune la un picior.

PMP

În urma turneului și după plătirea costurilor adiacente competiției s-au strâns aproximativ 2600 de lei care au ajuns la fata bolnavă. Turneul, pe care organizatorul Gabriel Goloșie l-a numit cel mai bun de până acum și cu cea mai numeroasă prezență, a fost unul fair-play, reprezentanții echipelor înțelegând scopul nobil pentru care s-au adunat.

USR

“A fost cel mai reușit turneu de până acum și calitativ. Au participat echipe foarte bune din județ. Le mulțumesc prietenilor mei Flavius Roșu de la Șag, Daniel Vasilcin de la Dudeștii Vechi și Florin Albu de la Deta pentru deplasările pe care șe-au făcut. Felicit toate echipele pentru fair-play-ul de care care au dat dovadă”, a declarat Gabriel Goloșie, organizatorul turneului.

 În semifinale au ajuns Deta și ASFBC, cea de-a doua impunându-se cu 2-1, respectiv Șag și Făget, care în timpul regulamentar au remizat la scorul de 0-0, iar în urma loviturilor de departajare Șag s-a calificat în finală. În cele din urmă formația din Șag a și câștigat turneul, impunându-se în finală în fața Boldurului cu 4-1. La scorul de 1-0 pentru Șag, portarul Silviu Borsa de la ASBFC s-a accidentat la gleznă, însă a dorit cu orice preț să ducă meciul la bun sfârșit, deși abia a reușit să calce. După inițiativa de la Lugoj a venit rândul celor de la Buziaș să o urmeze, prin intermediul lui Cosmin Loga de la CSM Lugoj, care se va ocupa de organizarea unui nou turneu în data de 10 februarie în orașul- stațiune, toate costurile urmând să fie suportate de către Consiliul Local Buziaș.

Alina Damian

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sport

Un lugojean a câștigat 6 medalii la naționale și este printre cei mai buni gimnaști ai României

Publicat

în

PMP

Sportul merge mai departe, ce-i drept cu unele impedimente, chiar și în anul pandemiei. O dovedește un tânăr din Lugoj care s-a impus la mai toate probele la care a participat, în cadrul Campionatelor Naționale de Gimnastică ce au avut loc în această perioadă la Ploiești.

USR

Tânărul gimnast Norbert Marcu a reușit să își adjudece 6 medalii, în ciuda vârstei fragede pe care o are și a anului 2020 deloc propice pentru orice fel de performanțe. Norbi a arătat competitorilor că nimic nu îl poate opri, nici măcar o pandemie care a paralizat lumea. Tânărul legitimat la CSS Lugoj, parte din lotul de juniori al României, a reușit să câștige aurul la individual compus, proba cea mai importantă, dar și la cal cu mânere și paralele. 

A câștigat argintul de trei ori, la sărituri, inele și bară fixă, ratând podiumul la sol la diferență mică. Cu cele 6 medalii câștigate, Norbert este pe cale să devină cel mai bun gimnast al României.

Citiţi mai departe

Sport

Primul pas pentru salvarea CSM Lugoj. 600 de mii de lei de la bugetul local pentru achitarea datoriilor

Publicat

în

FOTO Lugoj Volei/Facebook

Consilierii locali au aprobat, ieri, propunerea executivului lugojean de alocare a 600 de mii de lei pentru Clubul Sportiv Municipal, care a acumulat ani de zile datorii, din cauza că nu a primit suficienți bani pentru plata tuturor cheltuielilor.

PMP

Marius Maier, șeful CSM Lugoj, a transmis primarului și consilierilor locali un referat prin care solicita aceste sumă, necesară pentru continuarea activității. Suma a fost aprobată și în zilele următoare va intra în contul clubului.

USR

 

Citiţi mai departe

Sport

Echipa de volei din Lugoj, învinsă de COVID. Pierde două meciuri cu 0-3

Publicat

în

FOTO Facebook/CSM LUGOJ

CSM Lugoj a anunțat că nu se mai deplasează la turneul de la Galați, după ce mai multe jucătoare au fost infectate cu coronavirus. Lugojencele aveau programate două meciuri, cu CSU Belor și CSM Târgoviște.

PMP

„Astăzi trebuia să ne deplasăm la Galați, pentru a participa la turneul cu numărul doi din cadrul turului campionatului național feminin de volei, alături de CSU Belor și CSM Târgoviște. Din păcate un adversar invizibil ne-a scos din joc și ne ține în izolare pentru următoarele 14 zile. Avem 9 jucătoare infectate cu Covid 19, astfel că este imposibil să deplasăm un lot valid de minim șase jucătoare la acest turneu. Important este însă ca fetele noastre să se facă bine, să treacă peste acestă boală și apoi să revină pe teren. Faptul că vom pierde cele două jocuri cu 0 – 3 contează doar pentru statistică. Așteptăm să ne revină zâmbetul pe buze!”, arată oficialii clubului.

USR

 

Citiţi mai departe

Pro

Publicitate

Cele mai citite