Connect with us


Sport

Două victorii în primele meciuri de pregătire pentru fotbaliștii de la CSM Lugoj

Publicat

în

FOTO tmsport.ro

Echipa de fotbal CSM Lugoj, angrenată în Liga a III-a, a început cu succes seria jocurilor amicale de dinainte de startul returului. Elevii lui Cosmin Petruescu au învins în primul meci de pregătire în deplasare la Bazoș cu scorul de 5-1, iar în cea de-a doua partidă care a avut loc marți, 30 ianuarie, în deplasare la Flacăra Făget, s-au impus cu 6-2. La pauză tabela arăta 5-2 în favoarea lugojenilor. Pentru CSM au marcat Pădurariu, Velici, Bozian, Fridrich de două ori și Szekely.

PMP

În această primă parte a pregătirilor pot să spun că sunt mulțumit de felul în care s-au prezentat băieții. Suntem în grafic din punct de vedere a acumulărilor fizice. Am avut și unele mici probleme de lot în sensul că unii jucători au acuzat unele stări de răceală și nu au putut să participe la toate antrenamentele. Dar sperăm ca pe parcurs să-i recuperăm și ei să-și recupereze antrenamentele pe care le-au pierdut”, a declarant Cosmin Petruescu, antrenorul celor de la CSM Lugoj

USR

Pentru echipa lugojeană urmează o serie de amicale puternice pentru pregătirea returului. Fotbaliștii de la CSM vor juca sâmbătă la Timișoara în compania Centrului de Excelență, o echipă de tineret a Federației Române de Fotbal, după care miercuri, 7 februarie, vor întâlni ASU Poli, urmând ca în 10 februarie să joace cu Ripensia. În 17 februarie e programat un meci amical cu Fortuna Becicherec, în 20 februarie cu Sânnicolau Mare, iar în data de 24 ianuarie va avea loc ultimul test înainte de începerea părții a doua a campionatului, adversară fiind Millenium Giarmata.

Doi jucători noi la echipă

 Echipa lugojeană a perfectat până acum și două transferuri. Au sosit la gruparea din Lugoj Bogdan Nicolescu și Alexandru Dan și a fost prelungită înțelegerea cu Radak Miroslav.

Am perfectat până acum două transferuri și am reușit să prelungim contractul cu cel de-al treilea jucător care a evoluat în turul campionatului la noi, mă refer la Radak Miroslav. Au sosit acum la echipă doi jucători noi, mă refer la Bogdan Nicolescu, un fotbalist format și crescut la CSȘ Lugoj, care a făcut primii pași în fotbalul de seniori la Auxerre Lugoj, Vulturii Lugoj, l-am avut o perioadă sub comandă și la Recaș, după care a plecat în Spania, unde a  activat în Liga a III-a și în Islanda în Liga a II-a. S-a întors în țară, a jucat la ASU Poli. Este un jucător cu experiență internațională, un jucător care cred că ne va ajuta în acest retur de campionat. Un alt fotbalist pe care l-am transferat este Alexandru Dan și el cu o carte de vizită foarte bună. Are în CV Rapid București, CSM Reșița, ASA Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu, echipe cu care a activat în Liga I și Liga a II-a, dar din păcate pentru noi și pentru el în momentul de față aare o ruptură microfibrilară și lipsește momentan de la pregătire”, a completat antrenorul lugojean.

Obiectivul cu care echipa lugojeană va pleca în acest retur este acela de a câștiga cât mai multe meciuri, iar la final, când se va trage linie să se claseze cât mai sus.

 

Alina Damian

 

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sport

Se deschid sălile de sport. Lugojenii își pot relua antrenamentele la Maya Gym

Publicat

în

Prefectul Liliana Oneț a convocat, în această după-amiază, o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în cadrul căreia s-a făcut o analiză în privința redeschiderii sălilor de sport/ fitness, având în vedere solicitarea domnului domnul Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș și vicepreședinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

PMP

Instituția Prefectului a solicitat un punct de vedere de la Direcția de Sănătate Publică Timiș, ținând cont de contextul epidemiologic actual. Prefectul Liliana Oneț a punctat contextul în care a fost luată decizia de închidere a sălilor de sport, având în vedere faptul că la luarea acestei decizii rata de infectare la nivelul județului era 6,21/1000 cu trend ascendent galopant, iar astăzi rata de infectare pe județ este 4/1000 de locuitori. Și la nivelul municipiului Timișoara trendul este ușor descendent. O analiză de specialitate a fost prezentată în cadrul ședinței de vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie, conf. dr. Emilian Popovici. Au fost solicitate puncte de vedere și din partea reprezentanților instituțiilor Ministerului Afacerilor Interne, instituții care au atribuții de control.

USR

În urma votului membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență s-a decis redeschiderea sălilor de sport.

Dinel Miculescu, patronul complexului sportiv Maya Gym, care deține spații în Cotu Mic și pe str. Țesătorilor  a anunțat că, de sâmbătă, 5 decembrie, lugojenii vor putea să-și reia antrenamentele.

„Redeschidem de mâine toate sălile. Programul va fi de la ora 00.80, până la ora 22.00. Se respectă toate restricțiile sanitare impuse. Abonamentele înghețate din data de 05.11.2020 vor fi valabile în continuare începând de mâine. Mulțumim pentru susținere președintelui CJT, Alin Nica, care a înțeles rolul sportului în lupta anti-covid 19. Așteptăm cu interes să ne implicăm într-un parteneriat pentru sănătate prin care să încurajăm sportul și o alimentație echilibrată”, ne-a declarat Dine Miculescu.

Citiţi mai departe

Sport

Un lugojean a câștigat 6 medalii la naționale și este printre cei mai buni gimnaști ai României

Publicat

în

PMP

Sportul merge mai departe, ce-i drept cu unele impedimente, chiar și în anul pandemiei. O dovedește un tânăr din Lugoj care s-a impus la mai toate probele la care a participat, în cadrul Campionatelor Naționale de Gimnastică ce au avut loc în această perioadă la Ploiești.

USR

Tânărul gimnast Norbert Marcu a reușit să își adjudece 6 medalii, în ciuda vârstei fragede pe care o are și a anului 2020 deloc propice pentru orice fel de performanțe. Norbi a arătat competitorilor că nimic nu îl poate opri, nici măcar o pandemie care a paralizat lumea. Tânărul legitimat la CSS Lugoj, parte din lotul de juniori al României, a reușit să câștige aurul la individual compus, proba cea mai importantă, dar și la cal cu mânere și paralele. 

A câștigat argintul de trei ori, la sărituri, inele și bară fixă, ratând podiumul la sol la diferență mică. Cu cele 6 medalii câștigate, Norbert este pe cale să devină cel mai bun gimnast al României.

Citiţi mai departe

Sport

Primul pas pentru salvarea CSM Lugoj. 600 de mii de lei de la bugetul local pentru achitarea datoriilor

Publicat

în

FOTO Lugoj Volei/Facebook

Consilierii locali au aprobat, ieri, propunerea executivului lugojean de alocare a 600 de mii de lei pentru Clubul Sportiv Municipal, care a acumulat ani de zile datorii, din cauza că nu a primit suficienți bani pentru plata tuturor cheltuielilor.

PMP

Marius Maier, șeful CSM Lugoj, a transmis primarului și consilierilor locali un referat prin care solicita aceste sumă, necesară pentru continuarea activității. Suma a fost aprobată și în zilele următoare va intra în contul clubului.

USR

 

Citiţi mai departe

Pro

Publicitate

Cele mai citite