Connect with us

Actualitate

ISU, ce foc ati pazit pana la Colectiv?

Publicat

în

isuUnde a fost ISU, aceasta instituite respectabila din Romania, pana la momentul 22:32, vineri, 30 octombrie 2015? Nu ma refer aici la partea de forta bruta, la pompierii ISU, la medicii de la SMURD, la restul, cei care nu de putine ori se transforma in eroi si salveaza vieti cu aparatura din dotare, majoritatea invechita sau chiar nefunctionala. Ma refer la sefii ISU, la inspectori, aia care stau in birouri si ar trebui sa fie pe teren si sa controleze birturile si locurile in care se aduna o gramada de oameni la spectacole, concerte si asa mai departe. Unde a fost ISU pana acum, cum de nu au dat niciun comunicat de presa (am deja aproape 5 ani de cand sunt acreditat la ei) despre macar un control?

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Scriu asta pentru ca in ultimele trei zile am fost bombardat cu mai multe comunicate de presa in care erau insirate, rand pe rand, numele tuturor restaurantelor, barurilor, cafenelelor si cluburilor pe care le stiu din Lugoj si Timisoara, cu mentinuea ca toate nu erau in regula din punct de vedere PSI. In cateva am si fost, iar acum aflu ca sunt cu nereguli care mi-au pus viata in pericol. ISU, unde ati fost pana acum, de ce nu ati verificat aceste localuri si de ce nu le-ati inchis, nu amendat, daca nu indeplineau anumite reguli?

vodafone angajează

Desi a salvat zeci, poate sute de mii de vieti, nu pot sa nu ma intreb cate vieti a pus in pericol Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta pana acum, la nivel de oras, judet sau tara. Nu trebuie sa imi spui mie acum ca Blum Cafe de exemplu, o cafenea din Lugoj, e periculoasa. Normal ca e o bomba cu ceas, e la subsol, daca se aprinde, nu ai pe unde sa iesi, fiind la 7 metri sub pamant. Ideal era ca acea cafenea sa nu functioneze niciodata, sa nu primeasca avize, nici de la ISU, nici de la primarie, nici de la restul organelor de stat.

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

In Romania se pare ca doar tragediile ne mai trezesc, pentru ca bunul simt, normalitatea si siguranta sunt plictisitoare, de moda veche si pot fi trecute cu vederea. Domnii din capul ISU, va invit respectuos sa va dati jos de pe birouri, ca sunt in flacari, si sa va lasati colegii care se lupta de-a dreptul cu focul sa salveze reputatia institutiei pe care o conduceti.

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Vitezomani taxați de polișiștii lugojeni într-un sat de lângă oraș

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Vineri, 30 iulie, în intervalul orar 08:00-11:00, polițiștii Biroului Rutier Lugoj au desfășurat o acțiune pe DN 6, în localitatea Jena, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță rutieră, reducerea riscului rutier în rândul participanților la trafic și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

vodafone angajează

În cadrul acțiunii au fost controlate 50 de autovehicule, au fost efectuate 13 testări cu aparatul etilotest și au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, fiind reținute 4 permise de conducere, dintre care 3 pentru nerespectarea limitei legale de viteză și 1 pentru depășire neregulamentară.

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

Totodată, a fost retras și un certificat de înmatriculare. Vor fi permanent organizate astfel de acțiuni pe drumurile județene întrucât cetățenii se grăbesc să ajungă la destinațiile alese pentru a-și petrece vacanța și nu conștientizează că deși se grăbesc timpul câștigat este infim raportat la consecințele grave ale nerespectării normelor rutiere.

În continuare recomandăm participanților la trafic să manifeste o atenție deosebită în trafic, întrucât orice clipă de neatenție face diferența.

Citiţi mai departe

Actualitate

Mai mulți lugojeni în trenul care a făcut 30 de ore, din Mangalia până la Timișoara

Publicat

în

IR 1991 are un parcurs total de 793 km care durează în mod normal 15 ore, însă în noaptea de miercuri spre joi, din cauza unei vijelii, s-a rupt linia de contact pe magistrala 800. Trenul a staționat peste 9 ore și a ajuns la București Băneasa în jurul orei 9.30, în loc de 23.59. Și-a continuat apoi drumul spre Timișoara, dar la stația Valea Alba, locomotiva a fost declarata defecta la ora 16.13. A fost trimisă o locomotiva de ajutor, însă și ea a fost declarată defectă când a ajuns, la 17.30. Trenul a plecat până la urma la 18.52, cu o a treia locomotivă, arată opiniatimisoarei.ro

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Valea Alba este la 15 km de Drobeta Turnu Severin și mai aproape de Balota, zona celebra pentru dificultatea traseului. La ora 19.20 trenul ajungea la Drobeta Turnu Severin si avea deja 13 ore întârziere. La Caransebeș, oamenii au fost transferați într-un alt tren.

vodafone angajează

„A fost un coșmar. E incredibil că în 2021, când alții au trenuri care circulă cu sute de kilometri pe oră noi stăm mai mult de o zi pe tren. Eu am fost singur, dar au fost familii cu copii. Foarte greu! CFR-ul ar trebui să fie închis, pentru că pune în pericol sănătate și viața călătorilor. E pur și simplu o bătaie de joc”, ne-a declara Vasi, un tânăr din Lugoj care a călătorit cu trenul de coșmar.

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

Garnitura a ajuns la destinație, în Gara de Nord Timisoara vineri noaptea, după ora 0.00. În total, călătoria a durat aproape 30 de ore.

Citiţi mai departe

Actualitate

Restricții rutiere pe toate drumurile din județul Timiș

Publicat

în

Consiliul Județean Timiș anunță restricții de circulație (pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 t), cauzate de condiții meteo deosebite, în perioada 29.07-31.07.2021, în intervalul orar 12:00- 20:00, pe întreaga rețea rutieră a județului Timiș.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Aceste restricții au fost instituite ca urmare a prognozei Administrației Naționale de Meteorologie, respectiv pentru corelarea acestor restricții cu cele instituite pe drumurile naționale de către C.N.A.I.R., pentru protejarea sectoarelor de drum cu îmbrăcăminte bituminoasă, respectiv prevenirea deformațiilor ce pot fi ireversibile, ca efect al desfășurării traficului greu în condițiile anunțate de către instituția abilitată.

vodafone angajează

Precizăm că masurile au fost luate în conformitate cu prevederile O.G. nr. 43/1997, art.44, alin. (2) și (3), privind regimul drumurilor cu modificările și completările ulterioare, cu excepțiile prevăzute în aceasta.

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

 

Citiţi mai departe

Actualitate

Avarie majoră la o magistrală de apă. Mai multe cartiere lugojene rămân fără apă

Publicat

în

Mai multe cartiere nu au apă de loc sau vor avea o presiune foarte scăzută la robinete. Cauza este o avarie majoră la una din magistralele care alimentează orașul. Anunțul a fost făcut de primarul Claudiu Buciu.
„Avarie majoră pe una din magistralele de apă care alimentează Lugojul. Astăzi se va interveni pentru a face reparațiile necesare. Presiunea apei va fi scăzută în zona Stadion, zona Ștrand dar și în zona adiacentă străzii Nicolae Bălcescu. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, a anunțat primarul Claudiu Buciu

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

vodafone angajează

Citiţi mai departe
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite