Connect with us


Administrație

Boldea le cere elevilor lugojeni să facă educație fizică… online! Declarații ilare ale edilului de 72 de ani

Publicat

în

Primarul Boldea a oferit un interviu de campanie pentru portalul Stiri 24 PLUS. În cadrul interviului, primarul de 72 de ani din Lugoj a răspuns, ca să îi cităm pe unii lugojeni care au comentat la postarea de pe Facebook cu materialul video, într-un mod ilar mai multor întrebări puse de către realizator.

Printre aceste răspunsuri cel puțin bizare se numără și cel la întrebarea despre cum vor funcționa, de la 14 septembrie, școlile și liceele din Lugoj.

“O să avem spray-uri cu care o să dăm pe copii la intrare, o să vedem cine dă, bucătăreasa, elaboranta, vedem noi, cine nu are de lucru dimineața, că în 15 minute termină. (…) La unele clase, acestea se vor ține online, de exemplu cele mai puțin importante, muzică, educație fizică… sportul poate să îl facă acasă”, a declarat în cadrul interviului primarul Francisc Boldea.

Părinții și elevii care au urmărit interviul lui Boldea s-au declarat amuzați și înfiorați de cele auzite. Pe lângă discuția despre școală, primarul a mai vorbit și despre nenumăratele sale realizări, despre ce vrea să facă în viitor dacă va mai câștiga un mandat și despre adversarii săi politici. Întreg interviul îl puteți urmări mai jos. 

 

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Zece ani interdicție la spart carosabilul în centrul Lugojului. Trei luni pentru finalizarea branșamentelor

Publicat

în

FOTO renasterea.ro

Primăria Muncipiului Lugoj anunță locuitorii care stau în centrul orașului să-și finalizeze lucrările de branșare la rețele, în următoarele trei luni.

„În prezent Primăria Municipiului Lugoj desfășoară lucrări de reabilitare și modernizare pe strada Al. Mocioni, zona cuprinsă între străzile Nicolae Bălcescu și Bucegi. După finalizarea acestora timp de 10 ani nu se vor mai putea executa lucrări de branșamente ( apă, canal, curent, gaz, etc.). Având în vedere cele menționate mai sus rugăm persoanele fizice și juridice care locuiesc pe acest tronson să finalizeze în termen de 3 luni lucrările de branșamente la utilități”, transmite Primăria Lugoj.

 

 

Citiţi mai departe

Administrație

Primăria Lugoj suspendă activitatea cu publicul din cauza unui focar de coronavirus

Publicat

în

Primarul Claudiu Buciu a luat decizia de a suspenda activitatea cu publicul după ce în cadrul instituției au fost confirmați deja patru angajați. Pe lângă aceștia, mai există suspiciuni pentru încă 20 de funcționari, care au fost trimiși în izolare.

Claudiu Buciu își va face, astăzi, testul Covid 19.

Activitatea rămâne suspendată pe o perioadă nedefinită. Cei care au problemele de rezolvat la Primăria Lugoj sunt rugați să transmită o adresă pe email: contact@primarialugoj.ro sau să ia legătura cu funcționarii instituției la tel. 0256-352240, fax. 0256-350393.

Citiţi mai departe

Administrație

Prima ședință a noului consiliu local de la Lugoj. Se alege și viitorul viceprimar

Publicat

în

Noul consiliul local al Lugojului va fi convocat pentru prima întâlnire, săptămâna viitoare. Conform primarului Claudiu Buciu e necesară o ședință de urgență pentru rectificarea bugetului local.

În aceeași întâlnire, va trebui stabilită componența comisiilor de specialitate și se vor face propuneri pentru funcția de viceprimar.

Primarul Claudiu Buciu a anunțat deja, că propunerea PNL pentru această funcție va fi Bogdan Blidariu.

Citiţi mai departe

Cele mai citite