Connect with us

Actualitate

[VIDEO] Inimaginabil

Publicat

în

boboteazaUnul dintre filmele mele preferate se numeste Inimaginabil, aka. Unthinkable. In film, un uica suparat pe americani si pe viata e prins si bagat intr-o camera in care e torturat, pentru ca e musai sa spuna unde a pus cele patru bombe pe care a amenintat ca le va detona, in patru mari orase din SUA. Spre final de film, dupa ce au incercat tot ce se putea incerca si i-au ucis sotia in fata, negrul filmului este fost nevoit sa il ameninte ca face ceva de neimaginat, unthinkable, doar ca sa il faca sa vorbeasca.

Meniul zilei, Octavian

Vedeti voi ce a facut uitandu-va la film. Ceea ce vreau sa zic este ca, desi ala este un film si probabil in realitate nu se procedeaza asa, astazi am vazut ceva inimaginabil de-a dreptul, dar care totusi s-a intamplat in Romania, chiar in mijlocul unui oras mare si frumos, Constanta. Ce s-a intamplat acolo vedeti in clipul asta:

Da, ati vazut bine: un popa este urcat intr-o caruta, care caruta este trasa nu de cai, ne ne ne, ci de boi. Deci un car cu boi in care sta un popa care, ce sa vezi, merge pe unul dintre cele mai mari bulevarde din Constanta si arunca cu agheasma pe masini. Unii soferi il aplauda, altii il injura, unii sunt atei, altii, musulmani, nu conteaza, el isi face treaba si gata. Colac peste pupaza, in fata alaiului sfant merge la pas o masina a politiei locale, cu girofarul pus, de parca suntem din nou in 2008 si pe strazile din Constanta goneste Bush, in graba lui sa manance o inghetata romaneasca.

Inca sper ca videoclipul este trucat, insa visul imi este spulberat de declaratia purtatorului de cuvant al Arhiepiscopului Tomisului, care zice ca e normal ce se intampla si ca, mai mult, soferii au vrut ca acel popa sa vina si sa dea cu agheasma pe masinile lor, preot tras de un car cu boi si escortat de politie. Am repetat asa, ca sa fie repetat, pentru ca e… fucking unthinkable!

Astfel de videoclipuri inimaginabile te fac sa te opresti din tot ce faci, sa tragi aer in piept si sa te gandesti serios sa o tai din Romania cat mai poti face asta legal si fara sa te vaneze militia la granita.

RETIM

4 Comments

4 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Primăria Lugoj cumpără dube și telefoane smart pentru Poliția Locală

Publicat

în

Poliția Locală din Timișoara are deja în dotare astfel de autoutilitare

Consilierii locali din Lugoj au aprobat propunerea Serviciului de Tehnic de Investiții, pentru achiziția a două autoutilitare dotate cu semnale acustice și luminoase de culoare albastră cu compartiment pentru transportul persoanelor violente. Acestea vor fi inscripționate și urmează să ajungă în dotarea Poliției Locale. Suma aprobată este de 100 de mii de lei.

Meniul zilei, Octavian

„Mașinile sunt pentru Poliția Locală și vor fi achiziționate în acest an, până la sfârșitul anului cel târziu”, a declarat viceprimarul Bogdan Blidariu.

Tot pentru Poliția Locală din Lugoj, au mai fost alocați 10 mii de lei pentru achiziția trei telefoane smart.

RETIM

Citiţi mai departe

Actualitate

O comună de lângă Lugoj rămâne sub restricții impuse de pandemie

Publicat

în

Meniul zilei, Octavian

Fârdea, una dintre cele mai importante comune din zona Lugojului, rămâne sub restricții din cauza pandemiei. Este printre singurele comune din Timiș care vor sta în continuare sub restricții, datorită incidenței de caz care se situează la valoarea de 3.52/1000 de locuitori.

Ca urmare a creșterii ratei peste pragul de 3, în Fârdea se aplcă începând cu vineri, 14 mai, măsurile stabilite la nivel național pentru zonele în care incidența este mai mare de 3 și mai mică sau egală cu 4 la 1000 de locuitori. 

Astfel, la Fârdea vor sta închise cafenelele și restaurantele, precum și sălile autorizate de jocuri de noroc. 

RETIM

Citiţi mai departe

Actualitate

Primăria îi cheamă pe lugojeni la o acțiune de voluntariat, pentru curățenia orașului

Publicat

în

FOTO Arhiva

Primăria Municipiului Lugoj, în parteneriat cu ADID Timiș și EcoStuff România organizează o campanie de voluntariat în scopul conștientizării și responsabilizării cetățenilor cu privire la situația deșeurilor. Lugojenii sunt așteptați cu mic, cu mare, la acțiunea de colectare care se va desfășura în data de 22 mai 2021.

Meniul zilei, Octavian

„Noua conducere răstoarnă vechile cutume, se deschide pentru și în fața populație; ba mai mult vă cerem ajutorul ca împreună să reparăm Lugojul. Schimbarea de paradigmă ce a avut loc în Primâria Lugoj trebuie asumată visceral atât de funcționari cât și de populație.
Trecutul apropiat definit de un sistem autocrat în care conducătorul decide totul, guvernanța sa conturând caracterul și misiunea autorității puplice, rezultând abaterea de la țelul de a deservi populația. Haideti alături de noi într-o prima acțiune de anvergură!”, spune Anca Micșa Oprea, City-managerul orașului.

Întâlnirea va avea loc pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor, între orele 10.00-10.30.

RETIM

Citiţi mai departe

Actualitate

ATENȚIE Riscați să rămâneți cu deșeurile neridicate, dacă nu faceți colectare selectivă

Publicat

în

Timișenii riscă să rămână cu deșeurile neridicate, dacă nu le colectează selectiv. Mai multe echipe ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș verifică în această perioadă modul în care populația face selectarea deșeurilor.
Echipele ADID se deplasează pe teren, înainte ca mașinile să ridice pubelele, și verifică dacă proprietarii respectă colectarea selectivă. Momentan, rezultatele sunt doar transmise primăriilor din județ, însă, în etapa următoare, pe pubelele în care deșeurile nu sunt colectate corespunzător se va lipi o etichetă de avertizare, iar cele din urmă, aceste nu vor mai fi ridicate.

„În momentul în care constată că în pubela galbenă sunt neconfirmități, de exemplu, dacă găsim cărămidă sau orice altceva ce nu trebuie să fie acolo, se notează adresa și se comunică primăriei neconformitate. De luna aceasta se lipește o etichetă galbenă pe pubelă, în care se semnalează cetățeanului ce nu e în regulă. După luna această, eticheta care se lipește va fi roșie și nu se mai ridică gunoiul, pubela rămâne negolită”, spune Romeo Ursu, directorul ADID Timiș.

Meniul zilei, Octavian

Cei care vor găsi eticheta roșie pe pubelă și gunoiul neridicat, vor avea timp până la următoarea ridicare să selecteze deșeurile, în caz contrar deșeurile rămân tot neridicate.

Citiţi mai departe
Publicitate

Cele mai citite