Connect with us


Administrație

Cu o muie nu se face primavara

Publicat

în

muie„Muie!
Tu muie!

Muie!”

PMP

Stiau ca sunt filmati, stiau ca reprezinta orasul si ca ar trebui sa aiba un comportament exemplar, si totusi doi consilieri lugojeni, Nicu Bădina și Albin Gaidos, au facut-o lata si s-au injurat putin in sedina de consiliu de joi. Adevarul e ca nici nu se discuta mare lucru, s-a schimbat viceprimarul și alte câteva zeci de puncte importante, a fost prima sedinta din an, un an electoral, deci nu a fost prea mare stres. Si totusi, cei doi au decis sa-si trimita cate o portie de muie in fata camerelor, chiar daca doar verbal, nu fizic (Doamne ajuta!)

USR

Desi si-au adresat cuvintele jignitoare unul altuia, de fapt injuratura este pentru fiecare lugojean in parte. Faptul ca cei doi nu au avut nicio jena sa vorbeasca asa intr-o sedinta de consiliu in care se dicta viitorul orasului, lasa sa se inteleaga ca stimatii consilieri sunt de neatins, sunt zei printre oameni si pot face si spune orice, chiar si sa-si dea muie in fata camerelor de luat vederi, si nu erau deloc putine.

Nu am stiut cum sa reactionez cand am urmarit videoclipul, e mare noroc ca a fost prins pe „banda”, insa cu siguranta am simtit scarba. Am simtit cum lugojenii sunt improscati cu noroi, cum acesti indivizi nu mai au nicio limita si isi fac de cap in orasul asta de parca ar fi pe o arena de la sat, fapt ce nu poate decat sa iti intoarca stomacul pe dos.

Daca de la Badina nu ma asteptam la mare lucru, este de-a dreptul jenant ca unul dintre cei doi consilieri, ala de e #boss la Autolugojana, face parte din Clubul Rotary. Clubul asta este o organizatie caritabila mondiala care mie imi este foarte draga, pentru care ma zbat (deocamdata din postura de membru Rotaract, ca nu am varsta pentru Rotary) si care e musai sa aiba reputatia intacta pentru a putea ramane credibila.

Nu vreau sa dau sfaturi gratuite, ca nu am atata vechime in club, insa comportamentele de acest fel ar trebui pedepsite de clubul din care cel care se abate de la bunele maniere face parte. Altfel, munca a zeci sau sute de oameni ar putea fi anulata intr-o clipita de o iesire nepotrivita, ca cea a domnului in cauza.

Rusinos, sunt totusi oameni batrani…

P.S.: Imi cer scuze pentru cuvantul nepoliticos pe care l-am folosit in acest articol. Nu imi sta in fire sa scriu sau sa vorbesc asa, nu voi face in niciun caz o obisnuinta din a posta folosind asemenea cuvinte pe acest blog.

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Șapte firme străine se bat pentru a aduce la Lugoj autobuzele electrice de transport public

Publicat

în

PMP

Șapte firme din Turcia, Cehia și Germania se bat pentru a aduce la Lugoj, dar și în alte orașe din România autobuze electrice de transport public. Licitația pe care guvernul a organizat-o în aceste zile valorează 180 de milioane de lei, și prevede achiziționarea a 81 de autobuze complet electrice.

USR

Firmele care își doresc să aducă autobuzele electrice în România sunt Anadolu Automobil Rom, BMC Truck & Bus, Temsa Ulasim din Turcia, SOR Libchavy din Cehia, Karsan Otomotiv din Turcia, precum și asocierea formată din Bozankaya Otomotiv din Turcia și SILEO GmbH din Germania. Acestea  au depus oferte pentru vânzarea a 81 autobuze electrice pentru transportului public urban de călători. Autobuzele vor fi operabile în condiții de șes. 

Licitația organizată de Ministerul Lucrărilor Publice a fost estimată 183,13 milioane de lei, fără TVA, și este finanțată prin fonduri europene nerambursabile.

Autobuzele vor deservi orașele Alexandria – 10 (3 stații de încărcare rapidă și 10 stații de încărcare lentă), Brăila – 11 (3 stații de încărcare rapidă și 11 stații de încărcare lentă), Constanța – 21 (5 stații de încărcare rapidă și 21 stații de încărcare lentă), Drobeta Turnu Severin – 3 (1 stație de încărcare rapidă și 3 stații de încărcare lentă), Focșani – 20 (5 stații de încărcare rapidă și 20 stații de încărcare lentă), Lugoj – 9 (3 stații de încărcare rapidă și 9 stații de încărcare lentă), Slobozia – 7 (2 stații de încărcare rapidă și 7 stații de încărcare lentă).

Citiţi mai departe

Administrație

Recepția la noile blocuri ANL nu poate fi facută din cauza lucărilor prost executate

Publicat

în

bloc-anl-lugoj

FOTO Arhiva

Ultimele blocuri ANL, construite la Lugoj nu pot fi recepționate, din cauza modului în care s-au executat unele lucrări. Primarul Claudiu Buciu spune că s-au descoperit destul de multe probleme.

PMP

„Nu se poate face recepția pentru ca lucrarile sunt finalizate dar neconforme. Sunt obiecțiuni legate de: calitatea lucrărilor în spațiile sanitare; calitatea ușilor, se inchid greu sau freaca pardoselile; calitatea parchetului, s-a umflat deja în câteva apartamente; închiderea geamurilor; calitatea zugrăvelilor. De asemenea, din cauza faptului ca Primăria nu a reușit să rezolve problema racordului la gaz și energie electrică, nu se pot pune în funcțiune centralele termice”, spune Buciu.

USR

Primarul Lugojului spune că astăzi va avea o întâlnire cu responsabilii din Primărie, pentru a afla de ce nu s-a realizat racordul la gaz.

Citiţi mai departe

Administrație

Primarul Buciu vrea o activitate mai eficientă în Primăria Lugoj. Instituția se reorganizează

Publicat

în

Momentan niciun angajat din Primăria Lugoj nu va fi dat afară. Primarul Claudiu Buciu spune că în momentul de față se evaluează activitatea fiecărui funcționar, după care se va face o reorganizare a structurilor pentru eficientizarea activității.

PMP

„În prezent suntem în curs de evaluare a activităților zilnice ale angajaților din primărie. Apoi vom testa toți angajații. Doar după aceea vom regândi structurile interne și necesarul de personal. Nu este doar o decizie legată de personal ci și de eficientizarea modului cum sunt organizate structurile interne ale primăriei”, a declarat primarul Lugojului.

USR

Citiţi mai departe

Pro

Publicitate

Cele mai citite