Connect with us


Administrație

Viceprimar PP-DD la Lugoj? Oamenii lui Diaconescu vor ca pactul pentru putere sa fie respectat in tot judetul

Publicat

în

DSC_8051Dispute noi iau amploare la nivel de județ și la nivel local, după ce liderii PP-DD spun că, dacă cei din PSD vor cu adevărat să aibă parte de sprijinul lor în consiliile localităților din întreg județul Timiș, vor fi nevoiți să răspundă pozitiv la apelul lor de a le ceda în anumite orașe și comune posturile de viceprimar. Același este cazul și la Lugoj, unde viceprimar este Alin Tech, pe locul căruia se bat deja mai multe persoane. Totuși, cedarea postului de vice pentru PP-DD-iști se pare că nu este pe placul lui Boldea, dacă e să ne luăm după ce a declarat liderul partidului poporului din județul nostru.

PMP

„Noi avem un protocol semnat cu PSD-ul la nivel naţional şi vom încerca să negociem. Dar aici şi cei de la PSD trebuie să se ţină de cuvânt, pentru că la Lugoj am putea obţine postul de viceprimar şi din câte am înţeles primarul de acolo nu ar prea vrea să se ţină de protocol. Teoretic ar trebui PP-DD să obţină funcţia de viceprimar şi la Timişoara. Cel puţin funcţia de viceprimar”, a declarat pentru Tion.ro liderul interimar PP-DD Timiş, Cătălin Ţiţirigă. Despre spusele PP-DD-istului, Boldea este de părere că schimbarea viceprimarului nu este utilă în acest moment la Lugoj, deoarece lucrurile sunt stabile.

USR

„Întâi ar trebui să ne câștigăm încrederea unii în alții, dacă există acest protocol de colaborare cu PP-DD, să facem mai multe proiecte comune, să fim siguri că putem să le realizăm, iar apoi să discutăm despre posturi. La Lugoj la ora aceasta există viceprimar, există stabilitate, există liniște, iar proiectele pentru lugojeni se desfășoară în mod normal. Nu cred că este necesar să bulversăm de la început situația, înainte de a câștiga încrederea unii în ceilalți”, a declarat pentru LUGOJEANUL.ro primarul Francisc Boldea.
lugojeanul-news-everywhere,-everytime-banner

2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Șapte firme străine se bat pentru a aduce la Lugoj autobuzele electrice de transport public

Publicat

în

PMP

Șapte firme din Turcia, Cehia și Germania se bat pentru a aduce la Lugoj, dar și în alte orașe din România autobuze electrice de transport public. Licitația pe care guvernul a organizat-o în aceste zile valorează 180 de milioane de lei, și prevede achiziționarea a 81 de autobuze complet electrice.

USR

Firmele care își doresc să aducă autobuzele electrice în România sunt Anadolu Automobil Rom, BMC Truck & Bus, Temsa Ulasim din Turcia, SOR Libchavy din Cehia, Karsan Otomotiv din Turcia, precum și asocierea formată din Bozankaya Otomotiv din Turcia și SILEO GmbH din Germania. Acestea  au depus oferte pentru vânzarea a 81 autobuze electrice pentru transportului public urban de călători. Autobuzele vor fi operabile în condiții de șes. 

Licitația organizată de Ministerul Lucrărilor Publice a fost estimată 183,13 milioane de lei, fără TVA, și este finanțată prin fonduri europene nerambursabile.

Autobuzele vor deservi orașele Alexandria – 10 (3 stații de încărcare rapidă și 10 stații de încărcare lentă), Brăila – 11 (3 stații de încărcare rapidă și 11 stații de încărcare lentă), Constanța – 21 (5 stații de încărcare rapidă și 21 stații de încărcare lentă), Drobeta Turnu Severin – 3 (1 stație de încărcare rapidă și 3 stații de încărcare lentă), Focșani – 20 (5 stații de încărcare rapidă și 20 stații de încărcare lentă), Lugoj – 9 (3 stații de încărcare rapidă și 9 stații de încărcare lentă), Slobozia – 7 (2 stații de încărcare rapidă și 7 stații de încărcare lentă).

Citiţi mai departe

Administrație

Recepția la noile blocuri ANL nu poate fi facută din cauza lucărilor prost executate

Publicat

în

bloc-anl-lugoj

FOTO Arhiva

Ultimele blocuri ANL, construite la Lugoj nu pot fi recepționate, din cauza modului în care s-au executat unele lucrări. Primarul Claudiu Buciu spune că s-au descoperit destul de multe probleme.

PMP

„Nu se poate face recepția pentru ca lucrarile sunt finalizate dar neconforme. Sunt obiecțiuni legate de: calitatea lucrărilor în spațiile sanitare; calitatea ușilor, se inchid greu sau freaca pardoselile; calitatea parchetului, s-a umflat deja în câteva apartamente; închiderea geamurilor; calitatea zugrăvelilor. De asemenea, din cauza faptului ca Primăria nu a reușit să rezolve problema racordului la gaz și energie electrică, nu se pot pune în funcțiune centralele termice”, spune Buciu.

USR

Primarul Lugojului spune că astăzi va avea o întâlnire cu responsabilii din Primărie, pentru a afla de ce nu s-a realizat racordul la gaz.

Citiţi mai departe

Administrație

Primarul Buciu vrea o activitate mai eficientă în Primăria Lugoj. Instituția se reorganizează

Publicat

în

Momentan niciun angajat din Primăria Lugoj nu va fi dat afară. Primarul Claudiu Buciu spune că în momentul de față se evaluează activitatea fiecărui funcționar, după care se va face o reorganizare a structurilor pentru eficientizarea activității.

PMP

„În prezent suntem în curs de evaluare a activităților zilnice ale angajaților din primărie. Apoi vom testa toți angajații. Doar după aceea vom regândi structurile interne și necesarul de personal. Nu este doar o decizie legată de personal ci și de eficientizarea modului cum sunt organizate structurile interne ale primăriei”, a declarat primarul Lugojului.

USR

Citiţi mai departe

Pro

Publicitate

Cele mai citite