Dorel se află în Italia, de peste 15 ani, şi în ultimul timp a tot încercat să dea de urma fraţilor săi, însă fără prea mult succes.

„Tata era şofer şi, pe vremea lui Ceauşescu, erau trimişi prin toate părţile. La Reşiţa, ştiu că a trăit cu o femeie şi a avut o fată. A mai avut o femeie, de la Lugoj, cu care a avut un băiat. Şi la Craiova a avut două fete, după care s-a căsătorit cu mama şi ultimul sunt sunt eu. Eu sunt frate cu toţi, doar după tată. Pe cele din Craiova le-am găsit, adică pe una, că cealaltă am înţeles că a decedat. Nu ţin legătura nici cu cea din Craiova, ea a rupt legătura că eu nu am vrut nimic de la ei, în afară de faptul că am vrut să ne cunoaştem. Iniţial am vorbit de câteva ori, dar după aceea nu mi-a mai răspuns”, spune Dorel Neagoe.

Autoliv angajează!

Acesta povesteşte că tatăl său a decedat în urmă cu 30 de ani, când el era mic, avea doar nouă ani, fără să-i dezvăluie faptul că mai are atât de mulţi fraţi. A aflat de la o soră a mamei sale, care i-a povestit totul în urmă cu câţiva ani. De atunci, încearcă neîncetat să-şi găsească fraţii, însă nu a reuşit.

„Despre sora din Reşiţa nu ştiu nimic, doar că există. Dar despre fratele de la Lugoj, ştiu că trăia undeva într-un sat din apropierea oraşului şi îl chema ca pe tata, Valentin Neagoe. Mătuşa care mi-a povestit despre ei, mi-a spus că, pe vremea când trăia tata şi eu eram la şcoală, fratele acesta a venit să ne caute, dar nu eram acasă. El trebuie să aibă cam 55 de ani, şi sora de la Reşiţa ar trebui să fie cam de vârstă apropiată, pentru că ei au fost primii copii”, spune Dorel.

Tânărul face apel la toţi cei care îi pot furniza vreo informaţie, să-l contacteze.

„Eu sunt plecat de 15 ani din ţară. Eu i-am căutat şi pe Facebook. Le-am scris celor pe care i-am văzut cu numele de Neagoe Valentin. Mi-au răspuns foarte mulţi şi mi-au spus că nu au nicio legătură. Unul singur nu mi-a răspuns. Mulţumesc lui Dumnezeu, eu nu am nevoie de nimica, nu-i caut din interes, vreau doar să ne cunoaştem şi să ştim de noi. Nici nu e nimic de împărţit, că tata e mort de 30 de ani. Dacă văd articolul să mă caute pe pagina de Facebook şi să ia legătura cu mine”, spune Dorel.

Acesta speră ca, data viitoare, când vine în ţară să poată să-şi întâlnească toţi fraţii.