Connect with us

Anunțuri

Teren intravilan de vânzare, în Lugoj, str. Buziașului

Publicat

în

Se propune spre vânzare teren intravilan cu poziționare foarte bună. în Lugoj, str. Buziașului, cu o suprafață de 1.112 mp2. Terenul are acces la drum și la toate utilitățile(curent,apa,canal, gaz metan). Preț 41 €/mp, negociabil. Informații 0730.355.161

RETIM

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anunțuri

Finalizarea proiectului „Acces pe piața muncii în comunitățile defavorizate din Lugoj”

Publicat

în

RETIM

Citiţi mai departe

Anunțuri

FINALIZAREA PROIECTULUI “Zâmbet de copil – Creșterea participării la educație în teritoriul SDL din Municipiul Lugoj!”SMIS 155789

Publicat

în

RETIM

Citiţi mai departe

Anunțuri

Sărbătorim 4 ani de Iulius Town – concerte live, stand-up comedy, Street FOOD Festival, dar și alte surprize

Publicat

în

4 ani în care ai găsit aici o destinație unde să îți petreci timpul liber, 4 ani în care ai venit cu prietenii să te relaxezi la terase și restaurante, 4 ani cu branduri de renume și sesiuni de shopping, 4 ani de evenimente în aer liber, 4 ani de Iulius Town. Vino în acest weekend la „Picnic in My Town” unde sărbătorim împreună 4 ani de la inaugurarea Iulius Town! Vom cânta alături de Smiley, Spike, Taxi, vom avea seară de stand-up comedy cu Radu Bucălae, George Tănase, Ioana State, ne vom delecta cu delicii de la Street FOOD Festival, dar vor fi și alte surprize!

Joi, 7 septembrie 2023, dăm startul petrecerii aniversare „Picnic in My Town”, care va ține patru zile și va cuprinde de la Street FOOD Festival, concerte susținute de artiști apreciați la nivel național: Spike, Smiley și Taxi, până la momente artistice pentru cei mici.

RETIM

Vineri, 8 septembrie 2023, te așteptăm la un spectacol de stand-up comedy, în centrul de evenimente Iulius Congress Hall, de la ora 20.00. Intrarea se face în baza unui bilet de acces pe care poți să îl ridici de la Centrul Info, dacă ai bonuri fiscale (toate din aceeași zi) în valoare cumulată de minimum 50 de lei, de la restaurantele și cafenelele din Iulius Town. Radu Bucălae, George Tănase și Ioana State promit o seară plină de umor. Poți să intri în posesia invitației până vineri inclusiv, la ora 18:00, iar o persoană poate primi o singură invitație pe zi.

La „Picnic in My Town” vor fi aduse și cele mai apreciate food trucks în cadrul Street FOOD Festival. Preparate și băuturi alese, specificuri regionale și internaționale fac parte din oferta bogată din care vei putea alege în acest weekend.

De la „Picnic in my Town” nu vor lipsi nici personajele fantastice care vor crea o lume de basm pentru cei mici. Sâmbătă și duminică, în intervalul orar 16.00 – 17.00 și 20.00 – 21.00, Trio Butterflies vor aduce magia în Iulius Gardens, iar de la 18.00 până la 19.00, astrele Moon&Sun „vor coborî” pe Pământ pentru micii curioși.

Vino la „Picnic in My Town”, în perioada 7-10 septembrie, unde te așteaptă și alte surprize!

 

Citiţi mai departe

Anunțuri

Lansarea proiectului „Îmbunătățirea calității serviciilor sociale și socio-medicale în Centrele Comunitare din teritoriul SDL în cadrul GAL STRICT Lugoj – Cod POCU/717/5/1/155941

Publicat

în

Direcția de Asistență Socială Comunitară Lugoj, în calitate de beneficiar, implementează în perioada 05.10.2022 – 04.10.2023 proiectul „Îmbunătățirea calității serviciilor sociale și socio-medicale în Centrele Comunitare din teritoriul SDL în cadrul GAL STRICT LUGOJ”- Cod POCU/717/5/1/155941, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Obiectivul general al proiectului constă în asigurarea serviciilor sociale necesare comunității marginalizate din cadrul celor 3 zone urbane marginalizate (ZUM), în perioada 2018-2023 (Educație și Sănătate). Acest obiectiv contribuie atât la îndeplinirea obiectivului general al SDL, cât și a obiectivului POCU, prin asigurarea serviciilor sociale și socio-medicale necesare, pentru un număr de 300 de persoane (din care 50 de persoane de etnie romă), de pe raza teritoriului SDL, cu accent pe cele 3 ZUM.

RETIM

Rezultatele așteptate: în urma implementării acestui proiect, serviciile sociale și serviciile socio-medicale acordate prin intermediul proiectului vor avea un impact pozitiv în rândul persoanelor de pe raza teritoriului SDL și din cele 3 ZUM. Accesul la servicii sociale și socio-medicale va duce pe termen lung la îmbunătățirea calității vieții persoanelor aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din cadrul celor 3 ZUM-uri (ZUM 1- Herendești-Bocșei, ZUM 2- Maguri, ZUM 3- Caștela- Balta Lată), identificate pe teritoriul municipiului Lugoj, la creșterea coeziunii sociale, îmbunătățirea mediului de viață și creșterea economică în teritoriul SDL. Implementarea acestui obiectiv va duce la atingerea Obiectivului Specific 3 (OS3) din cadrul Strategiei de Dezvoltare Locală propus de GAL STRICT Lugoj.

Valoarea totală a proiectului: 940,519.93 lei

Valoarea cofinanțării UE: 921,709.82 lei

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Pentru informații suplimentare referitoare la proiect, vă rugam să utilizați următoarele date de contact:

Direcția de Asistență Socială Comunitară Lugoj

BUBLEA CĂLIN GLAD – Manager de proiect

Tel: +40 765 605 197

E-mail: dasclugoj@yahoo.com

Website: http://www.dasclugoj.ro

Citiţi mai departe

Cele mai citite