Connect with us

Anunțuri

De vânzare! Casă deosebită, reabilitată pe interior, în Lugoj

Publicat

în

Vă prezentăm, pentru vânzare, o casă deosebită, 2 camere, plus bucătărie și baie, cu interior reabilitat cu finisaje de calitate, centrala proprie pe gaz, baie utilată și mobilată, uși de interior deosebite, din lemn masiv, bucătărie mobilată. Curte cu intrare pentru autoturism. Exterior pregătit pentru reabilitare, curățată tencuiala, cu subzidire făcută. Zona în care se află este una deosebit de liniștită, str. Andrei Muresan nr.24, în cartierul Cotul Mic, din Lugoj, iar în apropiere are un supermarket, o școală și alee de promenadă pe malul râului Timiș. Pret 100.000 de euro, negociabil. Nu se percepe comision de la cumpărător. Informații BFG Imobiliare/tel. 0730 355 161

RETIM

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anunțuri

Apartament cu două camere de vânzare, la etajul 1, în Lugoj

Publicat

în

Se propune apartament pentru vânzare cu 2 camere, în Lugoj, str. Banatului. Apartamentul este situat la etajul 1 și dispune de 2 camere, bucătarie, baie și cămara cu alimente și o boxă pentru depozitat. Apartamentul are încălzirea pe lemn în soba de teracotă, dispune de boiler pe curent pentru apa caldă, geamuri termopan, parchet din lemn masiv. Apartamentul se afla situat la 300 m de centrul orașului, în apropierea lui se mai afla un parc, magazine, restaurante, școli .etc. Necesită renovare. Prețul este de 36.500 de euro, negociabil. Informații BFG Imobiliare/ 0730.355.161

Citiţi mai departe

Anunțuri

Casă mare, renovată, de vânzare în Lugoj

Publicat

în

Casă frumoasă și spațioasă de vânzare pe strada Mărășești, în apropierea parcului gării! Suprafața totală a terenului este de 416 mp2, iar suprafața utilă a casei este de 190 mp2. Casa dispune de 8 camere, baie, bucătărie spațioasă, hol, terasă, garaj și cameră tehnică. Geamurile sunt termopan, iar casa este dotată cu gresie, faianță și piatră aplicată pe pereții exteriori.

În apropiere se află parcului gării, un restaurant și un minimarket, oferind astfel acces facil la necesitățile de zi cu zi. Gradina este bine întreținută, iar acoperișul este într-o stare foarte bună. Casa are toate utilitățile, inclusiv gaz, curent, centrală pe gaz, apă și canalizare. În plus, casa este situată într-o zonă liniștită și plăcută a orașului.

Prețul este 150 000 €, negociabil. Informații BFG Imobiliare/0730 355 161. Nu se percepe comision de la cumpărător.

RETIM

Citiţi mai departe

Anunțuri

Apartament cu 3 camere de vânzare, în Lugoj

Publicat

în

De vânzare apartament cu trei camere în Cartierul Cotu Mic bl.8, sc.A, situat la etajul 3 al unui bloc cu vedere spre malul Timișului. Apartamentul are o suprafață de 84 mp2 și dispune de 2 holuri, 2 balcoane închise în geamuri termopan, baie, bucătărie și 3 camere.

Centrala proprie, gresie, faianță și ușă metalică sunt alte dotări incluse. Blocul este situat lângă Școala Eftimie Murgu și vizavi de baza sportivă de pe malul Timișului, într-o zonă liniștită.

Prețul este 62 000 de euro negociabil. Nu se percepe comision de la cumpărător. Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare, nu ezitați să ne contactați. Informații BFG Imobiliare 0730.355.161

RETIM

Citiţi mai departe

Anunțuri

De vânzare apartament cu două camere, în Lugoj

Publicat

în

De vânzare apartament cu două camere la parter pe Spl. C. Brediceanu nr.17 în zona parcului George Enescu, situat lângă malul Timișului. Apartamentul are o suprafață de 60 de mp2 dispune de baie, bucătărie, hol și balcon închis cu geamuri de termopan. Centrală proprie, geamuri termopane, gresie și faianță sunt alte dotări incluse.

Zona este liniștită și oferă acces rapid la mijloacele de transport în comun. Prețul este  46 000 de euro, negociabil. Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare, nu ezitați să ne contactați BFG Imobiliare 0730.355.161. Nu se percepe comision de la cumpărător.

RETIM

Citiţi mai departe

Cele mai citite