Connect with us

Anunțuri

Sărbătorim 4 ani de Iulius Town – concerte live, stand-up comedy, Street FOOD Festival, dar și alte surprize

Publicat

în

4 ani în care ai găsit aici o destinație unde să îți petreci timpul liber, 4 ani în care ai venit cu prietenii să te relaxezi la terase și restaurante, 4 ani cu branduri de renume și sesiuni de shopping, 4 ani de evenimente în aer liber, 4 ani de Iulius Town. Vino în acest weekend la „Picnic in My Town” unde sărbătorim împreună 4 ani de la inaugurarea Iulius Town! Vom cânta alături de Smiley, Spike, Taxi, vom avea seară de stand-up comedy cu Radu Bucălae, George Tănase, Ioana State, ne vom delecta cu delicii de la Street FOOD Festival, dar vor fi și alte surprize!

Joi, 7 septembrie 2023, dăm startul petrecerii aniversare „Picnic in My Town”, care va ține patru zile și va cuprinde de la Street FOOD Festival, concerte susținute de artiști apreciați la nivel național: Spike, Smiley și Taxi, până la momente artistice pentru cei mici.

Vineri, 8 septembrie 2023, te așteptăm la un spectacol de stand-up comedy, în centrul de evenimente Iulius Congress Hall, de la ora 20.00. Intrarea se face în baza unui bilet de acces pe care poți să îl ridici de la Centrul Info, dacă ai bonuri fiscale (toate din aceeași zi) în valoare cumulată de minimum 50 de lei, de la restaurantele și cafenelele din Iulius Town. Radu Bucălae, George Tănase și Ioana State promit o seară plină de umor. Poți să intri în posesia invitației până vineri inclusiv, la ora 18:00, iar o persoană poate primi o singură invitație pe zi.

RETIM

La „Picnic in My Town” vor fi aduse și cele mai apreciate food trucks în cadrul Street FOOD Festival. Preparate și băuturi alese, specificuri regionale și internaționale fac parte din oferta bogată din care vei putea alege în acest weekend.

De la „Picnic in my Town” nu vor lipsi nici personajele fantastice care vor crea o lume de basm pentru cei mici. Sâmbătă și duminică, în intervalul orar 16.00 – 17.00 și 20.00 – 21.00, Trio Butterflies vor aduce magia în Iulius Gardens, iar de la 18.00 până la 19.00, astrele Moon&Sun „vor coborî” pe Pământ pentru micii curioși.

Vino la „Picnic in My Town”, în perioada 7-10 septembrie, unde te așteaptă și alte surprize!

 

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anunțuri

Lansarea proiectului „Îmbunătățirea calității serviciilor sociale și socio-medicale în Centrele Comunitare din teritoriul SDL în cadrul GAL STRICT Lugoj – Cod POCU/717/5/1/155941

Publicat

în

Direcția de Asistență Socială Comunitară Lugoj, în calitate de beneficiar, implementează în perioada 05.10.2022 – 04.10.2023 proiectul „Îmbunătățirea calității serviciilor sociale și socio-medicale în Centrele Comunitare din teritoriul SDL în cadrul GAL STRICT LUGOJ”- Cod POCU/717/5/1/155941, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Obiectivul general al proiectului constă în asigurarea serviciilor sociale necesare comunității marginalizate din cadrul celor 3 zone urbane marginalizate (ZUM), în perioada 2018-2023 (Educație și Sănătate). Acest obiectiv contribuie atât la îndeplinirea obiectivului general al SDL, cât și a obiectivului POCU, prin asigurarea serviciilor sociale și socio-medicale necesare, pentru un număr de 300 de persoane (din care 50 de persoane de etnie romă), de pe raza teritoriului SDL, cu accent pe cele 3 ZUM.

Rezultatele așteptate: în urma implementării acestui proiect, serviciile sociale și serviciile socio-medicale acordate prin intermediul proiectului vor avea un impact pozitiv în rândul persoanelor de pe raza teritoriului SDL și din cele 3 ZUM. Accesul la servicii sociale și socio-medicale va duce pe termen lung la îmbunătățirea calității vieții persoanelor aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din cadrul celor 3 ZUM-uri (ZUM 1- Herendești-Bocșei, ZUM 2- Maguri, ZUM 3- Caștela- Balta Lată), identificate pe teritoriul municipiului Lugoj, la creșterea coeziunii sociale, îmbunătățirea mediului de viață și creșterea economică în teritoriul SDL. Implementarea acestui obiectiv va duce la atingerea Obiectivului Specific 3 (OS3) din cadrul Strategiei de Dezvoltare Locală propus de GAL STRICT Lugoj.

RETIM

Valoarea totală a proiectului: 940,519.93 lei

Valoarea cofinanțării UE: 921,709.82 lei

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Pentru informații suplimentare referitoare la proiect, vă rugam să utilizați următoarele date de contact:

Direcția de Asistență Socială Comunitară Lugoj

BUBLEA CĂLIN GLAD – Manager de proiect

Tel: +40 765 605 197

E-mail: dasclugoj@yahoo.com

Website: http://www.dasclugoj.ro

Citiţi mai departe

Anunțuri

ANUNT PUBLIC PRIVIND DEPUNEREA SOLICITARII DE EMITERE A ACORDULUI DE MEDIU

Publicat

în

S.C. HONEYWELL LIFE SAFETY ROMANIA S.R.L., titular al proiectului „Amplasare rezervor 10000 litri”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Timis, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, penru proiectul „Amplasare rezervor 10000 litri”, propus pentru a fi amplasat in lugoj, str. Salcamilor, nr.2 bis, CF 414943 Lugoj, nr. cad. 414943, judet Timis.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Timis din municipiul Timisoara, bv. Liviu Rebreanu nr. 18-18A, in zilele de luni – joi intre orele 08:00-16:30, vineri intre orele 08:00-14:00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmtm.anpm.ro – Sectiunea Acorduri de Mediu. Publicul interesat poate inainta comentarii / observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului

Directiunea,

RETIM

Citiţi mai departe

Anunțuri

RETIM și ADID Timiș încep a treia campanie de colectare GRATUITĂ a deșeurilor VOLUMINOASE în Zona 0 Ghizela

Publicat

în

RETIM împreună cu ADID Timiș organizează o nouă campanie trimestrială prin care sunt colectate deșeurile voluminoase. Nu ratați ocazia să le predați legal și gratuit la containerul RETIM!

Compania RETIM împreună cu ADID Timiș organizează în perioada 03 iulie – 30 august 2023 o campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase din zona 0 Ghizela a judeţului Timiş. Sunt cuprinse localitățile Lugoj, Buziaș, Recaș, Balinț, Bara, Bogda (Buzad și Bogda), Boldur (Ohaba-Forgaci și Boldur), Brestovăț, Chevereșu Mare (Dragșina, Vucova și Chevereșu Mare), Coșteiu, Criciova (Criciova, Jdioara și Cireșu), Darova, Găvojdia, Ghizela, Nădrag, Nițchidorf, Racovița, Sacoșu Turcesc, Secaș, Știuca, Topolovățu Mare (Topolovățu Mic și Șuștra), Victor Vlad Delamarina și Belinț. 

CINE poate preda deșeuri voluminoase

RETIM

Cetățenii din localitățile menționate mai sus pot depune prin aport voluntar și gratuit deșeurile voluminoase în containerele special puse la dispoziție în punctele de colectare și între orele menționate în tabelul de mai jos. 

CE se poate preda în cadrul acestei campanii

DEŞEURILE VOLUMINOASE sunt:

 • mobilier, comode, mese de cafea, mese de toaletă, mese decorative;
 • mese de scris pentru copii, rafturi, etajere, etajere metalice;
 • covoare, carpete, preșuri;
 • canapele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, saltele;
 • oale;
 • ceasuri;
 • perdele, draperii;
 • dulapuri de baie, suporturi prosoape;
 • lustre, tablouri;
 • obiecte sanitare, căzi, vase de toaletă, robineți, cabine de duș, suporturi, baterii sanitare, chiuvete, bideuri, capace vase de toaletă, lavoare, rezervoare de apă pentru vase de toaletă;
 • obiecte mari de folosință îndelungată precum: calorifere din fontă, calorifere din aluminiu, uși, tocuri de uși şi tocuri de geamuri, etc.

CE NU se poate preda în cadrul acestei campanii

 • NU se preiau alte categorii de deșeuri: reziduale, reciclabile, de construcții, vegetale, periculoase;
 • NU se colectează deșeurile de echipamente electrice, electronice și electrocasnice (televizoare, mașini de spălat, frigidere, radio-uri, echipamente de iluminat, computere, etc.)

UNDE şi CÂND se pot preda deşeurile voluminoase

Detalii despre efectuarea acestor campanii pe www.retim.ro  si www.adidtimis.ro/stiri.

De asemenea, operatorii serviciului de Call Center sunt disponibili la numărul +40 374 885 692, de luni până vineri, între orele 07:00 – 19:00.

Citiţi mai departe

Anunțuri

Casă mare, renovată, de vânzare în Lugoj

Publicat

în

Casă frumoasă și spațioasă de vânzare pe strada Mărășești, în apropierea parcului gării! Suprafața totală a terenului este de 416 mp2, iar suprafața utilă a casei este de 190 mp2. Casa dispune de 8 camere, baie, bucătărie spațioasă, hol, terasă, garaj și cameră tehnică. Geamurile sunt termopan, iar casa este dotată cu gresie, faianță și piatră aplicată pe pereții exteriori.

În apropiere se află parcului gării, un restaurant și un minimarket, oferind astfel acces facil la necesitățile de zi cu zi. Gradina este bine întreținută, iar acoperișul este într-o stare foarte bună. Casa are toate utilitățile, inclusiv gaz, curent, centrală pe gaz, apă și canalizare. În plus, casa este situată într-o zonă liniștită și plăcută a orașului.

Prețul este 145 000 €, negociabil. Informații BFG Imobiliare/0730 355 161. Nu se percepe comision de la cumpărător.

RETIM

Citiţi mai departe

Cele mai citite