Connect with us


Sport

PROTEST – Prima echipă a Lugojului nu a intrat pe teren, în primul set!

Publicat

în

FOTO/Facebook VOLEI ALBA BLAJ

Voleibalistele din Lugoj au fost învinse, sâmbătă, 16 decembrie, cu 3-0 (25-5, 25-15, 25-21), pe teren propriu, de către tripla campioană a României, CSM Volei Alba Blaj.

PMP

Meciul a debutat însă cu protestul sportivelor din Lugoj, nemulţumite de faptul că nu şi-au primit salariile, unele chiar şi de cinci luni de zile. În primul set, oficialii clubului au trimis în teren cea de-a doua echipă, formată în mare parte din junioare şi au cerut scuze publicului prezent la meci, pentru că au decis să protesteze sub această formă.

USR

„Doar din respect pentru competiţie, pentru dumneavoastră şi pentru o zi grea, tristă, a tuturor românilor, forma de protest a actualei echipe nu este una extremă, ci una simbolică. Pe întreg parcursul primului set, staff-ul tehnic nu va folosi în teren prima echipă, cea care a adus în momentul de faţă clubul în poziţie de Play-Off, un grup de sportive şi antrenori care nu beneficiază, din păcate, de aprecierea pe care o merită la nivelul muncii şi performanţei pe care o realizează, mai precis de respectarea unor contracte, angajate şi neonorate de luni întregi.

Vă rugăm să înţelegeţi modalitatea la care suntem constrânşi să recurgem şi să rămâneţi alături de volei, de un colectiv a cărui singură vină este că şi-a făcut, până în momentul de faţă, datoria aşa cum s-a angajat”, a fost mesajul pe care l-a transmis Dan Brudiu, preşedintele Secţiei de Volei, din cadrul CSM Lugoj.

Dar cine să-l audă, pentru că în sală nu au mai fost nici primarul Francisc Boldea, nici preşedintele CJT, Călin Dobra şi nici măcar directorul CSM, Marius Maier.

A fost în schimb primarul din Blaj, care dovedeşte că dintr-un oraş mic se poate face performanţă, atunci când interesele şi orgoliile politice nu sunt mai importante decât performanţele.

Surse din CSM Lugoj susţin că, în această iarnă, mai multe jucătoare îşi vor rezilia contractul cu echipa din Lugoj.

 

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sport

Un lugojean a câștigat 6 medalii la naționale și este printre cei mai buni gimnaști ai României

Publicat

în

PMP

Sportul merge mai departe, ce-i drept cu unele impedimente, chiar și în anul pandemiei. O dovedește un tânăr din Lugoj care s-a impus la mai toate probele la care a participat, în cadrul Campionatelor Naționale de Gimnastică ce au avut loc în această perioadă la Ploiești.

USR

Tânărul gimnast Norbert Marcu a reușit să își adjudece 6 medalii, în ciuda vârstei fragede pe care o are și a anului 2020 deloc propice pentru orice fel de performanțe. Norbi a arătat competitorilor că nimic nu îl poate opri, nici măcar o pandemie care a paralizat lumea. Tânărul legitimat la CSS Lugoj, parte din lotul de juniori al României, a reușit să câștige aurul la individual compus, proba cea mai importantă, dar și la cal cu mânere și paralele. 

A câștigat argintul de trei ori, la sărituri, inele și bară fixă, ratând podiumul la sol la diferență mică. Cu cele 6 medalii câștigate, Norbert este pe cale să devină cel mai bun gimnast al României.

Citiţi mai departe

Sport

Primul pas pentru salvarea CSM Lugoj. 600 de mii de lei de la bugetul local pentru achitarea datoriilor

Publicat

în

FOTO Lugoj Volei/Facebook

Consilierii locali au aprobat, ieri, propunerea executivului lugojean de alocare a 600 de mii de lei pentru Clubul Sportiv Municipal, care a acumulat ani de zile datorii, din cauza că nu a primit suficienți bani pentru plata tuturor cheltuielilor.

PMP

Marius Maier, șeful CSM Lugoj, a transmis primarului și consilierilor locali un referat prin care solicita aceste sumă, necesară pentru continuarea activității. Suma a fost aprobată și în zilele următoare va intra în contul clubului.

USR

 

Citiţi mai departe

Sport

Echipa de volei din Lugoj, învinsă de COVID. Pierde două meciuri cu 0-3

Publicat

în

FOTO Facebook/CSM LUGOJ

CSM Lugoj a anunțat că nu se mai deplasează la turneul de la Galați, după ce mai multe jucătoare au fost infectate cu coronavirus. Lugojencele aveau programate două meciuri, cu CSU Belor și CSM Târgoviște.

PMP

„Astăzi trebuia să ne deplasăm la Galați, pentru a participa la turneul cu numărul doi din cadrul turului campionatului național feminin de volei, alături de CSU Belor și CSM Târgoviște. Din păcate un adversar invizibil ne-a scos din joc și ne ține în izolare pentru următoarele 14 zile. Avem 9 jucătoare infectate cu Covid 19, astfel că este imposibil să deplasăm un lot valid de minim șase jucătoare la acest turneu. Important este însă ca fetele noastre să se facă bine, să treacă peste acestă boală și apoi să revină pe teren. Faptul că vom pierde cele două jocuri cu 0 – 3 contează doar pentru statistică. Așteptăm să ne revină zâmbetul pe buze!”, arată oficialii clubului.

USR

 

Citiţi mai departe

Pro

Publicitate

Cele mai citite