Connect with us

Divertisment

Politia Locala Lugoj face angajari

Publicat

în

groapa politia locala lugoj angajari gluma divertisment pamflet florin dumitru lugojeanul foto (1)URGENT! Se cauta agenti pentru interventii rapide si de intensitate ridicata la Politia Locala Lugoj. Vrei sa faci parte din echipa agentilor si sa veghezi la linistea lugojenilor? Iata ce ai de facut:
groapa politia locala lugoj angajari gluma divertisment pamflet florin dumitru lugojeanul foto (4)Sari groapa, intri in sediu, esti angajat!groapa politia locala lugoj angajari gluma divertisment pamflet florin dumitru lugojeanul foto (2)

Crama Aramic

groapa politia locala lugoj angajari gluma divertisment pamflet florin dumitru lugojeanul foto (3)Salariul este atractiv, bonuri de masa si spor de stres incluse!

Bucură-te de micile plăceri ale toamnei alături de familie, la Shopping City Timișoara!

RETIM

2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Divertisment

Spectacol de magie de excepție, cu artiști din România și Moldova, la Lugoj

Publicat

în

Crama Aramic

Sâmbătă, 19 noiembrie, la Casa de Cultură din Lugoj are loc un spectacol de magie inedit, cu artiști din România și Moldova. Magicianul Mario, și magicianul Andrei Andronachi Slava, cunoscuti din emisiunile de divertisment din România si Republica Moldova, vă invită la cel mai complex spectacol de magie & divertisment din România. Veți putea vedea apariţii spectaculoase de porumbei şi iepuraşi, numerele de prestidigitatie si iluzionism vor fi din cele mai bune si ne mai vazute pana in prezent.

Bucură-te de micile plăceri ale toamnei alături de familie, la Shopping City Timișoara!

Efectele speciale şi iluziile de scenă vor face senzaţie atât printre copii cât şi adulţii ce vor asista la numere de apariţii & dispariţii, zăpada care umple scena la comanda magicianului, evadări din sacul magic și multe alte surprize. Un spectacol interactiv pentru întreaga familie în care veți râde până la lacrimi în compania artiștilor! Te asteapta si un atelier de magie in care poti invata trucuri si cumpara aparate de magie pentru acasa sa iti distrezi prietenii și colegii.

RETIM

Spectacolul începe la orele 16, iar prețul unui bilet este de 30 de lei pentru copii și 35 lei pentru adulți. Detalii aici.

Citiţi mai departe

Divertisment

“Mama” lui Mircea Bravo vine la Lugoj, într-un spectacol solo de excepție

Publicat

în

Crama Aramic

Spectacol de teatru inedit și două ateliere de educație artistică prin teatru la Lugoj. Evenimentele au loc în perioada 17-19 noiembrie, în cadrul proiectului „Teatru și drumul până la spectacol“, implementat de Asociația Pro Fortuna și finanțat din bugetul orașului. Spectacolul de teatru are loc pe 17 noiembrie, de la ora 19.30, în sala mare de la Teatrul Municipal „Traian Grozăvescu“ din Lugoj.

Bucură-te de micile plăceri ale toamnei alături de familie, la Shopping City Timișoara!

Spectacolul „O altfel de lebădă“ este o adaptare după un text de Radu Țuculescu, regia și interpretarea Elena Ivanca. Atelierele pe care le va susține Elena Ivanca la Lugoj sunt dedicate elevilor și vor avea loc la Casa Bredicenilor, la Clubul Elevilor și la teatru. 

RETIM

Elena Ivanca este actriță la Teatrul Național de Cluj și cadru universitar la Academia de Muzică „Gheorghe Dima“ din Cluj secţia canto, unde predă cursuri de arta actorului. Absolventă a secţiei de Arta Actorului, Departamentul de Teatru din cadrul Facultăţii de Litere, Universitatea „Babeş-Bolyai“ Cluj, promoţia 1999, clasa prof. Cristina Pardanschi şi Cornel Răileanu, Elena Ivanca mai are un doctorat în actorie obținut cu lucrarea „Gestul ca mediator și creator de sens. De la text la întruparea personajului” cu calificativul „Summa cum laudae”, Universitatea de Arte din Târgu-Mureş, 2011 și un Master la Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică din Tîrgu-Mureş secţia actorie, vorbire şi expresivitate în artele spectacolului, finalizat cu susţinerea lucrării de masterat având titlul „Dicţia, dincolo de aparenţe sau vorbirea de performanţă”. 

Elena Ivanca este renumită mai nou și pentru rolul mamei din filmulețele lui Mircea Bravo, precum și pentru rolul de mamă din filmul “Mirciulică”. Prin proiectul „Teatru și drumul până la spectacol“, Asociația Pro Fortuna îşi propune desfăşurarea de workshop-uri cu caracter artistic-educativ în spații exterioare și/sau interioare din municipiul Lugoj, pentru promovarea educației artistice în rândul copiilor și tinerilor.

Citiţi mai departe

Divertisment

Spectacol de comedie de neratat la Lugoj

Publicat

în

Crama Aramic

Comedie pentru toate vârstele, asta ne propun cei de la Centrul de Tineret Lugoj alături de unul dintre cei mai titrați comedianți din oraș. Ce poți face la Lugoj, într-o sâmbătă după-masă? Avem o propunere perfectă pentru tine: un spectacol de musicomedy cu Sorin Palciuc.

Bucură-te de micile plăceri ale toamnei alături de familie, la Shopping City Timișoara!

Lugojeanul s-a făcut remarcat după ce a avut mai multe spectacole prin țară și a reușit de fiecare dată să cucerească publicul. De această dată, Palciuc va urca pe scenă la Centrul de Tineret Lugoj.

RETIM

Cei de la Centrul de Tineret se ocupă de organizarea și găzduirea evenimentului, iar Sorin Palciuc de cucerirea publicului. Spectacolul are loc pe strada Bucegi, nr. 21, la centrul dedicat tinerilor, pe 19 noiembrie de la orele 17.

La intrare se va percepe un suport artist în valoare de 15 lei de persoană. Mai multe detalii găsiți aici.

Citiţi mai departe

Divertisment

Tată și fiu împart aceeași pasiune. Povestea noii crame din apropierea Lugojului, care are deja vinuri premiate internațional

Publicat

în

În ultimii ani, Silagiu, din județul Timiș, veche vatră a producătorilor de vinuri din Banat, a revenit pe această piață. Mai multe crame au fost deschise pe dealurile din zonă și câțiva producători au reluat tradiția. 

Crama Aramic

O investiție unică este Crama Aramic, acolo unde, tată și fiu împart aceeași pasiune și duc tradiția mai departe. Adam și Cosmin Crăciunescu au decis să-și pună în practică pasiunea și cunoștințele pentru vin și viță de vie. Cei doi antreprenori au demarat un proiect, cu gândul să reînvie tradiția uitată a zonei Silagiului. Iar rezultatele de până acum dovedesc reușita.

Bucură-te de micile plăceri ale toamnei alături de familie, la Shopping City Timișoara!

RETIM

Climă benefică pentru soiuri nobile

Silagiul face parte din cele cinci centre viticole ale Banatului, ajungând la o altitudine maximă de 324 m. Clima este una benefică pentru viticultură, iar strugurii din această zonă au un gust special, nemaiîntâlnit în alte părți. Acesta este, de fapt, unul dintre secretele vinurilor fine care se produc aici.

Crama Aramic este Phoenixul care scrie o nouă filă de istorie pentru acest loc binecuvântat. Astăzi, însumează 46 de hectare de vii din soiuri nobile, patru albe și patru roșii: Sauvignon Blanc, Fetească Albă, Muscat Ottonel, Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră, Merlot și Pinot Noir.

“Tatăl meu este cel care a început totul. Mai mult din pasiune. Proiectul inițial a demarat în perioada 2010-2012. Pentru început au fost reînființate plantațiile și am adus doar soiuri de viță nobilă. Prima producție de vin am avut-o în 2015, când am finalizat și o investiție semnificativă într-o linie performantă de îmbuteliere cu o capacitate de 200.000 de litri”, povestește Cosmin Crăciunescu.

Vinuri de calitate, premiate internațional

Cel mai bun an pentru investiții, pentru proprietarii Cramei Aramic, a fost 2020, când au finalizat patru proiecte, dintre care unul fiind un spațiu modern pentru degustări de vin și evenimente, o construcție care completează perfect ansamblul administrativ al Cramei Aramic.

“Aici îi primim în casa noastră pe toți prietenii. Căci noi așa îi numim pe oamenii care ne trec pragul, care vor să trăiască o experiență unică în Crama Aramic. De aici încolo, să ne bucurăm de compania oamenilor și de aroma seducătoare a vinului”, spune tânărul antreprenor.

Crama dispune și de o sală de maturare a vinului în baricuri de stejar, aflată sub nivelul cramei, la o temperatură naturală controlată. Învechirea vinului în baricuri oferă vinului anumite arome speciale, îi intensifică culoarea și îi oferă o textură mai cremoasă.

Chiar dacă e o cramă tânără, calitatea vinurilor este incontestabilă. Dovada sunt premiile internaționale, pe care le-au obținut deja.

Medalii obținute:

  • Medalie de Aur, cu Muscat Ottonel demisec 2015, la Vinofest 2016, Vrsac, Serbia, unde au fost premiate și vinurile Roze, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir       
  • Medalie de Aur, cu Fetească Albă 2018, la Competiția Internațională Vinarium din 2019
  • Medalie de Argint, cu Roșu de Silagi 2018, la Competiția Internațională Vinarium din 2020           
  • Medalie de Aur, cu Roșu și Alb de Silagi, la Competiția Internațională Vinarium din 2021

La Crama Aramic se pot organiza degustări de vinuri private, pentru grupuri de minimum 10 persoane.  Pot fi create pachete personalizate, în funcție de numărul de persoane și preferințele lor. O experiență memorabilă o reprezintă turul organizat al cramei, care include prezentarea și istoricul Cramei Aramic, vizită la podgorie și prezentarea proceselor de producție și de îmbuteliere ale vinului.

Crama Aramic dispune de o sală de evenimente, cu o capacitate de 50-100 de persoane, care are ca atracție principală o terasă de sticlă, cu priveliște panoramică către podgorie. Acest detaliu va da o notă unică evenimentului, tranformându-l într-unul memorabil pentru toți invitații. Pentru evenimente corporate, există o sală de conferințe.

Cei care doresc să viziteze sau să organizeze evenimente îi pot contacta pe proprietari la cramă: 0744 552 103, pentru evenimente: 0744 552 103 sau la magazin: 0747 177 772.

Citiţi mai departe

Cele mai citite