Connect with us

Actualitate

Sinucigasul si cele 5 victime

Publicat

în

accident-sinucigas-pe-dn1-cu-6-morti-cum-sta-8a4ae1b1583b8af87b-940-0-1-95-1Cred ca nu exista om care sa nu aiba zile proaste. Poate chiar saptamani sau luni proaste. Cateodata nu ne merge ceva, orice ar fi acel ceva, iar atunci ne iesim din pepeni, ne certam cu familia, prietenii sau colegii si simtim ca luam foc.

Meniul zilei, Octavian

Majoritatea dintre noi insa ne dam seama ca totul a fost doar ceva trecator, de moment si care are rezolvare, chiar daca la inceput aveam impresia ca o sa ramanem asa pe viata.

Chiar daca ne-am despartit de cineva, chiar daca am fost dati afara de la job sau am pierdut pe cineva drag, nici macar nu ne trece prin cap sa ne punem capat zilelor, indiferent de cat de suparati am fost la momentul critic.

Un tanar de 28 de ani nu a gandit asa. A gandit ca un om care nu mai avea ratiune si, urcandu-se la volannul masinii sale, a plecat pe DN1 si a intrat cu viteza in prima masina pe care a intalnit-o. Din nefericire, in masina se aflau 5 persoane, total nevinovate ca traim intr-o societate tot mai bolnava, care mai nou ucide in timp ce isi incheie socotelile cu viata. Tipul era tare indragostit si, dupa ce l-a parasit iubita, a scris pe Facebook ca se duce intr-o lume mai buna si asa a si facut.

RETIM

Totusi, baiatul asta trebuia sa scrie si ca o sa intre cu masina intr-o alta masina, astfel ca prietenii lui, aia de pe Facebook, sa poata sa incerce sa il opreasca de la nebunie. Imaginile date de toate televiziunile de la locul accidentului mi-a ridicat parul de pe maini, desi am vazut cateva accidente foarte urate si pe viu.

Asadar, pentru ca el sa isi implineasca destinul, acela de a muri intr-un fel de neconceput, au mai decedat violent alte 5 persoane, printre care si doi copii de 19 si respectiv 12 ani.

Ce invatam din toata povestea asta? Nu stiu, pe langa sa nu iesim din case daca vedem ca un prieten de pe Facebook scrie ce a scris asta pe contul lui, cred ca marea invatatura este sa nu ne luam prea in serios niciodata, oricat de „grav” ni s-ar parea subiectul. Iubirea a fost mare, tristetea la fel dupa despartire, dar oare merita sa recurga la asa ceva?

Oare el cum l-ar cataloga pe baiatul de 28 de ani, daca ar fi in viata si ar privi totul la televizor, ca noi? Nu vreau sa judec pe nimeni pentru ca nu stiu ce era in mintea si sufletul lui in acel moment in care a zis „gata, ma duc sa mor”, dar sigur nu ar avea cuvinte de lauda pentru el…

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Primăria Lugoj cumpără dube și telefoane smart pentru Poliția Locală

Publicat

în

Poliția Locală din Timișoara are deja în dotare astfel de autoutilitare

Consilierii locali din Lugoj au aprobat propunerea Serviciului de Tehnic de Investiții, pentru achiziția a două autoutilitare dotate cu semnale acustice și luminoase de culoare albastră cu compartiment pentru transportul persoanelor violente. Acestea vor fi inscripționate și urmează să ajungă în dotarea Poliției Locale. Suma aprobată este de 100 de mii de lei.

Meniul zilei, Octavian

„Mașinile sunt pentru Poliția Locală și vor fi achiziționate în acest an, până la sfârșitul anului cel târziu”, a declarat viceprimarul Bogdan Blidariu.

Tot pentru Poliția Locală din Lugoj, au mai fost alocați 10 mii de lei pentru achiziția trei telefoane smart.

RETIM

Citiţi mai departe

Actualitate

O comună de lângă Lugoj rămâne sub restricții impuse de pandemie

Publicat

în

Meniul zilei, Octavian

Fârdea, una dintre cele mai importante comune din zona Lugojului, rămâne sub restricții din cauza pandemiei. Este printre singurele comune din Timiș care vor sta în continuare sub restricții, datorită incidenței de caz care se situează la valoarea de 3.52/1000 de locuitori.

Ca urmare a creșterii ratei peste pragul de 3, în Fârdea se aplcă începând cu vineri, 14 mai, măsurile stabilite la nivel național pentru zonele în care incidența este mai mare de 3 și mai mică sau egală cu 4 la 1000 de locuitori. 

Astfel, la Fârdea vor sta închise cafenelele și restaurantele, precum și sălile autorizate de jocuri de noroc. 

RETIM

Citiţi mai departe

Actualitate

Primăria îi cheamă pe lugojeni la o acțiune de voluntariat, pentru curățenia orașului

Publicat

în

FOTO Arhiva

Primăria Municipiului Lugoj, în parteneriat cu ADID Timiș și EcoStuff România organizează o campanie de voluntariat în scopul conștientizării și responsabilizării cetățenilor cu privire la situația deșeurilor. Lugojenii sunt așteptați cu mic, cu mare, la acțiunea de colectare care se va desfășura în data de 22 mai 2021.

Meniul zilei, Octavian

„Noua conducere răstoarnă vechile cutume, se deschide pentru și în fața populație; ba mai mult vă cerem ajutorul ca împreună să reparăm Lugojul. Schimbarea de paradigmă ce a avut loc în Primâria Lugoj trebuie asumată visceral atât de funcționari cât și de populație.
Trecutul apropiat definit de un sistem autocrat în care conducătorul decide totul, guvernanța sa conturând caracterul și misiunea autorității puplice, rezultând abaterea de la țelul de a deservi populația. Haideti alături de noi într-o prima acțiune de anvergură!”, spune Anca Micșa Oprea, City-managerul orașului.

Întâlnirea va avea loc pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor, între orele 10.00-10.30.

RETIM

Citiţi mai departe

Actualitate

ATENȚIE Riscați să rămâneți cu deșeurile neridicate, dacă nu faceți colectare selectivă

Publicat

în

Timișenii riscă să rămână cu deșeurile neridicate, dacă nu le colectează selectiv. Mai multe echipe ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș verifică în această perioadă modul în care populația face selectarea deșeurilor.
Echipele ADID se deplasează pe teren, înainte ca mașinile să ridice pubelele, și verifică dacă proprietarii respectă colectarea selectivă. Momentan, rezultatele sunt doar transmise primăriilor din județ, însă, în etapa următoare, pe pubelele în care deșeurile nu sunt colectate corespunzător se va lipi o etichetă de avertizare, iar cele din urmă, aceste nu vor mai fi ridicate.

„În momentul în care constată că în pubela galbenă sunt neconfirmități, de exemplu, dacă găsim cărămidă sau orice altceva ce nu trebuie să fie acolo, se notează adresa și se comunică primăriei neconformitate. De luna aceasta se lipește o etichetă galbenă pe pubelă, în care se semnalează cetățeanului ce nu e în regulă. După luna această, eticheta care se lipește va fi roșie și nu se mai ridică gunoiul, pubela rămâne negolită”, spune Romeo Ursu, directorul ADID Timiș.

Meniul zilei, Octavian

Cei care vor găsi eticheta roșie pe pubelă și gunoiul neridicat, vor avea timp până la următoarea ridicare să selecteze deșeurile, în caz contrar deșeurile rămân tot neridicate.

Citiţi mai departe
Publicitate

Cele mai citite