Connect with us


Administrație

MINUNE intr-o biserica din Lugoj!

Publicat

în

Pentru cei care nu cred in puterea divinitatii, oricum s-ar numi ea si oricare ar fi numele cultului care, intr-un fel sau altul, le aminteste oamenilor ca exista un Zeu, Creator, Dumnezeu, cum vreti voi care vegheaza asupra lumilor, sta dovada poza de mai jos, in care actualul primar al Lugojului, inginer de profesie, sta pe aceeasi banca pe care sta si fostul primar al Lugojului, mediator de profesie si consilier judetean in timpul liber.

PMP

Sunt zeci, sute de popi in oras care participa la mai multe evenimente specifice lumii preotesti, printre care si slujbe, conferinte, discutii, ma rog, fiecare cu ce-l doare, vorba aia. Cred insa ca niciunul dintre ei nu stie ce minune a avut loc atunci cand Boldea si Martinescu stau la cativa centimetri unul de celalalt fara sa se muste, fara sa urle unul la celalalt si fara sa se intreaca in realizarile sau nerealizarile pe care le-au facut sau nu pentru oras.

USR

Poza asta ar trebui inramata. Are si o valoare simbolica puternica, daca stai sa te gandesti ca intr-un an de acum, Lugojul isi va alege din nou primarul. Competitia va fi una acerba, deja multi oameni „vazuti” in oras anuntandu-si candidaturile. Actualul primar, aflat la conducere, incepe sa taie in carne vie, pentru orice nimic indreptat impotriva lui, face greva de la a mai vorbi cu ziaristii, pana si cu cei de casa, totul pentru a nu spune vreo minciunia. Sa aiba oare frica de Dumnezeu ceva de-a face cu asta?

Nu ca ar fi spus vreodata Martinescu sau Boldea vreo minciuna, nu acuzam pe nimeni fara probe de nimic, dar de ce sa riste acum? De ce sa intoarca lugojenii impotriva lor tocmai cand, printr-o minune dumnezeiasca, s-au apropiat atat de mult, fizic, incat placile tehtonice din jurul lor pur si simpluj s-au miscat suav, provocand un seism nedetectabil de aparatura de specialitate?
boldea martinescu neblurat
Doamne Dumnezeule, daca ne mai suporti, ajuta-ne!

Foto: Raimondo Mario Rupp

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Șapte firme străine se bat pentru a aduce la Lugoj autobuzele electrice de transport public

Publicat

în

PMP

Șapte firme din Turcia, Cehia și Germania se bat pentru a aduce la Lugoj, dar și în alte orașe din România autobuze electrice de transport public. Licitația pe care guvernul a organizat-o în aceste zile valorează 180 de milioane de lei, și prevede achiziționarea a 81 de autobuze complet electrice.

USR

Firmele care își doresc să aducă autobuzele electrice în România sunt Anadolu Automobil Rom, BMC Truck & Bus, Temsa Ulasim din Turcia, SOR Libchavy din Cehia, Karsan Otomotiv din Turcia, precum și asocierea formată din Bozankaya Otomotiv din Turcia și SILEO GmbH din Germania. Acestea  au depus oferte pentru vânzarea a 81 autobuze electrice pentru transportului public urban de călători. Autobuzele vor fi operabile în condiții de șes. 

Licitația organizată de Ministerul Lucrărilor Publice a fost estimată 183,13 milioane de lei, fără TVA, și este finanțată prin fonduri europene nerambursabile.

Autobuzele vor deservi orașele Alexandria – 10 (3 stații de încărcare rapidă și 10 stații de încărcare lentă), Brăila – 11 (3 stații de încărcare rapidă și 11 stații de încărcare lentă), Constanța – 21 (5 stații de încărcare rapidă și 21 stații de încărcare lentă), Drobeta Turnu Severin – 3 (1 stație de încărcare rapidă și 3 stații de încărcare lentă), Focșani – 20 (5 stații de încărcare rapidă și 20 stații de încărcare lentă), Lugoj – 9 (3 stații de încărcare rapidă și 9 stații de încărcare lentă), Slobozia – 7 (2 stații de încărcare rapidă și 7 stații de încărcare lentă).

Citiţi mai departe

Administrație

Recepția la noile blocuri ANL nu poate fi facută din cauza lucărilor prost executate

Publicat

în

bloc-anl-lugoj

FOTO Arhiva

Ultimele blocuri ANL, construite la Lugoj nu pot fi recepționate, din cauza modului în care s-au executat unele lucrări. Primarul Claudiu Buciu spune că s-au descoperit destul de multe probleme.

PMP

„Nu se poate face recepția pentru ca lucrarile sunt finalizate dar neconforme. Sunt obiecțiuni legate de: calitatea lucrărilor în spațiile sanitare; calitatea ușilor, se inchid greu sau freaca pardoselile; calitatea parchetului, s-a umflat deja în câteva apartamente; închiderea geamurilor; calitatea zugrăvelilor. De asemenea, din cauza faptului ca Primăria nu a reușit să rezolve problema racordului la gaz și energie electrică, nu se pot pune în funcțiune centralele termice”, spune Buciu.

USR

Primarul Lugojului spune că astăzi va avea o întâlnire cu responsabilii din Primărie, pentru a afla de ce nu s-a realizat racordul la gaz.

Citiţi mai departe

Administrație

Primarul Buciu vrea o activitate mai eficientă în Primăria Lugoj. Instituția se reorganizează

Publicat

în

Momentan niciun angajat din Primăria Lugoj nu va fi dat afară. Primarul Claudiu Buciu spune că în momentul de față se evaluează activitatea fiecărui funcționar, după care se va face o reorganizare a structurilor pentru eficientizarea activității.

PMP

„În prezent suntem în curs de evaluare a activităților zilnice ale angajaților din primărie. Apoi vom testa toți angajații. Doar după aceea vom regândi structurile interne și necesarul de personal. Nu este doar o decizie legată de personal ci și de eficientizarea modului cum sunt organizate structurile interne ale primăriei”, a declarat primarul Lugojului.

USR

Citiţi mai departe

Pro

Publicitate

Cele mai citite