Connect with us

Actualitate

7 chestii despre Game of Thrones dupa trei episoade

Publicat

în

khal-dany

Meniul zilei, Octavian

 

A.S.: Acest post contine limbaj ce poate fi considerat licentios. Ma rog, cel putin glume despre sex tot contine, asa ca „be advised”.

Manat de la spate de mai multi prieteni, am decis sa ma uit la Game of Thrones, cel mai cel serial din lume. Asa l-ati descris, asta zic, ca realitatea e alta. Dupa ce balul de la Brediceanu a fost tot cu tematica despre serial, am zis „futui” si mi-am luat inima in dinti, am descarcat primul sezon si dai si uita-te. Cum a fost?

RETIM

1. Inca din start, asta nu e un serial pentru copii. Cred ca in primul episod am vazut deja trei scene de sex, dintre care doua cam miroseau a viol. Adica pe bune, aia chiar nu voia sa se urce calul ala pe ea (vezi poza mai sus), dar din cauza lu fratesu, care e un mare bulangiu, care a vandut-o practic ca sa puna mana pe armata calaului, tipa n-a mai avut ce sa faca si a stat si a inghitit. La propriu.

2. Povestea la inceput e tare neclara. O intelegi greu, la final de prim episod, cand vine regele si iti dai seama ca is mai multe regate si ca ala e rege peste toate, adica un fel de Florin Salam al regatelor si, desi prostavan, toata lumea i se supune fara drept de apel.

3. Scenele de sex continua si in urmatoarele doua episoade. Sunt asa de multe, incat de cateva ori chiar am pus pe pauza sa vad daca nu am dat din greseala pe vreun canal deocheat. La cat de porcos e serialul, le cam da clasa celor de la Brazzers.

4. Nu inteleg cine e personajul principal. Am inteles ca e ceva cu Snow ala, ca pleaca nu stiu unde sa se bata sau ce dracu sa faca, ca vin ceva mortaciuni, dar in afara de asta, pare ca fiecare vrea sa fie miezul din dodoasca si sa fie considerat cel mai important.

5. V-am mai spus despre scenele de sex si viol? Sunt atat de multe incat daca intra cineva peste mine in timp ce ma uit la festival, as avea de dat explicatii serioase despre ce urmaresc, sa explic ca e doar un serial de fantasy.

6. Cel mai mult imi place muzica la serialul asta, desi nu e musical. Asta cred ca spune multe despre cat de tare m-a captat ca poveste si ritm al povestirii dupa primele trei episoade pe care le-am vazut cap-coada.

7. In sfarsit am inteles glumele cu „Winter is coming” pe care le puneati atat de multi dintre voi pe Facebook si la care ramaneam ca boul la poarta noua. Macar pentru asta au meritat cele trei ore de urmarit serialul.

Ma duc sa mai bag un episod. Daca numarul de scene de sex il depaseste pe cel al scenelor de oricare alt fel, cum s-a intamplat pana acum, il sterg.

2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Primăria Lugoj cumpără dube și telefoane smart pentru Poliția Locală

Publicat

în

Poliția Locală din Timișoara are deja în dotare astfel de autoutilitare

Consilierii locali din Lugoj au aprobat propunerea Serviciului de Tehnic de Investiții, pentru achiziția a două autoutilitare dotate cu semnale acustice și luminoase de culoare albastră cu compartiment pentru transportul persoanelor violente. Acestea vor fi inscripționate și urmează să ajungă în dotarea Poliției Locale. Suma aprobată este de 100 de mii de lei.

Meniul zilei, Octavian

„Mașinile sunt pentru Poliția Locală și vor fi achiziționate în acest an, până la sfârșitul anului cel târziu”, a declarat viceprimarul Bogdan Blidariu.

Tot pentru Poliția Locală din Lugoj, au mai fost alocați 10 mii de lei pentru achiziția trei telefoane smart.

RETIM

Citiţi mai departe

Actualitate

O comună de lângă Lugoj rămâne sub restricții impuse de pandemie

Publicat

în

Meniul zilei, Octavian

Fârdea, una dintre cele mai importante comune din zona Lugojului, rămâne sub restricții din cauza pandemiei. Este printre singurele comune din Timiș care vor sta în continuare sub restricții, datorită incidenței de caz care se situează la valoarea de 3.52/1000 de locuitori.

Ca urmare a creșterii ratei peste pragul de 3, în Fârdea se aplcă începând cu vineri, 14 mai, măsurile stabilite la nivel național pentru zonele în care incidența este mai mare de 3 și mai mică sau egală cu 4 la 1000 de locuitori. 

Astfel, la Fârdea vor sta închise cafenelele și restaurantele, precum și sălile autorizate de jocuri de noroc. 

RETIM

Citiţi mai departe

Actualitate

Primăria îi cheamă pe lugojeni la o acțiune de voluntariat, pentru curățenia orașului

Publicat

în

FOTO Arhiva

Primăria Municipiului Lugoj, în parteneriat cu ADID Timiș și EcoStuff România organizează o campanie de voluntariat în scopul conștientizării și responsabilizării cetățenilor cu privire la situația deșeurilor. Lugojenii sunt așteptați cu mic, cu mare, la acțiunea de colectare care se va desfășura în data de 22 mai 2021.

Meniul zilei, Octavian

„Noua conducere răstoarnă vechile cutume, se deschide pentru și în fața populație; ba mai mult vă cerem ajutorul ca împreună să reparăm Lugojul. Schimbarea de paradigmă ce a avut loc în Primâria Lugoj trebuie asumată visceral atât de funcționari cât și de populație.
Trecutul apropiat definit de un sistem autocrat în care conducătorul decide totul, guvernanța sa conturând caracterul și misiunea autorității puplice, rezultând abaterea de la țelul de a deservi populația. Haideti alături de noi într-o prima acțiune de anvergură!”, spune Anca Micșa Oprea, City-managerul orașului.

Întâlnirea va avea loc pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor, între orele 10.00-10.30.

RETIM

Citiţi mai departe

Actualitate

ATENȚIE Riscați să rămâneți cu deșeurile neridicate, dacă nu faceți colectare selectivă

Publicat

în

Timișenii riscă să rămână cu deșeurile neridicate, dacă nu le colectează selectiv. Mai multe echipe ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș verifică în această perioadă modul în care populația face selectarea deșeurilor.
Echipele ADID se deplasează pe teren, înainte ca mașinile să ridice pubelele, și verifică dacă proprietarii respectă colectarea selectivă. Momentan, rezultatele sunt doar transmise primăriilor din județ, însă, în etapa următoare, pe pubelele în care deșeurile nu sunt colectate corespunzător se va lipi o etichetă de avertizare, iar cele din urmă, aceste nu vor mai fi ridicate.

„În momentul în care constată că în pubela galbenă sunt neconfirmități, de exemplu, dacă găsim cărămidă sau orice altceva ce nu trebuie să fie acolo, se notează adresa și se comunică primăriei neconformitate. De luna aceasta se lipește o etichetă galbenă pe pubelă, în care se semnalează cetățeanului ce nu e în regulă. După luna această, eticheta care se lipește va fi roșie și nu se mai ridică gunoiul, pubela rămâne negolită”, spune Romeo Ursu, directorul ADID Timiș.

Meniul zilei, Octavian

Cei care vor găsi eticheta roșie pe pubelă și gunoiul neridicat, vor avea timp până la următoarea ridicare să selecteze deșeurile, în caz contrar deșeurile rămân tot neridicate.

Citiţi mai departe
Publicitate

Cele mai citite