Connect with us

Politică

Încă un atac la Boldea, din sânul PSD. „Nu este posibil ca un singur om sa dicteze într-un partid”

Publicat

în

Încă un membru din conducerea PSD Lugoj se ridică împotriva actualului președinte, Francisc Boldea. Este vorba de fostul consilier Gherlinde Opriș, președinta organizației de femei a PSD. Aceasta a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, despre care spune că este și opinia colegelor sale din organizația de femei.

RETIM

La fel ca și Călin Dobra, Gherlinde Opriș consideră că în PSD Lugoj e nevoie de reformă și că e nevoie de oameni noi, care din cauza unui singur om se îndepărtează de partid. Opriș spune că nu este posibil ca un singur om sa dicteze într-un partid. 

Iată, mai jos, mesajul:

„Imi doresc pe aceasta cale sa mulțumesc tuturor celor care m-au sunat și mi-au trimis mesaje ,de la terminarea alegerilor si pana acum….Este un lucru extraordinar sa vezi câți oameni iti sunt alături!…Pentru cei care ma cunosc știți ca am fost și rămân același om indiferent de funcție sau de partidul din care fac parte!…Nu ascund faptul ca am avut oferte de la alte partide pe loc mult mai bun…dar nu sunt o tradatoare! Niciodata nu am depins de partid! Funcțiile nu sunt pe viață și consider ca important este sa ramai OM ! Cred ca foarte mulți dintre voi știți ca sunt implicata în foarte multe proiecte sociale care nu au nici o legatura cu politica sau cu funcția mea politica! Cu siguranță voi continua aceste proiecte și voi fi mereu alături de oameni! Din pacate PSD Lugoj s-a degradat foarte mult!… Voi continua munca mea politica și imi voi continua munca din funcția de presedinta a OFSD!…Dar consider strigent ca avem nevoie de o reforma în PSD Lugoj! Consider ca a venit timpul ca fiecare dintre noi sa avem un cuvant de spus si sa ne putem pune cu toți ideile în aplicare! Nu este posibil ca un singur om sa dicteze intr-un partid unde viitorul este al tinerilor! Poate mulți se vor întreba de ce nu am ieșit pana acum sau de ce nu m-am opus unor proiecte!… Întotdeauna am fost un om de echipa și am considerat ca trebuie sa fac ce face echipa!Din păcate si daca as fi avut ceva de aratat lugojenilor prin munca și ideile mele nu am fost lăsată! De aceea consider ca trebuie sa reformam filiala noastra si sa atragem cat mai mulți tineri ! Nu este posibil ca din cauza unui singur om sa se îndepărteze multi dintre cei care au fost mereu alaturi de noi ! Prin prisma funcției de presedinta a OFSD pot spune ca din aceleași motive s-au retras multe femei de calitate din OFSD! Am decis sa fac aceasta postare după mai multe discuții avute cu colegele mele din OFSD….Urez succes colegilor mei în noul mandat!”

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Politică

Atac PSD la noul city-manager. Social-democrații critică concedierile anunțate la Primăria Lugoj

Publicat

în

Noul președinte al PSD Lugoj critică concedierile anunțate de către noua administrație locală. Călin Dobra, președintele organizației locale este de părere că nu sunt necesare concedieri în Primăria Lugoj și că funcționarii își fac treaba dacă sunt coordonați bine. Ie;irea lui Dobra vine după ce Anca Micșa Oprea a avut o postare pe Facebook în care descria atmosfera din cea mai importantă instituție a orașului.

RETIM

„Cât de buni și competenți suntem noi și cât de învechiți și incompetenți sunt toți ceilalți! Asta e tot ce s-a auzit de la balconul Primăriei Lugoj, de când noul edil și echipa sa au preluat administrarea orașului. Nu mai știu cum să justifice concedierile pe care le tot flutură cu fiecare ocazie. Și nu pentru că funcționarii ar fi „lipsiți de vlagă” și „învechiți”, cum îi caracterizează doamna manager, ci pentru că noua administrație habar nu are ce înseamnă… administrația publică. Au nevoie de coordonare, doamnă, nu să fie dați afară! Dați-le de lucru, doamnă! Veți vedea că sunt oameni competenți, pe care vă puteți baza! Dar nu, să aruncăm răspunderea! Până și acum, când au toate pârghiile să facă marea cu sarea, tot alții sunt de vină că ei habar nu au ce fac!”, susține Dobra.

Citiţi mai departe

Politică

Claudiu Buciu: „Nu mă interesează funcția de președinte PNL Timiș. Am destulă treabă, acasă, în administrație”

Publicat

în

Primarul Lugojului a declarat că nu este interesat de funcția de președinte al PNL Timiș. Invitat la o emisiune în direct la pressalert.ro, Claudiu Buciu a spus că, în momentul în care vor avea loc alegeri, în organizația județeană, nu își va depune candidatura.”Nu-mi place să alerg după funcții în partid, am destule probleme acasă, în administrație, la Lugoj, însă vocea mea o o vor auzi toată ziua”, a declarat Buciu, referindu-se la liderii partidului.

RETIM

Claudiu Buciu a mai spus că cel mai potrivit om să conducă filiala timișeană a PNL este deputatul Marilen Pirtea.

„Așa cred eu, că este cel mai potrivit. Este rectorul Universității de Vest, a avut rezultate deosebite acolo, are un nou mandat de deputat, este un om respectat în partid, este din Timiș, pentru că tot vorbim de oameni care sunt sau nu sunt din Timiș, este un lider respectat de toți colegii din partid. În prezent, domnul Nica a creat aceste disensiuni și iar a făcut tabere în partid. Eu cred că domnul Pirtea ar fi omul care ar face liniște în filială, ne-am putea aduna cu toții în spatele dânsului și am putea să reconstruim filiala”, a spus Claudiu Buciu.

 

Citiţi mai departe

Politică

Rezultate finale oficiale. Cine a câștigat alegerile parlamentare în Lugoj și în împrejurimi

Publicat

în

RETIM

Alegerile parlamentare s-au încheiat oficial. Rezultatele au fost făcute publice de către Biroul Electoral Central, iar în Timiș, marii câștigători sunt cei de la USR-Plus, cu 29,21% dintre sufragii. Urmează PNL, cu 24,78%, PSD cu 19,63% și AUR, 8,71%. 

La Lugoj PNL s-a impus în alegerile parlamentare cu un scor de 31,94%, pe locul doi clasându-se PSD cu puțin peste 20%, iar pe trei USR-Plus cu 16,51%. AUR a obținut la Lugoj 10%, fiind unul dintre partidele-surpriză ale votului.

Iată câteva rezultate la orașele și comunele importante din preajma Lugoj:

Făget – PNL: 25,09%; PSD: 33,94%; USR-Plus: 7,83%; AUR: 12,86%;

Buziaș – PNL: 32,66%; PSD: 29,80%; USR-Plus: 12,31%; AUR: 7,50%;

Recaș – PNL: 20,40%; PSD: 37,26%; USR-Plus: 14,49%; AUR: 10,71%;

Belinț – PNL: 42,80%; PSD: 22,85%; USR-Plus: 10,57%; AUR: 9,25%;

Boldur – PNL: 22,58%; PSD: 38,35%; USR-Plus: 9,44%; AUR: 10,75%;

Bethausen – PNL: 41,16%; PSD: 21,13%; USR-Plus: 4,84%; AUR: 16,78%;

Coșteiu – PNL: 26,57%; PSD: 30,95%; USR-Plus: 8,64%; AUR: 12,49%;

Darova – PNL: 21,73%; PSD: 17,09%; USR-Plus: 16,61%; AUR: 23,16%;

Fârdea – PNL: 12,14%; PSD: 47,89%; USR-Plus: 6,24%; AUR: 13,66%;

Gavojdia – PNL: 43,43%; PSD: 15,78%; USR-Plus: 11,49%; AUR: 14,82%.

Citiţi mai departe
Publicitate

Cele mai citite