Connect with us

Politică

Încă un atac la Boldea, din sânul PSD. „Nu este posibil ca un singur om sa dicteze într-un partid”

Publicat

în

Încă un membru din conducerea PSD Lugoj se ridică împotriva actualului președinte, Francisc Boldea. Este vorba de fostul consilier Gherlinde Opriș, președinta organizației de femei a PSD. Aceasta a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, despre care spune că este și opinia colegelor sale din organizația de femei.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

La fel ca și Călin Dobra, Gherlinde Opriș consideră că în PSD Lugoj e nevoie de reformă și că e nevoie de oameni noi, care din cauza unui singur om se îndepărtează de partid. Opriș spune că nu este posibil ca un singur om sa dicteze într-un partid. 

Iată, mai jos, mesajul:

„Imi doresc pe aceasta cale sa mulțumesc tuturor celor care m-au sunat și mi-au trimis mesaje ,de la terminarea alegerilor si pana acum….Este un lucru extraordinar sa vezi câți oameni iti sunt alături!…Pentru cei care ma cunosc știți ca am fost și rămân același om indiferent de funcție sau de partidul din care fac parte!…Nu ascund faptul ca am avut oferte de la alte partide pe loc mult mai bun…dar nu sunt o tradatoare! Niciodata nu am depins de partid! Funcțiile nu sunt pe viață și consider ca important este sa ramai OM ! Cred ca foarte mulți dintre voi știți ca sunt implicata în foarte multe proiecte sociale care nu au nici o legatura cu politica sau cu funcția mea politica! Cu siguranță voi continua aceste proiecte și voi fi mereu alături de oameni! Din pacate PSD Lugoj s-a degradat foarte mult!… Voi continua munca mea politica și imi voi continua munca din funcția de presedinta a OFSD!…Dar consider strigent ca avem nevoie de o reforma în PSD Lugoj! Consider ca a venit timpul ca fiecare dintre noi sa avem un cuvant de spus si sa ne putem pune cu toți ideile în aplicare! Nu este posibil ca un singur om sa dicteze intr-un partid unde viitorul este al tinerilor! Poate mulți se vor întreba de ce nu am ieșit pana acum sau de ce nu m-am opus unor proiecte!… Întotdeauna am fost un om de echipa și am considerat ca trebuie sa fac ce face echipa!Din păcate si daca as fi avut ceva de aratat lugojenilor prin munca și ideile mele nu am fost lăsată! De aceea consider ca trebuie sa reformam filiala noastra si sa atragem cat mai mulți tineri ! Nu este posibil ca din cauza unui singur om sa se îndepărteze multi dintre cei care au fost mereu alaturi de noi ! Prin prisma funcției de presedinta a OFSD pot spune ca din aceleași motive s-au retras multe femei de calitate din OFSD! Am decis sa fac aceasta postare după mai multe discuții avute cu colegele mele din OFSD….Urez succes colegilor mei în noul mandat!”

RETIM

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Politică

Consiliul Local Lugoj, convocat pentru înregistrarea demisiei unui consilier local

Publicat

în

Consiliul Local Lugoj a fost convocat, în 24 septembrie, în procedură „de îndată”, de către primarul Claudiu Buciu. Pe ordinea de zi sunt două proiecte. Primul este legat de nearondarea creșelor la grădinițele cu program prelungit, iar cel de-al doilea proiect este legat de demisia consilierului PNL Dan Cliciovan.

„Nu s-a întâmplat nimic între noi, în partid, ceartă sau altceva de genul asta. Pur și simplu nu mai fac față. S-au adunat multe de făcut și prioritatea pentru mine e spitalul. Vreau să reiau colaborările cu spitalele din Italia și voi fi foarte mult plecat. Până la urmă politica e ultima mea prioritate”, a declarat Dan Cliciovan, pentru Lugojeanul.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Dan Cliciovan este șeful sectiei de anestezie și terapie intensivă din spitalul lugojean. Este și unul dintre medicii lugojeni care merge regulat le pregătiri în Marea Britanie și Italia. Locul său în Consiliul Local al Municipiului Lugoj va fi luat de Costel-Nicușor Vieru.

Citiţi mai departe

Politică

PSD cheamă lugojenii la audiențe. Care este programul

Publicat

în

PSD a transmis un comunicat de presă, prin care anunță reluarea audiențelor cu cetățenii Lugojului.
Începând cu 13 septembrie 2021, la Sediul PSD Lugoj, lugojenii pot veni să discute problemele lor în raport cu administrația orașului sau de orice altă natură cu președintele PSD Lugoj și cu cei patru consilieri, reprezentanți în Consilul Local Lugoj.
Vă așteptăm în fiecare zi conform programului de mai jos”, sea arată în comunicatul PSD.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Citiţi mai departe

Politică

O nouă dispută între primarul Claudiu Buciu şi consilierul PSD Nicu Bădina. Miza: 15 milioane de euro!

Publicat

în

Ședința Consiliului local din Lugoj s-a încheiat ieri, cu reproșul consilierilor PSD la adresa primarului Claudiu Buciu, pe tema banilor necheltuiți de la bugetul local. Consilierul Nicu Bădina i-a spus primarului că nu a fost în stare să cheltuie un excedent bugetar de 15 milioane de euro, lăsat de administrația PSD.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

„Fără să discut în contradictoriu cu domnul primar. Dumneavoastră spuneţi că suntem vai de mama noastră la buget. Dar trebuie să spuneţi că, administraţia PSD, rea, cu oameni răi şi urâţi, a lăsat în conturi 15 milioane de euro, pe care nu aţi fost în stare să-i cheltuiţi. În 2021, nici măcar marcaje rutiere nu aţi făcut. Ştiu că asta e la capitolul întreținere, nu la investiți, dar zic așa!”, a afirmat Nicu Bădina.

Primarul Claudiu Buciu a mai declarat că, și în acest an, Lugojul va înregistra un excedent bugetar de același nivel, circa 15 milioane de euro, și că banii vor fi cheltuiți în anii următori ai acestui mandat, atunci când administrația va avea întocmite și aprobate proiectele, respectând toate normele legale.

„Nici nu îi cheltuim în acest an, pentru că nu ați fost în stare să ne lăsați niciun proiect. De aia nu ați cheltuit banii! Noi nu ne permitem să cheltuim banii așa cum i-ați cheltuit dumneavoastră. Ați făcut proiecte, ați cheltuit banii și acum nu funcționează. Eu vreau să cheltuim banii lugojenilor corect, legal și cu folos”, a spus Buciu.

RETIM

Citiţi mai departe

Politică

S-a stabilit conducerea PNL Timiș. Liberalii lugojeni, interziși la funcții

Publicat

în

Lugojul nu are niciun reprezentant în conducerea PNL Timiș. În timp ce mai multe orașe și comune din Timiș, au funcții de vicepreședinți sau membri în Biroul Politic, Lugojul a fost exclus din cel mai important for de conducere al partidului.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Situația vine după un lung șir de conflicte între Alin Nica și liberalii lugojeni, care a culminat cu demiterea conducerii PNL Lugoj. Componența Biroului Politic Județean PNL Timiș, în urma alegerilor de sâmbătă, 7 august, este prezentată mai jos.

Președinte: Alin Adrian Nica.

Prim-vicepreședinți: Marilen Gabriel Pirtea, Dănuț Groza.Vicepreședinți: Ștefan Varga, Alexandru Proteasa, Raul Cozarov, Marcel Avram, Octavian Crețu, Ionel Lupu, Cosmin Tabără, Darius Postelnicu.

RETIM

Membri: Lucian Blaga, Nicolae Bitea, Ionuț Stănușoiu, Cosmin Costa, Ovidiu Drăgănescu, Marin Popescu, Vasile Bejera, Andrei Cotețiu, Marius Hiticaș, Florin Cheaua, Bono Cucalan, Vasile Ciuruș, Iosif Nicoară, Mircea Mirean, Sorin Mușuroi.Trezorier: Mircea Untaru. Comisia de Onoare și Arbitraj: Andrei Zorilă

Citiţi mai departe
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite