Connect with us
Winter in My Town

Administrație

Circulatia trenurilor se intrerupe in gara din Lugoj. Vezi ce zile sunt afectate de aceste modificari!

Publicat

în

Circulaţia trenurilor va fi afectată timp de câteva zile în zona Lugojului, cauza fiind reprezentată de lucrările de infrastructură feroviară între staţiile Cliciova – Coşteiu Mare (secţia Ilia – Lugoj).P1080290

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

– 28 august, trenul IR 1621/-2 Bucureşti Nord – Ilia – Lugoj – Cliciova – Timişoara Nord, va circula ca tren IR 12321/12321-2 pe ruta Bucureşti Nord – Ilia – Ram Glogovăţ – Timişoara Nord, cu plecare din Bucureşti Nord la ora 10.00 şi sosire în Timişoara Nord la ora 22.40

– în zilele de 28 şi 29 august, trenul IR 1622/-1 Timişoara Nord – Cliciova – Lugoj – Ilia – Bucureşti Nord, va circula ca tren IR 12322/12322-1 pe ruta Timişoara Nord – Ram Glogovăţ – Ilia – Bucureşti Nord, cu plecare din Timişoara Nord la ora 08.15 şi sosire în Bucureşti Nord la ora 21.14

– în zilele de 27/28 şi 28/29 august, trenul IR 1837/-2 Iaşi – Ilia – Lugoj – Cliciova – Timişoara Nord, va circula ca tren IR 12337/12337-2 pe ruta Iaşi – Ilia – Ram Glogovăţ – Timişoara Nord, cu plecare din Iaşi la ora 19.30 şi sosire în Timişoara Nord la ora 12.34

RETIM

– data de 28/29 august, trenul IR 1838/-1 Timişoara Nord – Cliciova – Lugoj – Ilia – Iaşi, va circula ca tren IR 12338/12338-1 pe ruta Timişoara Nord – Ram Glogovăţ – Ilia – Iaşi, cu plecare din Timişoara Nord la ora 18.10 şi sosire în Iaşi la ora 10.54. În zilele de 28/29 şi 29/30 august, trenul IR 1819/-2 Târgu Mureş – Timişoara Nord se anulează. În zilele de 28 şi 29 august 2013, trenul IR 1820/-1, Timişoara Nord – Târgu Mureş se anulează. În data de 29 august 2013, trenurile IR 1811/-2 şi IR 1812/-1 Sibiu –Timişoara Nord şi retur se anulează.

În zilele de 28 şi 29 august, pe traseul Lugoj – Cliciova şi retur, transportul călătorilor se va efectua cu mijloace auto. Pentru mai multe informaţii, toţi călătorii care au nelămuriri sunt rugaţi să se adreseze personalului CFR din staţii sau să sune la numărul de telefon 021/9521.

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

loading...

Administrație

Mesaje împotriva lui Buciu la intrările în Lugoj. Cartoane cu textul “oraș fără primar” 

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

După un an de liniște, celebrele conturi false active în campania electorală l-au luat oficial in primire pe noul primar Claudiu Buciu. Oamenii care l-au acuzat pe atunci pe candidatul Buciu de o sumedenie de ilegalități, din spatele conturilor false, au revenit în actualitate.

De această dată, postacii au distribuit pe Facebook poze cu intrările în Lugoj, sub care au montat cartoane cu mesajul “oraș fără primar”. Mesajul a fost postat chiar de 1 Decembrie, Ziua Națională, pe rețelele sociale. În câteva minute, zeci de conturi false, dar și celebrele grupuri ale “societății civile”, au distribuit mesajul care îl viza pe primar. Postarea se referă la cum Lugojul are un primar “antiromân” și “neputincios”.

„E părerea unui traficant de droguri, arestat exact când era președintele organizației de tineret a PSD Lugoj. De 1 Decembrie am depus coroană la Soldatul cu Pușca, deci din nou, minciuni PSD-iste. E greu când nu mai poți fura bani de la stat”, a declarat pentru Lugojeanul.ro primarul Claudiu Buciu.

RETIM

În cursa electorală din 2020, partidul aflat la putere s-a folosit de conturi false pentru a face anti-campanie pentru actualul primar al municipiului.

Citiţi mai departe

Administrație

Sute de copii din Lugoj vor fi premiați pentru colindele pe care le vor înscrie într-un concurs online

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

750 de copii din Lugoj vor fi premiați pentru colindele pe care le vor înscrie într-un concurs online, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Anunțul a fost făcut de primărie, care va da drumul unei noi ediții a concursului de colinde Iată, vin colindătorii!“ organizat și anul trecut la Lugoj.

Primii 750 de copii înscriși să participe la acest proiect, primesc din partea Primăriei un cadou de Crăciun, reprezentat de o cutie frumos personalizată care conține cărți, jocuri și surprize dulci. Evenimentul se adresează copiilor și elevilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani.

„Înscrierea copiilor în eveniment se face doar de către cadrele didactice sau de către părinți, prin completarea formularului de mai jos, până cel târziu la data de 10 decembrie 2021. În momentul completării formularului trebuie să și urcați colindul/colindele elevilor dumneavoastră pe internet”, scriu organizatorii.

RETIM

Găsiți aici toate detaliile concursului de colinde.

Citiţi mai departe

Administrație

Certificat verde sau nu la Târgul de Crăciun la Lugoj? Reacția primarului orașului

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Târgurile de Crăciun se vor desfășura în acest sezon de sărbătoare doar pentru persoanele cu certificate verzi. Se întâmplă la Timișoara, la București, dar și la Sibiu sau alte orașe din România, acolo unde târgurile organizate cu ocazia sărbătorilor au ajuns de renume mondial.

La Lugoj, deși administrația locală mai are doar câteva zile până să organizeze complet târgul, situația privind certificatul verde este ambiguă. Pe de-o parte, administrația locală spune că nu va exista o delimitare a zonei de târg. Potrivit legii, în acest caz nu este nevoie de certificat verde pentru a achiziționa produse de la căsuțe.

Pe de altă parte, edilul șef spune că va respecta legislația de la acea dată, dând de înțeles că s-ar putea totuși ca obligativitatea certificatului verde să fie impusă.

RETIM

“Nu va fi o incintă închisă. Accesul nu va fi restricționat, însă se vor respecta regulile stabilite la nivel național. Se vor respecta regulile stabilite prin legislația în vigoare la momentul derulării evenimentului”, a explicat primarul Claudiu Buciu pentru Lugojeanul.ro

Citiţi mai departe

Administrație

Lista persoanelor care pot să primească în chirie locuințe ANL, la Lugoj

Publicat

în

FOTO Arhiva

Primăria Lugoj a stabilit persoanele care au prioritate la închirierea locuințelor ANL. 58 de solicitanți se află pe această listă, care va ajunge, în ședința din 25 noiembrie la votul consilierilor locali. În funcție de punctajul obținut, aceștia vor avea acces la locuințe. Este vorba de tineri, de până în 35 de ani, care trebuie să dovedească, în primul rând că muncesc pe raza municipiului Lugoj. Iată, mai jos, lista solicitanților, cu punctajul obținut, în urma dosarelor depuse la primărie până în 19 iulie 2021.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Din totalul dosarelor depuse, patru persoane au retras cererile, iar alte trei au fost plecate în străinătate când reprezentanții Primăriei Lugoj au efectuat ancheta socială și nu au transmis o dovadă că au loc de muncă pe teritoriul municipiului

RETIM

Citiţi mai departe
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite