Connect with us

Politică

Ce spune despre demisie primarul interimar al Lugojului, Bogdan Blidariu

Publicat

în

În ultimele săptămâni, a apărut în spațiul public zvonul, promovat și de un blog și un ziar local, că primarul interimar al Lugojului, Bogdan Blidariu, intenționează să demisioneze.

Crama Aramic

Blidariu, fost viceprimar, a preluat funcția de primar după ce Claudiu Buciu, primarul ales în 2020, și-a pierdut mandatul prin ordin de prefect, pentru că și-a schimbat domiciliul. Aflat în funcția de primar, din luna iulie, Bogdan Blidariu a dat o declarație pentru Lugojeanul.ro, în legătură cu intențiile sale.

„Nu îmi dau demisia. Nu am de ce să fac acest lucru. În plus, sunt șanse să se organizeze alegeri. În Primărie, lucrurile sunt liniștite, se muncește, semnăm contracte de finanțare pe bandă rulantă, am depus cererea pentru finanțarea spitalului și așteptăm evaluarea și acolo. Nu mă gândesc la demisie”, ne-a declarat Bogdan Blidariu.

 

RETIM

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Politică

ANI cere anchetarea lui Alin Nica pentru conflict de interese, fals în declarații și folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane

Publicat

în

Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție cu privire la existența indiciilor referitoare la săvârșirea de către NICA ALIN ADRIAN a infracțiunilor de conflict de interese, respectiv folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane, prevăzută de art. 301 din Codul Penal, întrucât în exercitarea funcției de primar al comunei Dudeștii Noi (mandatul 2016 – 2020), a participat la luarea unor decizii ce au adus un folos patrimonial în valoare de 132.000 lei unei entități în cadrul cărui Consiliu deținea calitatea de membru și, totodată, a emis pentru aceasta o autorizație de construcție.

Crama Aramic

Mai mult, NICA ALIN ADRIAN a încheiat un contract civil în baza căruia a fost remunerat cu suma de 6.900 Lei, cu o societate comercială cu care Primăria Dudeștii Noi încheiase 15 contracte prin achiziție directă. Totodată, în calitate de primar a încheiat și un contract de arendă cu o întreprindere individuală, cu care încheiase un contract de arendare, în calitate de persoană fizică.

De asemenea, ANI a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și cu privire la existența indiciilor referitoare la săvârșirea de către NICA ALIN ADRIAN a infracțiunii de fals în declarații, prevăzut de art. 326 din Codul Penal, întrucât, în declarațiile de interese depuse în anii 2021 și 2022 a declarat deținerea unei calități din care demisionase. Totodată, persoana evaluată nu a menționat în declarațiile de avere depuse în anul 2020, venituri în cuantum de 4.636 Lei obținute în anul 2019 de la o întreprindere individuală.

„Nu e nimic neobișnuit față de prin ceea ce am trecut cât am fost primar, sunt o grămadă de persoane care vor să sesizeze anumite aspecte care li se par nelegale și în acest caz totul a pornit de la o sesizare a unui cetățean care a crezut că ceea ce am făcut că primar nu este legal. ANI, așa cum ați văzut, și-a declinat competență fiindcă sunt sesizate aspecte ce țin de natură penală și a sesizat, practic, Parchetul de pe lângă ICCJ cu privire la anumite aspecte ce ar putea să nască suspiciuni de nelegalitate.

RETIM

Eu am fost chemat la ANI și am dat explicații cu privire la toate lucrurile semnalate. În principal, este vorba despre niște HCL-uri pe care le-am inițiat cu privire la construirea unei noi biserici în Dudeștii Noi și eu, fiind și membru în Consiliul Parohial, ANI a considerat că ar putea fi suspiciuni de favorizare a unei persoane. Să fim serioși, totuși, e vorba de o instituție cu un puternic impact public, e vorba de Biserica Ortodoxă, iar eu că sunt ortodox m-aș află într-un conflict de interese aprobând sau inițiind un demers care generează beneficii pentru Biserica Ortodoxă Română, în speță construirea unei biserici.

Am crezut că am clarificat aceste aspecte, nu e niciun aspect de natură penală în a da bani de la primărie către o biserica, este legea privind Cultele în care este permis că autoritățile locale să sprijine construirea de lăcășe de cult. Faptul că eu am fost membru în consiliul parohial până pe la mijlocul lui 2020, nu impietează sub niciun fel capacității mele de a fi obiectiv, pentru că eu am sprijinit, în calitatea de primar, toate bisericile de pe rază administrativ-teritorială a comunei Dudeștii Noi, indiferent de confesiune.

Un alt aspect semnalat a fost acela al existenței unui contract de prestări servicii, în calitatea mea de lector cu o firma cu care anterior primăria a avut mai multe contracte de prestări de servicii pentru cursuri de formare profesională pentru angajații primăriei sau de participarea reprezentanților comunei la lucrările Adunării Generale a Asociației Comunelor din România, firma această organizând aceste servicii, iar reprezentanții comunelor care participau la aceste adunări trebuiau să achiziționeze aceste servicii.

Cu această firma, eu fiind în comisia care a elaborat codul administrativ, am fost solicitat să țin două sau trei cursuri, eu să fiu lector, să explic care sunt noile modificări. Evident că am fost remunerat pentru cursuri, cred că a fost vorba de vreo 6.000 de lei. Dar încă o dată, conform legii 161 din 2003 privind integritatea în funcțiile publice, activitățile cu caracter didactic și formare profesională sunt permise.

Aceste lucruri au fost preluate și în Codul Administrativ adoptat în 2019. De aceea, nu văd care ar fi conflictul de interese sau vreo fapta de natură penală. Mai mult decât atât, eu mi-am delegat calitatea de ordonator principal de credite către administratorul public încă din 2013 și nu am semnat nici măcar un contract cu această firma sau vreun act legat de această firma, nici înainte, și legea spune clar că nu ai voie după ce ai tu un angajament sau un contract față de o terță persoană să închei la primărie un astfel de contract, iar la noi lucrurile au fost exact invers.

O ultima speță era cu un contract de arendă pe care eu l-am semnat în urmă desfășurării unei proceduri de licitație la primărie și cu persoană respectivă am avut înainte un contract de arendă pe care îl reziliasem cu câteva săptămâni înainte de licitația propriu-zisă, fiindcă terenul era în aria persoanei respective, o arie mai largă pe care o lucra. Nici aici nu e vreun conflict de interese.

Un alt aspect menționat acolo e un fals în declarații, faptul că am menținut această calitate de membru în Consiliul Parohial al Bisericii Ortodoxe din Dudeștii Noi încă doi ani după ce mi-am dat demisia din el. Or, aici a fost o simplă eroare de copy/paște. În fiecare an copiez din declarația de interese a anului precedent.

Nu sunt aspecte pe care să le consider nelegale, sunt atent în continuare și am fost atent, fiindcă sunt chestiuni care țin de imaginea și integritatea persoanelor aflate într-o funcție publică. Sigur, ANI și-a făcut datoria, își face datoria la fel că orice instituție abilitată să constate și să sancționeze astfel de fapte de integritate. Sunt convins că și celelalte instituții sesizate își vor face datoria și adevărul va ieși la iveală. Nu am nimic de ascuns și sunt convins că am respectat toate prevederile și rigorile legii. Mi se pare absurd că pentru o chestiune ce ține de credință personală a fiecărei persoane să ajungă să fie sesizat Parchetul, fiindcă ai dat bani pentru construcția unei biserici. Fiecare cred că nu se poate rupe de credință personală atunci când e pus să ia o decizie. Ar însemna că toți ortodocșii nu ar mai trebui să aprobe fonduri pentru biserici sau toți baptiștii pentru bisericile baptiste. Aici cred că s-a mers un pic prea departe, dar sunt convins că instituțiile vor clarifica acest aspect.”, precizează liderul CJ Timiș, Alin Nica, pentru opiniatimisoarei.ro

 

Citiţi mai departe

Politică

Scandal prelungit între un primar și rivalul său politic. Mașini lovite în trafic, acuze de tentativă de omor, răzbunări

Publicat

în

Nicolae Benzar, tânărul care îl acuză pe primarul de la Bethausen „de tentativă de omor”, după ce acesta a frânat cu mașina, brusc, în fața sa, în noiembrie 2021, a depus o nouă plângere la Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR), privind accidentul (pe care îl puteți vedea aici), și faptele ce au urmat după, când ar fi fost sechestrat în trafic de fratele primarului.

Crama Aramic

Acesta cere IGPR-ului să demareze o anchetă și să reia cercetările, acuzând că totul a fost o înscenare, iar polițiștii din zonă i-ar fi făcut jocul primarului Ioan Lihoni. Zilele trecute, Benzar a primit răspuns de la IGPR, cum că cererea sa a fost înregistrată și transmisă IPJ Timiș, pentru a fi soluționată.

Benzar s-a ales cu permisul suspendat, la acea dată, pentru că nu ar fi respectat distanța în trafic. Mai mult, deși a primit o dovadă pentru a putea circula cu mașina, seara, un polițist l-a căutat acasă și i-a ridicat și dovada. După plângerea înregistrată în 2021, a fost deschis un dosar de cercetare, însă acesta a fost clasat anul trecut, fără ca primarul sau polițiștii implicați să fie găsiți vinovați.

RETIM

Nicolae Benzar, care este și membru AUR, susține că, în același timp, a deschis un proces, în care îl acuză pe Ioan Lihoni de tentativă de omor.

Primarul vorbește de răzbunare

De partea cealaltă, Lihoni e de părere că totul este o răzbunare din partea tânărului, care, în trecut, a fost condamnat penal și a avut de executat 100 de zile de muncă, în folosul comunității, pe care primarul nu ar fi admis să nu le facă.

„Suntem oameni serioși! Omul respectiv a fost infractor, a avut trei ani cu suspendare, a intrat și peste alți oameni în Caransebeș. A primit muncă în folosul comunității 100 de zile, la Primărie. M-a urmărit în continuu, a intrat și peste mine în casă și m-a lovit cu mașina. Cum poate spune că eu am vrut să-l omor. Din contră și poliția a dat punctul lor de vedere, și Judecătoria de la Făget i-a respins sesizarea. Dosarul penal împotriva lui intră pe rol acum, pentru mai multe fapte. A intrat peste mine în casă, a intrat în curte, a săvârșit mai multe abuzuri. Toate astea mi se trag de pe vremea când trebuia să execute cele 100 de zile de muncă, la Primăria Bethausen, iar eu nu am fost de acord să nu le facă”, a spus Lihoni.

Citiţi mai departe

Politică

S-au „încăierat” deja candidații la funcția de primar. Replici dure din partea lui Buciu, Dobra și Floroni

Publicat

în

Claudiu Buciu, Călin Dobra și Erwin Floroni sunt deja protagoniștii unor schimburi dure de replici, în perspectiva campaniei electorale ce urmează, pentru obținerea funcției de primar. Municipiul Lugoj a rămas fără primar, după ce Claudiu Buciu a fost demis de prefect pentru că și-a schimbat domiciliul. Cu toate acestea, fostul primar nu a părăsit administrația locală și a rămas pe o funcție, mult mai prost plătită și mai puțin importantă, de consilier al primarului interimar Bogdan Blidariu. Din această poziție, Buciu a anunțat că va candidat pentru un nou mandat la alegerile parțiale ce urmează să fie organizate, cel mai probabil anul viitor.

Crama Aramic

Călin Dobra, este președintele PSD Lugoj. Chiar dacă în prezent a fost numit în fruntea unei companii naționale, Dobra a anunțat că va candidat pentru funcția de primar. Erwin Floroni este președintele USR Lugoj. Până acum nu și-a anunțat oficial candidatura, dar este USR-istul cu cele mai multe șanse să se lupte pentru funcția de primar.

Conflictul s-a aprins de la o emisiune, de la Televiziunea Europa Nova Timișoara, unde Buciu a fost invitat și a vorbit despre Dobra și Floroni.

Buciu, despre Dobra: „A fost în diverse funcții, nu a făcut nimic pentru Lugoj”

„Eu am mai spus-o și repet, eu sunt un tip care vrea colaborăm bine cu toate partidele și cred toate partidele își doresc binele comunității noastre. Acum, PSD-ul, spun sincer, jignește lugojenii prin candidatura acestui domn. Cel mai mare dezavantaj al domnului doctor Dobra, că e doctor, este oamenii din oraș îl cunosc personal și cunoscându-l, pot să-i facă cea mai bună analiză atunci când se gândesc să-l voteze sau nu. Mie mi se pare cel puțin ciudat pentru un om, abia scoți vorbele pe gură, fii agramat, faci dezacorduri, dar tu în același timp ai două facultăți, una de sport, una de agricultură, ai doctorat în turism, ai Colegiu Național de Apărare absolvit. De fapt, cu ce te ocupi sau la ce te pricepi?

RETIM

Și acuma l-au mai și pus electrician șef, la Electrica Serv. Da, probabil au vrut scape de el, altfel nu-mi dau seama cum de s-a dus acolo. Și dânșii la Timiș, cred înțeleg n-are nicio șansă și vor cumva scape de el. Eu recomanda PSD-ului Lugoj, găsească un candidat care nu-i face de râs. Un candidat cu care noi putem colabora în administrația publică și dacă câștigă acel candidat, aș fi bucuros pentru e important comunitatea fie condusă de oameni buni. Nu știu ce a făcut Dobra vreodată pentru Lugoj. Și a fost și președinte de consiliu județean. Nu a făcut nimic. Nu poți, ai fost președinte la județ, ai fost consilier județean, ești consilier județean, ai fost deputat, ai plecat de acolo, acuma te-ai dus la București, ce a făcut pentru Lugoj? Nu poate răspundă la întrebarea asta și a fost pe funcții publice foarte înalte. Te plimbi cu mașină de 150.000 de euro când ai lucrat toată viața la stat. Sunt niște contradicții și oamenii își pun întrebări. Eu mi-aș dori un PSD la Lugoj cu care pot colaborez în administrație, nu care să-mi blocheze achiziția ștrandului, vrea să-l ia Dobra după alegeri, dacă le va câștiga, dar nu o le câștige niciodată. Nu așa se face administrația sub nicio formă. Alți candidat, practic, din punctul meu de vedere, cu șanse reale, nu există. Sunt mulți visători, dar nu există”, a declarat Buciu.

Replica lui Dobra a venit pe un blog lugojean.

„Îmi este greu să comentez despre aberațiile pe care le tot transmite primarul demis, actualul consilier personal, sau ce-o mai fi el. Ipocrizia de care dă dovadă lasă pe toată lumea cu gura căscată. Să afirmi sus și tare că ai respect pentru oamenii din oraș, după ce doi ani ai tot făcut naveta prin Germania, din funcția de primar, după ce ai desființat instituții, ai dat afară oameni, într-un oraș în care avem nevoie de locuri de muncă, și te-ai ocupat doar de interese imobiliare proprii, este de domeniul fantasticului! Din punctul meu de vedere, cel puțin. Să nu uităm că Buciu a fost și rămâne un om foarte viclean! Cu toții știm cum a „vândut” el pe toată lumea pentru a-și salva piela, când „învărtea” afaceri prin București. Acuma și-a mutat afacerile în Lugoj și ține cu dinții de postul de primar sau de vreo funcție prin primărie, pentru a și le rezolva. Să ajungi să dai lecții de administrație, după ce ai fost demis doar din vina ta din funcția de primar, este de râsul lumii.

Să ajungi în postura de a recomanda celor de la PSD cu cine să candideze la viitoarele alegeri locale, asta nu demonstrează decât că este foarte speriat, ca om politic. Pe lângă viclean, Buciu mai este și un om slab, care habar nu are să construiască. El nu știe decât să atace. Când altceva în afară de atacul la persoană nu știi să faci, nu arăți decât că ești slab, din toate punctele de vedere! Și, din păcate, acest lucru nu cred că este benefic pentru cei care l-au ales. Le reamintesc celor care nu-și aduc aminte (dar pot verifica!) că din postura de Președinte al CJ Timiș am am alocat peste 8 milioane de lei municipiului Lugoj. Buciu știe acest lucru, dar nu face decât ce știe el mai bine, adică să mintă. Minte, deoarece el a intrat deja în campania electorală și este disperat de situația în care se află.

Din cauza incompetenței de care a dat dovadă în anii în care a fost primar al Lugojului, el nu are altă variantă decât să meargă pe această carte, cea a minciunii. În cei 3 ani cât am fost președinte al CJ Timiș am alocat fonduri Spitalului Municipal din Lugoj, printr-un proiect în care am colaborat foarte bine cu managerul de atunci al spitalului, medicul Erwin Floroni. A fost vorba despre alocarea în premieră de bani de la CJ Timiș, prin programe de minimis, pentru spitalele orășenești și municipale. Am mai alocat fonduri și pentru Școala „Alexandru Roșca”, din Lugoj, care aparține de Consiliul Județean, pentru centrele DGASPC, care funcționează pe teritoriul Lugojului, pentru Bisericile lugojene, pentru cultura și sportul lugojean. Este adevărat că fondurile alocate atunci primăriei, administrației locale de la aceea vreme, puteau fi folosite mai calculat, dar asta nu înseamnă că ele nu au existat! Doar cei rău intenționați pot afirma că nu am făcut nimic pentru orașul meu natal. Apartenența la acest oraș eu o am și o simt. El, din păcate, nu o va avea niciodată. Nu cred că are rost să intru în detalii, dar pot să vă mai spun doar atât: contează foarte mult să ai cu adevărat respect față de lugojeni! Le urez succes celor care vor să candideze la alegerile locale, dar să nu uite și, mai ales, să înțeleagă acest lucru: dacă nu ai curajul să te uiți în ochii lugojeanului când ieși pe stradă, mai bine stai acasă!”, spune Călin Dobra, președinte PSD Lugoj.

Buciu despre Floroni: „Poate să candideze, dar cu asemenea CV, va fi un primar foarte prost”

Într-o discuție despre investițiile care se fac acum la spitalul din Lugoj, din aceeași emisiune, Buciu a făcut referire și la fostul director al spitalul, Erwin Floroni.

“Am ajuns la datorii zero la spital. Am preluat cu datorii de 5,7 milioane de lei și în 2 ani am ajuns să avem datorii zero. Printr-un management eficient, corect și prin mod bun simț. Înainte, cineva a primit spitalul cu zero datorii și în 3 ani l-a adus la 5,7 milioane datorii, îmi spuneți dumneavoastră ce fel de manager a fost, care a considerat prioritar să pună camere video prin curtea spitalului sau să pună barieră la intrare cu cameră video, dar nu să facă saloane la pacienți. Așa manager a fost. Poate să candideze, dar cu un asemenea CV ar fi un primar foarte prost.”, a spus Buciu.

Erwin Floroni a postat pe pagina sa de Facebook, un mesaj ca replică la cele declarate de Buciu.

„Campania electorală începută de un politician „ales” lugojean a devenit doar o campanie de denigrare, nimic altceva. De o perioadă de timp, sunt ținta mai multor atacuri in mass-media, provocate de același personaj „ales” al orașului. Am preferat să nu îi răspund. Am un nivel de educație.

Am fost managerul Spitalului Teodor Andrei timp de aproape 4 ani în urma unui concurs și nu în urma unei numiri politice. Concursul s-a desfășurat in prezența a 10 observatori, printre care s-a aflat și actualul consilier al primarului interimar, concurs de altfel înregistrat de către reprezentantul ziarului Redeșteptarea, domnul Cristian Ghinea. Mă gândesc că dacă atunci nu au fost sesizate nereguli de către actualul consilier, care este rostul menționării lor după 4 ani???

În limita unui buget, trecut și aprobat (sau nu) de consiliul local din acea vreme, m-am dedicat rezolvării problemelor spitalului. Politicianul consilier mă acuză că am fost un manager prost. Repet, de vorbit, se pot vorbi multe. Fiecare are dreptul să își exprime părerea, dar până la urmă, hârtiile „vorbesc”. Există dovezi foarte clare despre datoriile spitalului, de la începutul mandatului meu până la finele lui. Nu am preluat spitalul cu 0 datorii așa cum afirmă dumnealui, ci conform contractului de management semnat la inceputul mandatului din 24.08.2017, datoria se ridica la 2.634.188,75 lei.

Achiziția unui generator și repararea și repunerea în funcțiune a turnului de apă, au făcut ca în iarna lui 2018, spitalul sa fie singura instituție din oraș care să beneficieze de curent, apa caldă și căldură.

Iluminatul integral al curții spitalului (sau cum afirmă unii „a schimbat și el 3 becuri”), investiția într-o nouă cale de acces în spital, achiziția unui computer tomograf, achiziționarea de aparatură medicală prin ADR Vest sau pe banii de la CJ Timiș prin contactele de minimis, precum și cele 2 proiecte de 1 milion și 5,5 milioane de euro, reabilitarea integrală a secțiilor de ginecologie, boli infecțioase si parțial neonatologie pot fi la prima vedere „banale”, citat „atât a făcut și el”. Cu un spital construit în anul 1911, cu o infrastructură veche și o compartimentare ca în 1911, ce puteai să și faci mai mult cu bani puțini? Tocmai de aceea am demarat ideea de Spital Nou in toate ședințele de consiliu local din acea vreme, idee preluată de actuala administrație.

Pentru o lămurire finală: s-a tot spus despre faptul că „medicul Floroni și-a pus marmură neagră”. În primul rând, respectivii „acuzatori” ar fi trebuit să consulte un geolog, care să le explice diferența dintre marmura neagră și granit 🤣🤣🤣. ACELE PLĂCI AU FOST MONTATE PE HOLUL PRINCIPAL AL SPITALULUI (care nu este al meu) ÎN FAȚA CELOR 2 SĂLI ÎN CARE SE EFECTUAU DONĂRILE DE SÂNGE, SĂLI REABILITATE SĂ CORESPUNDĂ CERINȚELOR IMPUSE DE CENTRUL DE TRANSFUZIE TIMIȘ. ASTFEL A FOST READUS ÎN LUGOJ PROGRAMUL DE DONĂRI DE SÂNGE PENTRU SALVAREA DE VIEȚI.

În altă ordine de idei, domnul consilier al primarului interimar nu cred că este invitat în emisiuni televizate pentru a se plânge de faptul că, acum 4 ani am fost un manager prost ci pentru a explica de ce în ultimii 2 ani în Lugoj nu s-a făcut NIMIC. De ce nu a făcut aceste afirmații în perioada mandatului meu, că doar nimic nu îl oprea!!!”, susține Erwin Floroni

Citiţi mai departe

Politică

Alegeri locale în primăvară? Trei politicieni și-au anunțat deja candidatura la Lugoj, inclusiv Claudiu Buciu

Publicat

în

În România avem 50 de comune și orașe, plus un consiliu local, în care termenul legal pentru alegeri de 90 de zile de la vacantarea postului a fost depășit. Oficial, AEP nu propune o dată pentru alegeri, ci doar a informat Guvernul despre numărul UAT-urilor în care trebuie organizate alegeri (vezi aici informarea), cerând să decidă data pentru alegeri. Deși a avut acest subiect pe agendă, în ședința din 19 octombrie, Guvernul nu a luat o decizie oficială.

Crama Aramic

Neoficial, mai multe surse, din cele două partide aliate la guvernare, PSD și PNL, indică faptul că în această primăvară, mai exact într-una din lunile martie-aprilie, România va avea alegeri locale parțiale.

Câți candidați va avea Lugojul

Până acum, la Lugoj, și-au anunțat candidatura trei politicieni. Este vorba despre Claudiu Buciu, Călin Dobra și Mihai Heimann.

„Absolut. Absolut (n.r, voi candida). Am muncit foarte mult aici, alături de echipa pe care o avem. Acum 6 ani am devenit cu toții conștienți, să zic așa, că lucrurile nu merg bine în Lugoj, am încercat să adun niște oameni în jurul meu, nu aș fi dorit să candidez, am căutat un candidat, nu l-am găsit. (…) Am candidat independent, după aceea am revenit în PNL și avem o echipă foarte bună, cu actualul viceprimar, consilierii ok și putem construi ceva cu adevărat sănătos și n-o să renunțăm. Dacă renunțăm acum, este reversibil ce am muncit până acum. Și Lugojul s-ar putea să ajungă în aceeași situație în care a fost. Nu ne permitem asta. Deci o să candidez 100%. Dacă PNL va dori alt candidat decât mine, o să candidez independent.”, a declarat Claudiu Buciu pentru expressdebanat.ro.

RETIM

Și USR Lugoj ar putea avea un candidat. Favorit pentru această poziție se află Erwin Floroni, actualul conducător al organizației locale, însă un alt posibil candidat din partea USR este Anca Micșa Oprea, actualul city-manager al Lugojului.

Printre partidele care pregătesc un candidat la Lugoj se află și AUR. Ion Teca, fost membru și candidat PPU, la ultimele alegeri locale, ar putea fi reprezentatul acestora pentru funcția de primar.

Citiţi mai departe

Cele mai citite