Connect with us

Actualitate

Accident la Traian Vuia: Doi tineri, ucisi intre fiarele contorsionate dupa ce un TIR a intrat in masina lor

Publicat

în

accident grav traian vuia timis lugojeanul 2013 3 aprilie victima incarcerata masina distrusa (6)

Meniul zilei, Octavian

 

UPDATE: Șoferul mașinii implicate în accident și sora sa au decedat în urma impactului violent, rănile suferite de aceștia fiind incompatibile cu viața. În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de către medici, care au durat aproape o oră, viețile celor doi nu au mai putut fi salvate. La fața locului a ajuns și un echipaj SMURD, care a făcut cale întoarsă. Polițiștii îl anchetează acum pe șoferul TIR-ului, care va răspunde pentru neatenția sa. Traficul de pe ruta Lugoj-Făget a fost deviat pentru aproape 5 ore, din cauza blocajului pe care autocamionul, plin cu produse de menaj, l-a provocat, acesta căzând pe lateral și ocupând tot carosabilul.

Un teribil accident de circulație s-a petrecut astăzi, în jurul orei 16:00, pe drumul național 68A, la kilometrul 19, între localitățile Traian Vuia și Sudriaș. Din primele cercetări efectuate de polițiști, se pare că șoferul unui autotren a intrat cu roțile acestuia pe partea dreapta a carosabilului, în decor, moment în care, văzând că pierde controlul volanului, a încercat să redreseze mașina de mare tonaj.

RETIM

În încercarea sa de a reveni pe drum, a intrat pe contrasens și a lovit din plin un autoturism ce se deplasa dinspre Lugoj spre Făget, în care se aflau doi tineri. Șoferul de 19 ani, cât și persoana din dreapta, o tânără de vârstă apropiată cu șoferul, se află încă între fiarele contorsionate ale mașinii lor.

Unitățile de descarcerare și cele ale poliției sunt la fața locului, alături de medicii de pe ambulanțe, asigurând perimetrul și oferind victimelor primele îngrijiri. Traficul este blocat pe drumul pe care s-a produs accidentul. Vom reveni cu amănunte.

foto: arhiva LUGOJEANUL.ro

4 Comments

4 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Primăria Lugoj cumpără dube și telefoane smart pentru Poliția Locală

Publicat

în

Poliția Locală din Timișoara are deja în dotare astfel de autoutilitare

Consilierii locali din Lugoj au aprobat propunerea Serviciului de Tehnic de Investiții, pentru achiziția a două autoutilitare dotate cu semnale acustice și luminoase de culoare albastră cu compartiment pentru transportul persoanelor violente. Acestea vor fi inscripționate și urmează să ajungă în dotarea Poliției Locale. Suma aprobată este de 100 de mii de lei.

Meniul zilei, Octavian

„Mașinile sunt pentru Poliția Locală și vor fi achiziționate în acest an, până la sfârșitul anului cel târziu”, a declarat viceprimarul Bogdan Blidariu.

Tot pentru Poliția Locală din Lugoj, au mai fost alocați 10 mii de lei pentru achiziția trei telefoane smart.

RETIM

Citiţi mai departe

Actualitate

O comună de lângă Lugoj rămâne sub restricții impuse de pandemie

Publicat

în

Meniul zilei, Octavian

Fârdea, una dintre cele mai importante comune din zona Lugojului, rămâne sub restricții din cauza pandemiei. Este printre singurele comune din Timiș care vor sta în continuare sub restricții, datorită incidenței de caz care se situează la valoarea de 3.52/1000 de locuitori.

Ca urmare a creșterii ratei peste pragul de 3, în Fârdea se aplcă începând cu vineri, 14 mai, măsurile stabilite la nivel național pentru zonele în care incidența este mai mare de 3 și mai mică sau egală cu 4 la 1000 de locuitori. 

Astfel, la Fârdea vor sta închise cafenelele și restaurantele, precum și sălile autorizate de jocuri de noroc. 

RETIM

Citiţi mai departe

Actualitate

Primăria îi cheamă pe lugojeni la o acțiune de voluntariat, pentru curățenia orașului

Publicat

în

FOTO Arhiva

Primăria Municipiului Lugoj, în parteneriat cu ADID Timiș și EcoStuff România organizează o campanie de voluntariat în scopul conștientizării și responsabilizării cetățenilor cu privire la situația deșeurilor. Lugojenii sunt așteptați cu mic, cu mare, la acțiunea de colectare care se va desfășura în data de 22 mai 2021.

Meniul zilei, Octavian

„Noua conducere răstoarnă vechile cutume, se deschide pentru și în fața populație; ba mai mult vă cerem ajutorul ca împreună să reparăm Lugojul. Schimbarea de paradigmă ce a avut loc în Primâria Lugoj trebuie asumată visceral atât de funcționari cât și de populație.
Trecutul apropiat definit de un sistem autocrat în care conducătorul decide totul, guvernanța sa conturând caracterul și misiunea autorității puplice, rezultând abaterea de la țelul de a deservi populația. Haideti alături de noi într-o prima acțiune de anvergură!”, spune Anca Micșa Oprea, City-managerul orașului.

Întâlnirea va avea loc pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor, între orele 10.00-10.30.

RETIM

Citiţi mai departe

Actualitate

ATENȚIE Riscați să rămâneți cu deșeurile neridicate, dacă nu faceți colectare selectivă

Publicat

în

Timișenii riscă să rămână cu deșeurile neridicate, dacă nu le colectează selectiv. Mai multe echipe ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș verifică în această perioadă modul în care populația face selectarea deșeurilor.
Echipele ADID se deplasează pe teren, înainte ca mașinile să ridice pubelele, și verifică dacă proprietarii respectă colectarea selectivă. Momentan, rezultatele sunt doar transmise primăriilor din județ, însă, în etapa următoare, pe pubelele în care deșeurile nu sunt colectate corespunzător se va lipi o etichetă de avertizare, iar cele din urmă, aceste nu vor mai fi ridicate.

„În momentul în care constată că în pubela galbenă sunt neconfirmități, de exemplu, dacă găsim cărămidă sau orice altceva ce nu trebuie să fie acolo, se notează adresa și se comunică primăriei neconformitate. De luna aceasta se lipește o etichetă galbenă pe pubelă, în care se semnalează cetățeanului ce nu e în regulă. După luna această, eticheta care se lipește va fi roșie și nu se mai ridică gunoiul, pubela rămâne negolită”, spune Romeo Ursu, directorul ADID Timiș.

Meniul zilei, Octavian

Cei care vor găsi eticheta roșie pe pubelă și gunoiul neridicat, vor avea timp până la următoarea ridicare să selecteze deșeurile, în caz contrar deșeurile rămân tot neridicate.

Citiţi mai departe
Publicitate

Cele mai citite