Connect with us

Divertisment

[GALERIE FOTO] Bredicenii i-au ales pe Miss si Mister Boboc 2013, intr-un bal la care a concertat Anda Adam

Publicat

în

DSC_0249Bobocii Colegiului Național „Coriolan Brediceanu” din Lugoj și-au ales astăzi, într-un cadru de poveste, pe Miss și Mister Boboc 2013. Tema aleasă pentru balul de astăzi, care s-a desfășurat de la ora 18:00 la Casa de Cultură a Sindicatelor, a fost Egiptul Antic, perechile întrecându-se într-o serie de probe care mai de care mai interesante, pentru ca la final juriul, format din profesori și reprezentanți ai firmelor sponsorilor, să desemneze câștigătorii.DSC_0106

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Super spectacolul a culminat cu probele inedite alese de participanți, printre care cele de dans, comedie și interpretare vocală. De asemenea, organizatorii au adus în scenă și trupa de dans modern, dar și pe Sorin (N.R. Comedy) care a interpretat o pantomimă. După momentele perechilor, acestea au fost puse să danseze pe ritmuri alerte de către zeii și zeițele egiptene. Pe scenă a apărut la un moment dat și Alladeen, prințul din Wadya, care a fost cu siguranță cea mai tare apariție a serii.

DSC_0295

La final, înainte ca bobocii să fie sau nu premiați, pe scenă a urcat Anda Adam, o îndrăgită cântăreață de muzică ușoară, care a fost primită cu mult entuziasm de public, acesta dansând și cântând alături de ea. După momentul artistic, bobocii care au prestat cel mai bine pe scenă au fost premiați.

RETIM

Miss și Mister Popularitate: Balintoni Iasmina și Babeț Cătălin

Locul III: Drăghici Patricia, Cubin Daniel

Locul II: Saidi Sara, Toth Denis

Miss și Mister Boboc Brediceanu 2013: Curuțiu Andra, Petrescu RăzvanDSC_0302

FELICITĂRI TUTUROR!

9 Comments

9 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Divertisment

Lugojul devine pentru un weekend patria fructelor de mare și a deserturilor turcești

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Lugojul se transformă în acest weekend în cartierul general al fructelor de mare și delicateselor turcești cum sunt baclavaua sau rahatul cu toate aromele posibile. Asta datorită unei caravane care a luat la colindat țara și organizează în orașe festivaluri mediteraneene.

Din meniul festivalului nu vor lipsi creveții, scoicile, calamarii, caracatița, puii de baltă, homarii, rapanele, king crab și multe alte bunătăți. Pentru cei care nu mănâncă preparate pe bază de fructe de mare, organizatorii vor pregăti delicioasele mâncăruri turcești cum sunt Adana kebab, frigărui de berbecuț sau pui, dar și celebrele baclavale în toate formele posibile, precum și rahat turcesc.

Evenimentul are loc în weekend, 17-19 septembrie, de la 12 la 22, în parcarea magazinului Kaufland din Lugoj.

RETIM

Citiţi mai departe

Divertisment

“Starbucks-ul României” a deschis prima cafenea la Lugoj

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Cea mai mare franciză din România a deschis prima cafenea la Lugoj, după o investiție ce se ridică la aproximativ 15-20.000 de euro, potrivit site-ului oficial. Este vorba despre 5 To Go, o cafenea 100% românească unde majoritatea produselor costă 5 lei.

Supranumit “Starbucks-ul României”, 5 To Go are peste 200 de locații în toată țara, comercializând cafea, ceaiuri, dar și alte produse de tip băuturi to-go, patiserie, sanvișuri și dulciuri. La Lugoj, locația se află pe strada Coloman Wallisch, numărul 19.

5 To Go Lugoj și-a deschis porțile miercuri dimineața, începând cu ora 7. Locația va fi deschisă în fiecare zi, de la 7 dimineața la 6 seara, iar în weekend de la 9 la 16.

RETIM

Citiţi mai departe

Divertisment

Un fost cinematograf din Lugoj, transformat în club de tenis de masă

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

În clădirea Forumului German din Lugoj, fostul cinematograf de pe strada Anișoara Odeanu din oraș a fost transformat în cel mai modern club de tenis de masă din oraș. Ping Pong Joy a apărut din pasiunea pentru sport, sănătate, stil de viață activ și dragoste pentru tenisul de masă.

Văzând necesitatea unui astfel de loc în Lugoj, fondatorii au închiriat clădirea și reabilitat interiorul, lăsând în picioare fosta scenă a cinematografului și amenajând restul sălii într-o sală de mese de ping pong la cel mai înalt nivel.

Ping Pong Joy va fi inaugurat la 1 septembrie, moment din care vă veți putea face rezervări la telefon 0774 403 993 sau pe pagina de internet a clubului. 

RETIM

Programul clubului: 

Luni – Vineri: între 17:00 și 21:00; 

Sâmbătă și Duminică: între 10:00 și 20:00.

Citiţi mai departe

Divertisment

Film în aer liber în parcarea unui magazin din Lugoj

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Lugojenii cărora le e dor de un film amuzant sunt așteptați în parcarea unui magazin din oraș miercuri, 25 august, pentru a urmări în aer liber una dintre cele mai îndrăgite animații care au apărut în ultima perioadă. Filmul începe de la ora 20:30, în parcarea magazinului Kaufland, iar intrarea este liberă. Animația va fi dublată în limba română.

„Singuri acasă 2” este continuarea imensului succes din 2016, și ne duce iar în lumea secretă a animalelor de companie, cu noi peripeții și aventuri atunci când sunt lăsate singure acasă.

Vor fi așezate 200 de scaune în parcarea magazinului, iar intrarea va fi asigurată după regula primul venit, primul servit.

RETIM

Citiţi mai departe
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite