Connect with us

Actualitate

Zvon: Candidez de primar la Lugoj

Publicat

în

primaria lugojUnii dintre voi probabil ca vor crede ca am luat-o razna. Altii, in nebunia voastra, poate chiar ma vor crede, ma vor vota, ma vor vrea la primarie. Un lucru e cert: m-am gandit putin si cred ca nu ar fi mare branza daca as candida de primar. De fapt, ce ii trece oare prin cap oricarui om atunci cand se hotaraste sa faca asa ceva, in anul 2015, cand functia de primar e una dintre cele mai hulite dintre toate joburile posibile? Cred ca e o responsabilitate mare, multa bataie de cap, nervi, lipsuri, oameni suparati si asa mai departe, insa daca eu voi ajunge primar, cred ca as putea sa le fac fata.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Din fericire, nu o sa ajung pentru ca nu voi candida. Sfanta Fecioara, doar nu ati crezut din prima asa ceva? Hah, ma faceti sa rad. Nu mai candidez de primar, pentru ca… pentru ca am fost deja primar si mi-a ajuns, o data in viata e suficient.
iosa primar
Se intampla pe clasa a patra. Dupa luni de repetitii, eu si colegii mei ne-am dus la primul festival la care am aparut pe o scena din viata mea, undeva la Timisoara. Au urmat apoi Cannes si altele, dar despre ele vorbim altadata. Eu eram primarul satului, copilul meu era cantaret si nici de-al dracului nu vroia sa ma voteze. Inca tin minte versurile, nu pe toate, dar mi-au ramas intiparite in cap cele de la final, ale fiului:

vodafone angajează

„Bunule, tu esti boland,
Eu te-as vota peste tot
Numa’ m-am zuitat sa-ti spun
Ca nu am dreptul la vot”

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

Scriu aceste randuri pentru ca vad ca la Lugoj o sa fie o maaaare batalie pentru scaunul de primar in 2016. Nici nu a inceput anul electoral si deja candidatii incep sa isi scoata ochii si sa se ocarasca prin presa, ba cu una, ba cu alta. Se formeaza fel de fel de asociatii, de fronturi civile, cu tot felul de dubiosi, de batausi, de indivizi certati cu legea, se fac conturi false de Facebook, se injura, se linseaza, o intreaga dementa care e de-abia la inceput. Eu daca as candida de primar, exact asta nu as face, insa fiecare cu strategia lui.

Trebuie sa ai mare curaj si muuuulta nebunie sa vrei sa te faci primar in era noastra, avand in vedere ca DNA-ul parca nu stie altceva decat sa bage primari la racoare. Chiar si pentru cateva zile, saptamani sau luni, tot la racoare au stat. Nici daca as ramane pe drumuri si singura slujba disponibila ar fi cea de primar, cred ca as spune pas si m-as pune sa invat sa cant, sa dansez sau sa fac trucuri (deja stiu asta, fac de vreo 10 ani) orice ca sa evit fotoliul cel mai ravnit din primarie.

Actualitate

Vitezomani taxați de polișiștii lugojeni într-un sat de lângă oraș

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Vineri, 30 iulie, în intervalul orar 08:00-11:00, polițiștii Biroului Rutier Lugoj au desfășurat o acțiune pe DN 6, în localitatea Jena, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță rutieră, reducerea riscului rutier în rândul participanților la trafic și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

vodafone angajează

În cadrul acțiunii au fost controlate 50 de autovehicule, au fost efectuate 13 testări cu aparatul etilotest și au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, fiind reținute 4 permise de conducere, dintre care 3 pentru nerespectarea limitei legale de viteză și 1 pentru depășire neregulamentară.

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

Totodată, a fost retras și un certificat de înmatriculare. Vor fi permanent organizate astfel de acțiuni pe drumurile județene întrucât cetățenii se grăbesc să ajungă la destinațiile alese pentru a-și petrece vacanța și nu conștientizează că deși se grăbesc timpul câștigat este infim raportat la consecințele grave ale nerespectării normelor rutiere.

În continuare recomandăm participanților la trafic să manifeste o atenție deosebită în trafic, întrucât orice clipă de neatenție face diferența.

Citiţi mai departe

Actualitate

Mai mulți lugojeni în trenul care a făcut 30 de ore, din Mangalia până la Timișoara

Publicat

în

IR 1991 are un parcurs total de 793 km care durează în mod normal 15 ore, însă în noaptea de miercuri spre joi, din cauza unei vijelii, s-a rupt linia de contact pe magistrala 800. Trenul a staționat peste 9 ore și a ajuns la București Băneasa în jurul orei 9.30, în loc de 23.59. Și-a continuat apoi drumul spre Timișoara, dar la stația Valea Alba, locomotiva a fost declarata defecta la ora 16.13. A fost trimisă o locomotiva de ajutor, însă și ea a fost declarată defectă când a ajuns, la 17.30. Trenul a plecat până la urma la 18.52, cu o a treia locomotivă, arată opiniatimisoarei.ro

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Valea Alba este la 15 km de Drobeta Turnu Severin și mai aproape de Balota, zona celebra pentru dificultatea traseului. La ora 19.20 trenul ajungea la Drobeta Turnu Severin si avea deja 13 ore întârziere. La Caransebeș, oamenii au fost transferați într-un alt tren.

vodafone angajează

„A fost un coșmar. E incredibil că în 2021, când alții au trenuri care circulă cu sute de kilometri pe oră noi stăm mai mult de o zi pe tren. Eu am fost singur, dar au fost familii cu copii. Foarte greu! CFR-ul ar trebui să fie închis, pentru că pune în pericol sănătate și viața călătorilor. E pur și simplu o bătaie de joc”, ne-a declara Vasi, un tânăr din Lugoj care a călătorit cu trenul de coșmar.

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

Garnitura a ajuns la destinație, în Gara de Nord Timisoara vineri noaptea, după ora 0.00. În total, călătoria a durat aproape 30 de ore.

Citiţi mai departe

Actualitate

Restricții rutiere pe toate drumurile din județul Timiș

Publicat

în

Consiliul Județean Timiș anunță restricții de circulație (pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 t), cauzate de condiții meteo deosebite, în perioada 29.07-31.07.2021, în intervalul orar 12:00- 20:00, pe întreaga rețea rutieră a județului Timiș.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Aceste restricții au fost instituite ca urmare a prognozei Administrației Naționale de Meteorologie, respectiv pentru corelarea acestor restricții cu cele instituite pe drumurile naționale de către C.N.A.I.R., pentru protejarea sectoarelor de drum cu îmbrăcăminte bituminoasă, respectiv prevenirea deformațiilor ce pot fi ireversibile, ca efect al desfășurării traficului greu în condițiile anunțate de către instituția abilitată.

vodafone angajează

Precizăm că masurile au fost luate în conformitate cu prevederile O.G. nr. 43/1997, art.44, alin. (2) și (3), privind regimul drumurilor cu modificările și completările ulterioare, cu excepțiile prevăzute în aceasta.

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

 

Citiţi mai departe

Actualitate

Avarie majoră la o magistrală de apă. Mai multe cartiere lugojene rămân fără apă

Publicat

în

Mai multe cartiere nu au apă de loc sau vor avea o presiune foarte scăzută la robinete. Cauza este o avarie majoră la una din magistralele care alimentează orașul. Anunțul a fost făcut de primarul Claudiu Buciu.
„Avarie majoră pe una din magistralele de apă care alimentează Lugojul. Astăzi se va interveni pentru a face reparațiile necesare. Presiunea apei va fi scăzută în zona Stadion, zona Ștrand dar și în zona adiacentă străzii Nicolae Bălcescu. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, a anunțat primarul Claudiu Buciu

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

vodafone angajează

Citiţi mai departe
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite