Iulius Mall

Un lugojean deschide primul restaurant cu bucate tradiționale românești din complexul Iulius Town Timișoara

Unul dintre lugojenii care a redefinit conceptul de catering la nivel local și regional deschide primul restaurant tradițional românesc din complexul Iulius Town, cea mai modernă și râvnită zonă de shopping, birouri și apartamente din Timișoara. Este vorba despre Octavian Batori, patron la Catering Octavian și la cea mai cunoscută firmă de pompe funebre din vestul țării.

Publicitate

Batori a cumpărat recent brandul Ana Lugojana, acesta urmând să fie și numele viitorului restaurant. Localul este la doar câteva zile înainte de deschidere, astfel că pofticiosii în ale bucătăriei românești se pregătesc deja să încerce preparatele. Meniul cuprinde și o secțiune specială dedicată Contelui Dracula.

“Vineri, 8 noiembrie, de la orele 19 deschidem restaurantul printr-un eveniment pe bază de invitație. De sâmbătă programul va fi normal. Vom avea mâncare tradițională din Banat pe brandul nostru, Ana Lugojana. Dorim să promovăm produsele tradiționale din zona noastră și din bucătăria austro-ungaro-sârbă, bucătăria bănățeană. Produsele sunt în stil bănățean, supă, sarme, crumpi cu carne. Toate produsele sunt fără sosuri prefabricate și fără produse de stil vegeta sau supco. Ce reiese din pământ, gustul alimentelor, alea vor predomina, aia va simți clientul în farfurie. 

Vrem să ținem linia asta de tradițional, pentru că și noi avem ce vinde, nu doar bucătăriile italiene sau mexicane, care te miri ce fac acolo, produse prefabricate de trei-patru luni făcute prin China. Noi facem produse simple și tradiționale din pământul nostru. Vrem ca brandul Ana Lugojana să promoveze în țară și în lume ideea de mâncare curată, proaspătă și gustoasă”, a declarat pentru Lugojeanul.ro Octavian Batori.

Cei mai mari dintre pofticioși vor putea mânca pe săturate la restaurant, datorită unui meniu inedit de tipul all you can eat (mananci cât poți, tr.) disponibil la prânz.

“Vom avea un meniu all you can eat la orele prânzului cu mai multe feluri de ciorbă, mai multe feluri principale, desert și apă cu Ph 9,2 făcută de noi inclusă în preț. După prânz avem meniu a la carte cu scenă și muzică populară bănățeană seara. Vrem să promovăm astfel și muzica și dansul, dar și spiritul nostru prietenesc, un exemplu de spirit cosmopolit între toate națiile din zona noastră”, a mai precizat Batori. 

Restaurantul, amplasat în aripa de sud a mall-ului, lângă Starbucks și vis-a-vis de showroom-ul eMag, va fi deschis zilnic între orele 8:00 dimineața și 02:00 noaptea. Meniul cuprinzător al restaurantului conține zeci de preparate tradițioanle, de la aperitive ca salata de ciuperci, cârnați afumați, tobă, ceafă sau jumări, la ciorbe cum sunt cea de burtă, de văcuță sau teiței, la feluri principale delicioase precum ciolan cu fasole, pomana porcului, ardei umpluți sau teiței cu branză, precum și deserturi sau preparate vegetariene.

Add a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Fiți la curent cu cele mai importante știri

Apăsând butonul SUBSCRIBE, confirmi că ai citit și ești de acord cu politica noastră GDPR și Termen și condiții
Publicitate