Connect with us

Social

Transparență totală. Asociația „Dr. Teodor Andrei”, face publice achizițiile făcute din donațiile lugojenilor pentru spital

Publicat

în

În urma donațiilor făcute în ultima perioadă de către lugojeni, Asociația “Dr. Teodor Andrei” Lugoj a făcut următoarele achiziții pentru spital:

RETIM

SC EVER ENERGY SRL – Tunel Dezinfectant- 6 buc. – 26.700,00 ron
SUPPLIER AKT SRL – 20 bidoane dezinfectant – 4.760,00 ron
IDEEA IMPERIAL TIM – Înălbitor (clor) – 300l – 1.035,30 ron
EURO UNELTE TRADING SRL – Vermorele (pompe stropit) – 13 buc. – 1.129,90 ron
NOVA FIT SRL – Tuburi Eppendorf – 3000 buc. – 321,30 ron
GLOBAL VIEW MEDICAL – Măști protecție FFP2 – 500 buc. – 14.875,00 ron
GLOBAL VIEW MEDICAL – Măști protecție FFP2 – 500 buc. – 14.875,00 ron
GLOBAL VIEW MEDICAL – Măști chirurgicale – 2.380,00 ron
AVENA MEDICA SRL – Hotă de siguranță biologică – 12.828,20 ron
NOVA GROUP INVESTMENT – Mixer Vortex – 1.695,75 ron
AMEX IMPORT-EXPORT – Pipete monocanal – 718,25 ron
AMEX IMPORT-EXPORT – Pipete monocanal + vârfuri filtru – 2.160,61 ron
TOP DEALS – Măști protecție – 200 buc. – 1.996,00 ron

Având în vedere contextul actual epidemiologic, Spitalul Municipal “Dr. Teodor Andrei” Lugoj îşi doreşte suplimentarea aparaturii medicale, a echipamentelor de protecţie, a medicamentelor, materialelor sanitare şi dezinfectanţilor atât de vitali în combaterea noului virus Covid-19.
​Oricine doreşte să ne sprijine în acest demers, în beneficiul sănătăţii comunităţii, poate să doneze în contul Asociaţia “Dr. Teodor Andrei” Lugoj, CIF 39193993, cont bancar
RON: RO97BRDE360SV32122263600
EUR: RO51BRDE360SV32135793600

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social

Două focare noi de coronavirus la Lugoj. Parte din cei afectați vor fi vaccinați de echipe mobile de imunizare

Publicat

în

RETIM

Două focare noi de coronavirus au fost depistate la Lugoj. Este vorba despre două locații, una fiind și în trecut subiectul unui focar, care s-a stins după o anumită perioadă. De această dată, cele două focare au apărut la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica pentru Copii Lugoj și respectiv Centrul de Plasament Lugoj.

Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica pentru Copii Lugoj – 13 cazuri confirmate;

Centrul de Plasament Lugoj – 3 cazuri confirmate.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică, una dintre cele două locații fac parte dintr-o listă cu șapte centre din tot județul unde echipe mobile de medici și asistente se vor deplasa pentru a-i vaccina pe beneficiari. Cele șapte centre sunt: 

– Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Găvojdia -151 beneficiari

– Centrul de Îngrijire și Asistența Variaș- 35 beneficiari

– Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică nr. 1 Lugoj -50 beneficiari

– Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Lugoj – 89 beneficiari

– Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică nr. 2 Lugoj -61 beneficiari

– Centrul de Plasament pentru Copilul cu dizabilități Recaș -27 beneficiari

Citiţi mai departe

Social

Câte vaccinuri anti-coronavirus au fost administrate la Lugoj. Într-o zi au fost vaccinate 240 de persoane

Publicat

în

RETIM

Miercuri, 20 ianuarie, 240 de persoane au primit fie prima, fie a doua doză de vaccin anti-coronavirus la Lugoj. În campania de vaccinare care a început domol în orașul de pe Timiș, singurul centru funcțional în etapa a doua este cel de la spital. Aici, în total, au fost administrate 847 de vaccinuri.

La nivelul județului Timiș, s-au administrat 13.715 doze de vaccin, până la raportarea de miercuri, 20 ianuarie. Din totalul dozelor administrate până în prezent, s-a înregistrat un număr de 28 reacții adverse, de intensitate scăzută spre moderată (ex: durere la locul administrării, mialgii, subfebrilități, cefalee, reacție urcicariană remisă imediat, prurit).

Vaccinarea este o măsură complexă de prevenție în pandemia de coronavirus, alături de celelalte obligații ce ne revin, cele mai importante fiind respectarea regulilor şi a măsurilor igienico-sanitare (purtarea măştii, spălatul pe mâini şi distanţarea fizică).

Citiţi mai departe

Social

Lugojeanul Aris Marta a fost operat la Viena. Mesajul emoționant postat după intervenție

Publicat

în

RETIM

„Îngerii mei! Ați învins! Eu știam ca, posibile complicații ce spunea doctorul ca pot apărea nu vor fi. Eu spuneam ca am o armata de îngeri ce se roaga pentru mine si el zâmbea cu gura pana la urechi. Și asa a fost. Operația a fost gata mai repede decât a fost estimata și fără urma de complicație din toate cele posibile. Sunt mândru de puterea rugăciunilor voastre și recunoscător lui Dumnezeu. Acum începe drumul recuperării și partea doua a tratamentului pana la  vindecarea totala! Am cerut telefonul sa va pot scrie esențialul, acum revin la terapie intensiva”, a scris Aris Marta pe Facebook, imediat după ce a fost trezit din operația de la Viena.

Lugojeanul pentru care s-au mobilizat mii de suflete, luptând cu o boală îngrozitoare, limfom non-Hodgkin, a reușit să scape de prima parte a problemei, medicii austrieci operându-l marți seara și îndepărtând tumoarea facială.

Aris este acum la terapie intensivă, postând pe contul său de Facebook și o fotografie cu locul intervenției, dar și mesajul emoționant prin care le mulțumește tuturor celor care s-au implicat în sprijinirea acestui demers. Lugojeanul mai are însă nevoie de bani, pentru tratamentul post-operator. Lugojenii cu suflet mare sunt așteptați să doneze în continuare în conturile deschise pentru ca Aris să poată să se vindece până la capăt.

Aris Marta are 41 de ani și este cunoscut ca fiind un om liniștit, bun și care obișnuia să sară în ajutorul semenilor lui de fiecare dată când a avut șansa. Povestea lui o găsiți aici, alături de documente și fotografii care explică situația dificilă în care se află. Îl puteți ajuta donând o sumă de bani direct în contul său, la:

IBAN: RO36BRDE360SV32355313600

BRD – Cod Swift BRDEROBU

Moneda : Lei

Titular cont : Marta Aris Richard

Citiţi mai departe
Publicitate

Cele mai citite