Connect with us

Administrație

Targ de Craciun si patinoar si in acest an la Lugoj

Publicat

în

targ de craciun sursa vinsieuro

sursa foto: vinsieu.ro

Primăria Lugojului va organiza și în acest an, pe o perioadă de o lună și câteva zile, târgul tradițional de Crăciun. Ca în fiecare an, într-un decor special, tarabele și pomul de Crăciun vor fi amplasate, începând cu 1 noiembrie, pe platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor, acolo unde comercianții își vor putea expune produsele de sezon spre vânzare. Aceștia își vor putea scoate tarabele din depozite de la 1 decembrie, putând să ocupe un loc pe platoul central al orașului până pe 8 ianuarie, după ce se termină perioada sărbătorilor.

Dacă vor să își întindă o masă aici, comercianții trebuie să se prezinte la primărie, de unde vor primi o chitanță, după ce vor plăti o taxă de închiriere a spațiului necesar expunerii de produse pe domeniul public. În perioada sărbătorilor de iarnă, tot pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor vor avea loc zeci de concerte de colinde, ce vor fi puse în scenă pentru vizitatorii târgului de către elevi ai școlilor lugojene.patinoar lugoj 2013 final de sezon patine lugojeanul

Tot în acest an și tot de la 1 decembrie, lugojenii pasionați de datul pe gheață o vor putea face pe patinoarul ce va fi amplasat în Parcul George Enescu. Prețurile pentru cele 140 de ghete ce vor fi puse la dispoziția celor care nu și-au achiziționat patine este tot de 5 lei pentru o oră, același fiind prețul și pentru o oră de patinat. Patinoarul stă la Lugoj până pe 7 februarie.

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Francisc Boldea, umilit de Claudiu Buciu după rezultatele provizorii. Ce procente au obținut

Publicat

în

Conform primelor rezultate, pentru funcția de primar, Claudiu Buciu (PNL) a obținut 51,85 de procente din voturile lugojenilor. Pe locul al doilea, la mare distanță, candidatul PSD, Francisc Boldea are 14,98 de procente, iar pe locul al treilea Dana Țepeș, de la USR cu 10,46 la sută.

Iată, mai jos, toate rezultatele. Dați clic pe imagine și se deschide în format mare

Citiţi mai departe

Actualitate

Rezultatele provizorii la alegerile de la Lugoj. PNL a obținut majoritatea în consiliul local

Publicat

în

PNL a obținut o victorie zdrobitoare la Lugoj și la Consiliul Local Municipal. Liberalii au reușit să obțină 45,84 la sută din voturile valabil exprimate, fiind urmați la mare distanță de PSD cu 14,15 procente. USRPLUS se află pe locul al treilea cu 10,16 la sută, iar PMP pe locul al patrulea cu 5,85. Doar aceste partide au trecut pragul electoral. Din cele 19 mandate de consilier, au fost repartizate 17, două urmând să fie redistribuite. PNL are 11 mandate, PSD 3 mandate, USR 2 mandate și PMP un mandat. Cele mai mari șanse să obțină cele două mandate redistribuite la are PSD și USR.

Iată, mai jos, toate rezultatele obținut. (Dați clic pe foto și se deschide în format mare)

Citiţi mai departe

Administrație

Lugojul și-a ales noul primar! Câți lugojeni au fost la urne pentru a-și alege edilul și consiliul local

Publicat

în

Lugojul a votat! Procesul electoral din orașul de pe Timiș s-a încheiat în urmă cu doar câteva momente. Lugojenii și-au exprimat votul la alegerile pentru primar și consiliu local, dar și pentru consiliu județean și președintele acestuia. Prezența la vot la Lugoj până la orele 21 seara a fost de 14.087 de votanți, adică 36,14% dintre alegătorii cu drept de vot.

Cele mai active secții de până acum sunt următoarele:

-SALA SPORTURILOR ”LAVINIA MILOŞOVICI” 236 – 607;

-SALA SPORTURILOR ”LAVINIA MILOŞOVICI” 235 – 591;

-GRĂDINIŢA CU PROGRAM NORMAL NR.13 226 – 590 votanți.

La polul opus se află secțiile de mai jos, cu prezența cea mai scăzută din oraș:

-GRĂDINIŢA CU PROGRAM NORMAL NR.5 TĂPIA – 97 votanți;

-ŞCOALA GIMNAZIALĂ NR.1 – 173 votanți;

-CĂMINUL CULTURAL MĂGURI – 215 votanți.

La alegerile din 2016, din cei 40.725 de alegători înscriși pe listele electorale, au votat 14.893 de lugojeni, adică 36,79%. 13.991 de voturi au fost valabile. Boldea lua în 2016 47,08% dintre sufragii, în timp ce Buciu reușea 27,87% din totalul voturilor valabil exprimate. Rămâi pe Lugojeanul.ro pentru a afla cine va fi primarul orașului pentru următorii patru ani, dar și reacții la cald din partea celor mai importante formațiuni politice după aflarea rezultatelor.

Citiţi mai departe

Cele mai citite