Connect with us

Divertisment

SUPERFOTO! Bobocii de la Hasdeu se vor transforma pentru o seara in supereroi, la balul lor fiind invitat Puya

Publicat

în

DSC_0889Scene din filmele cu eroi și puteri supranaturale, cu asta se vor înzestra pentru o seară bobocii Colegiului Național „Iulia Hasdeu”, care se pregătesc deja de balul ce va avea loc pe data de 18 octombrie. În aceste zile, perechile de boboci lucrează la coregrafie, la punerea în scenă a numerelor lor de la proba de talente, dar și la surprizele pe care le-au pregătit pentru această ediție 2013 a evenimentului. Spectacolul începe la ora 17:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, iar pentru concertul de final, cei de la Hasdeu s-au întrecut pe sine, reușind să îl rezerve pe Puya pentru a le cânta bobocilor și publicului.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Bobocii sunt următorii:

Roxana Burlan şi Albert Miclăuş
Cristina Truşcă şi Darius Ţintilă
Nicoleta Osiceanu şi Ştefan Denis
Ionela Albulescu şi Claudiu Roşie
Sebastian Focşa şi Andrada Roşca
Andrada Manea şi Adrian Petre
Iasmina Ghiciulescu şi Larian Grozescu
Diana Puşcaşu şi Nicolae Novăcesu
Lavinia Călinici şi Dănuţ Străin
Mirabela Truţ şi Andres Blidariu

DSC_0842 DSC_0843DSC_0848 DSC_0846DSC_0872 DSC_0870DSC_0869 DSC_0867DSC_0853 DSC_0855DSC_0845 DSC_0844DSC_0860 DSC_0861DSC_0863 DSC_0865DSC_0850 DSC_0852DSC_0857 DSC_0858Vă dorim mult succes tuturor!

RETIM

SUPERFOTO! Bobocii de la Vlaicu se vor intrece in probe medievale la balul din acest an

FOTO! Bobocii de la Braniste se pregatesc de o petrecere anuntata pe Facebook la balul din acest an

[SUPERFOTO] Ei sunt bobocii de la Brediceanu! Cele opt perechi participante se pregatesc pentru balul de vineri

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Divertisment

Lugojul devine pentru un weekend patria fructelor de mare și a deserturilor turcești

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Lugojul se transformă în acest weekend în cartierul general al fructelor de mare și delicateselor turcești cum sunt baclavaua sau rahatul cu toate aromele posibile. Asta datorită unei caravane care a luat la colindat țara și organizează în orașe festivaluri mediteraneene.

Din meniul festivalului nu vor lipsi creveții, scoicile, calamarii, caracatița, puii de baltă, homarii, rapanele, king crab și multe alte bunătăți. Pentru cei care nu mănâncă preparate pe bază de fructe de mare, organizatorii vor pregăti delicioasele mâncăruri turcești cum sunt Adana kebab, frigărui de berbecuț sau pui, dar și celebrele baclavale în toate formele posibile, precum și rahat turcesc.

Evenimentul are loc în weekend, 17-19 septembrie, de la 12 la 22, în parcarea magazinului Kaufland din Lugoj.

RETIM

Citiţi mai departe

Divertisment

“Starbucks-ul României” a deschis prima cafenea la Lugoj

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Cea mai mare franciză din România a deschis prima cafenea la Lugoj, după o investiție ce se ridică la aproximativ 15-20.000 de euro, potrivit site-ului oficial. Este vorba despre 5 To Go, o cafenea 100% românească unde majoritatea produselor costă 5 lei.

Supranumit “Starbucks-ul României”, 5 To Go are peste 200 de locații în toată țara, comercializând cafea, ceaiuri, dar și alte produse de tip băuturi to-go, patiserie, sanvișuri și dulciuri. La Lugoj, locația se află pe strada Coloman Wallisch, numărul 19.

5 To Go Lugoj și-a deschis porțile miercuri dimineața, începând cu ora 7. Locația va fi deschisă în fiecare zi, de la 7 dimineața la 6 seara, iar în weekend de la 9 la 16.

RETIM

Citiţi mai departe

Divertisment

Un fost cinematograf din Lugoj, transformat în club de tenis de masă

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

În clădirea Forumului German din Lugoj, fostul cinematograf de pe strada Anișoara Odeanu din oraș a fost transformat în cel mai modern club de tenis de masă din oraș. Ping Pong Joy a apărut din pasiunea pentru sport, sănătate, stil de viață activ și dragoste pentru tenisul de masă.

Văzând necesitatea unui astfel de loc în Lugoj, fondatorii au închiriat clădirea și reabilitat interiorul, lăsând în picioare fosta scenă a cinematografului și amenajând restul sălii într-o sală de mese de ping pong la cel mai înalt nivel.

Ping Pong Joy va fi inaugurat la 1 septembrie, moment din care vă veți putea face rezervări la telefon 0774 403 993 sau pe pagina de internet a clubului. 

RETIM

Programul clubului: 

Luni – Vineri: între 17:00 și 21:00; 

Sâmbătă și Duminică: între 10:00 și 20:00.

Citiţi mai departe

Divertisment

Film în aer liber în parcarea unui magazin din Lugoj

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Lugojenii cărora le e dor de un film amuzant sunt așteptați în parcarea unui magazin din oraș miercuri, 25 august, pentru a urmări în aer liber una dintre cele mai îndrăgite animații care au apărut în ultima perioadă. Filmul începe de la ora 20:30, în parcarea magazinului Kaufland, iar intrarea este liberă. Animația va fi dublată în limba română.

„Singuri acasă 2” este continuarea imensului succes din 2016, și ne duce iar în lumea secretă a animalelor de companie, cu noi peripeții și aventuri atunci când sunt lăsate singure acasă.

Vor fi așezate 200 de scaune în parcarea magazinului, iar intrarea va fi asigurată după regula primul venit, primul servit.

RETIM

Citiţi mai departe
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite