Connect with us

Sport

Start în construirea noii baze sportive din Lugoj. Când trebuie să fie gata

Publicat

în

Constructorul a început lucrările pentru ridicarea bazei sportive moderne, pe un teren de 76.138 metri pătrați, situat în Splaiul Morilor, în spatele fostei autogări din municipiul Lugoj, județul Timiș.

„Săptămâna aceasta au început lucrările pentru construirea noii baze sportive de la Lugoj, bază sportivă de tip 1, ce cuprinde un teren de fotbal la dimensiune standard, cu nocturnă, cu tribune pentru 500 de spectatori peste are clădire administrativă și un teren multifuncțional pentru minifotbal, handbal, baschet. Investiția în valoare de aproximativ două milioane de euro, este derulată prin Compania Națională de Investiții și va fi realizată de asocierea Simion Tehno Construct SRL și MGA Structural Enginieers SRL.  CNI a dispus începerea lucrărilor cu data de 06 februarie, iar durata de execuție a acestora este de maxim 9 luni de zile”, a declarat Bogdan Blidariu, primarul interimar al Lugojului.

RETIM

Proiectul este dezvoltat de Compania Națională de Investiții (C.N.I.) S.A., sub coordonarea Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin intermediul unui protocol încheiat cu Consiliul Local Lugoj. Baza sportivă va include terenuri de fotbal și minifotbal, baschet și handbal, tribune pentru 500 de spectatori, o clădire pentru vestiare și birouri, precum și o parcare pentru autovehicule și autocare.

Consilierii locali au aprobat, deja asigurarea finanțării cheltuielilor pentru racordurile la utilități, precum electricitatea, apa, canalizarea și combustibilul. În plus, Consiliul Local Lugoj s-a angajat să ofere terenurile necesare pentru depozitarea și organizarea șantierului. După finalizarea lucrărilor, Consiliul Local Lugoj va avea responsabilitatea de a întreține și menține baza sportivă pe o perioadă de minimum 15 ani.

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sport

Lugojencele au câștigat medalia de argint în Cupa Challenge

Publicat

în

CSM Lugoj a încheiat miercuri seară, la Sala Sporturilor „Constantin Jude” din Timișoara, traseul extraordinar pe care l-a avut în Cupa Challenge.

Chiar dacă nu au reușit să câștige în fața puternicei echipe italiene Reale Mutua Fenera Chieri, lugojencele au obținut locul al doilea și medalie de argint în cupa continentală. Este cea mai mare performanță obținută în voleiul din Banat și una dintre cele mai importante din sportul lugojean.

RETIM

În tur, italiencele s-au impus cu scorul de 3-0, astfel că, pentru a cuceri trofeul, lugojencele erau obligate învingă cu 3-0 sau cu 3-1, după care să câștige setul de aur. Deși au condus de mai multe ori pe parcursul celor trei seturi, voleibalistele de la CSM au pierdut. Toate seturile s-au încheiat cu 25-21, în favoarea echipei Reale Mutua Fenera Chieri.

 

Citiţi mai departe

Sport

CSM Lugoj a pierdut meciul tur din finala Cupei Challenge. Returul se joacă la Timișoara

Publicat

în

FOTO CSM Lugoj – Volei

Echipa de volei feminin CSM Lugoj a suferit o înfrângere în prima manșă a finalei Cupei Challenge, în fața echipei Reale Mutua Fenera Chieri, într-un meci desfășurat la Torino. Scorul final a fost de 3-0 (25-15, 28-26, 25-17), în favoarea echipei italiene, care a dominat jocul.

Pentru CSM Lugoj, aceasta este prima finală de cupă europeană din istoria clubului, dar a început cu o înfrângere dureroasă. Ruban a fost cea mai bună marcatoare a echipei noastre, contribuind cu 12 puncte la efortul echipei.

RETIM

Cu toate acestea, CSM Lugoj nu va ceda ușor și va continua să lupte în partida retur care va avea loc miercurea viitoare, la Timișoara. Echipa românească va încerca să-și revină după această înfrângere și să își păstreze speranțele pentru câștigarea Cupei Challenge.

Fanii echipei CSM Lugoj sunt încurajați să vină și să susțină echipa lor în partida retur, pentru a o ajuta să își atingă obiectivele și să obțină o victorie importantă.

Citiţi mai departe

Sport

Să le urăm succes! Fetele de la CSM dispută astăzi prima manșă a finalei europene

Publicat

în

FOTO CSM Lugoj-Volei

Prima manșă se va juca la Torino astăzi,  de la ora 21, ora României, iar partida decisivă va avea loc la Timișoara pe 22 martie. Este o ocazie rară pentru o echipă din Banat să câștige finala Challenge Cup, iar CSM Lugoj speră să profite la maximum de această șansă, dacă învinge Reale Mutua Fenera Chieri.

CSM Lugoj a avut o performanță remarcabilă în acest sezon, trecând cu succes de echipe din Turcia, Portugalia, Belgia și Serbia pentru a ajunge în finală. După o victorie importantă cu scorul de 3-2 împotriva echipei Târgoviște în weekend, moralul echipei este în creștere, iar acestea se simt pregătite să lupte pentru trofeu.

RETIM

Echipa bănățeană a ajuns cu bine în Italia și s-a pregătit seara trecută în sala unde va avea loc meciul tur al finalei. Fanii echipei sunt în culmea fericirii, fiind mândri de performanța jucătoarelor și sperând să câștige primul lor trofeu european.

Citiţi mai departe

Sport

Lugojeanul Ioan Ladanyi câștigă un nou turneu internațional de biliard

Publicat

în

Multiplul campion național la biliard, Ioan Ladanyi, a obținut un nou trofeu într-o cupă internațională, organizată la sfârșitul săptămânii trecute, la București, de către Mercury Club. Lugojeanul s-a clasat pe primul loc, cu 6 meciuri câștigate și niciunul pierdut. În finală l-a învins pe campionul național al Bulgariei.

„Am fost 56 de participanți, dintre care cred că 10 bulgari, cei mai buni de la ei din țară. Cu un bulgar am jucat și finala, Georgi Georgiev, care este campionul național al Bulgariei. L-am învins cu 11-9. Eu am jucat șase meciuri, pe care le-am câștigat. S-a jucat piramidă dublă, disciplina bila 9„, spune Ladanyi

RETIM

Finala jucată de Ladanyi cu Giorgiev poate fi urmărită aici. Ioan Ladanyi este multiplu campion național, ocupant al locurilor 5-8 la campionatul mondial, deținător de zeci de titluri și medalii din competiții naționale și internaționale.

Citiţi mai departe

Cele mai citite