Connect with us

Sport

Toți iubitorii de sport din Lugoj sunt așteptați la sală. Cea mai importantă zi din istoria sportului lugojean

Publicat

în

Fetele de la CSM Lugoj au astăzi, 01 martie, șansa să se califice în finala CEV Challenge Cup. Performanța voleibalistelor din Lugoj e oricum una istorică, însă o calificare în finala unei cupe europene ar fi o performanță unică. Reprezentanții clubului au făcut un apel la suporteri să fie prezenți în număr cât mai mare, la Sala „I.K. Ghermănescu”, să încurajeze echipa pentru obținerea victoriei necesare în returul cu sârboaicele de Jedinstvo Stara Pazova.

Directia de Asistenta Sociala Comunitara Lugoj

„Ziua în care la Lugoj se poate scrie o pagină de istorie, ziua în care orașul nostru poate intra în finala unei cupe europene. Lucru de necrezut în urmă cu mai bine de 30 de ani când povestea voleiului pornea spre performanță aici la Lugoj. E nevoie de noi toți miercuri, 1 martie, ora 18,30, astfel încât orice plan ați avea, în afară de prezența la sală e bine să îl schimbați. Returul semifinalei CEV Challenge Cup are nevoie de o sală arhiplină, infernală, pentru a ne ajuta la calificare. Miercuri, 18,30, 1 martie 2023, CSM Lugoj – Jedinstvo Stara Pazova. Vino la meci, lasă totul pentru o șansă unică în viață. Intrarea în sală se va face de la ora 16,30, iar conducerea CSM Lugoj va suplimenta locurile cu cel puțin 100, acestea urmând a fi așezate în spatele panourilor publicitare laterale. Facem totul pentru suporteri”, este apelul celor de la CSM Lugoj.

RETIM

Vă reamintim, CSM Lugoj a suferit o înfrângere la limită în prima manșă a semifinalelor Cupei Challenge la volei feminin. Confruntarea a avut loc în Serbia, împotriva formației Jedinstvo Stara Pazova, care a reușit să se impună cu scorul de 3-2, după un meci intens care a durat 122 de minute.

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sport

Duel incendiar în Supercupa României. Meciul dintre Volei Alba Blaj și CSM Lugoj poate fi urmărit pe TVR3

Publicat

în

Două echipe de top, Volei Alba Blaj și CSM Lugoj, se pregătesc pentru un duel spectaculos într-un meci programat sâmbătă, de la ora 19:00, ocazie cu care se inaugurează noua sală din Blaj. Este vorba despre Supercupa României la Volei Feminin.

Directia de Asistenta Sociala Comunitara Lugoj

CSM Lugoj, câștigătoarea de anul trecut a Supercupei, vine în acest meci cu un moral ridicat, după ce a strălucit în perioada pre-competițională. Echipa a jucat nu mai puțin de 6 partide amicale, dintre care a câștigat 5 și a încheiat una la egalitate. Aceste rezultate impresionante o fac să fie una dintre echipele de urmărit în acest sezon, cu pretenții la titlu.

RETIM

Pe de altă parte, Volei Alba Blaj și-a întărit semnificativ lotul în această vară, aducând nu mai puțin de 8 voleibaliste de top. Anneclaire Ter Brugge, Bogumila Byarda, Lea Deak, Britt Rampelberg, Katarina Jovic, Isidora Kockarevic, Drussyla Costa, Paula Partnoi și Nneka Onyejekwe. Și lotul celor de la CSM Lugoj s-a întărit considerabil, nu mai puțin de 10 voleibaliste talentate alăturându-se echipei: Sandra Nistor Popovici, Ioana Manaila, Petruta Orlandea, Alexandra Babas, Andra Artin, Nevena Vidojevic, Mirta Velikonja Grbac, Olga Skrypak, Katarina Canak și Nevena Vukcevic.

”Tot timpul când joci cu un trofeu pe masă e motivant. Și pentru jucătoare și pentru antrenori. Ca să joci acum Supercupa, trebuie să fii câștigat Cupa sau campionatul. Noi suntem pregătiți să facem un meci bun la Blaj, să ne batem, să câștigăm, de ce nu?”, a declarat Ugljesa Segrt, antrenorul CSM Lugoj, pentru pagina oficială a Federației Române de Volei.

În aceeași sală, se va disputa și Supercupa la voleiul masculin, unde se vor întâlni Arcada Galati și SCM Craiova, promițând un alt spectacol sportiv de excepție.

Pentru toți cei pasionați de volei, ambele partide vor fi transmise în direct de TVR 3, astfel încât să puteți fi alături de echipele voastre favorite în acest moment crucial al sezonului competițional. Nu ratați acest weekend plin de volei de calitate și susțineți echipele voastre preferate!

Citiţi mai departe

Sport

Rezultate excelente pentru lugojeni la CUPA „ANA LUGOJANA” ediţia a 24-a, MEMORIAL VASILE STOICA

Publicat

în

Miercuri 27 septembrie 2023 s-au desfăşurat, la Sala de Sport Lavinia Miloşovici Lugoj, primele probe, la tenis de masă individual, tenis de masă dublu şi tenis de masă dublu mixt, în cadrul competiţiei internaţionale la tenis de masă, CUPA „ANA LUGOJANA” ediţia a 24-a, MEMORIAL VASILE STOICA. Au participat 64 sportivi, pe clase de handicap, conform clasificării internaţionale.

Directia de Asistenta Sociala Comunitara Lugoj

Rezultatele obţinute de sportivii clubului lugojean pentru prima zi de concurs au fost:

RETIM

Tenis de masă individual:

Părăian Doina (Clasa 3) – locul II

Vărgatu Dorina (Clasa 4-5) – locul I

Herciu Maria (clasa 6-7) – locul II

Prună Mirela (clasa 6-7) – locul III

Coică Laurenţia (clasa 8-10) – locul II

Bendruc Vasile (clasa 6) – locul III

Doană Victor (clasa 7) – locul II

Micu Tudor (clasa 9) locul III

Herciu Florin (clasa 9) locul III

Tenis de masă dublu:

Părăian Doina+Vărgatu Dorina (clasa 3-5) – locul I

Dijmărescu Camelia (clasa 3-5) + Smău Luminiţa (CSM Constanţa) – locul III

Herciu Maria + Prună Mirela (clasa 7-10) – locul III

Bendruc Vasile (clasa 6) + Morvay Pal (Budapesta) – locul II

Doană Victor (clasa 7) + Năsui Gavrilă (lamont Cluj) – locul II

Dumitru Gabriel (clasa 7) + Tirizică Ionel – locul III

Micu Tudor (clasa 9) + Onaţi Marius (Turda) – locul II

Tenis de masă dublu mixt:

Părăian Doina (clasa 3-4) + Bărbulescu Alexandru (Temerarii Arad) – locul III

Vărgatu Dorina (clasa 4-5) + Dîrlea Ion (Lamont Cluj) – locul I

Prună Mirela + Doană Victor (clasa 6-8) – (locul II)

Herciu Maria (clasa 6-8) + Manole Cosmin (CSM Constanţa) – locul III

Coică Laurenţia (clasa 9-10) + Vasi Deneş (Siraly Odorheiu Secuiesc – locul II

 

Citiţi mai departe

Sport

Primăria face o nouă încercare pentru transferul Sălii de Sport „I.K. Ghermănescu”, de la CSS la CSM Lugoj

Publicat

în

Primăria Lugoj face o nouă încercare, în Consiliul Local Municipal, pentru transferul dreptului de administrare a Sălii de Sport „I.K. Ghermănescu”, de la CSS Lugoj către CSM Lugoj. Primarul Bogdan Blidariu a reintrodus pe ordinea de zi a ședinței Consiliului local, proiectul de hotârâre care în ultima ședință nu a adunat suficiente voturi.

Directia de Asistenta Sociala Comunitara Lugoj

„Prin CSM Lugoj vor putea fi alocate mult sumele necesare pentru a plăti toate utilitățile, pentru a nu mai fi probleme cu asigurarea acestor utilități. CSM, pe baza unui protocol, așa cum va fi prevăzut și în proiectul de hotărâre, CSM va permite utilizarea gratuită pentru sportivii de la CSS Lugoj cât și pentru funcționarea sediului clubului sportiv școlar din municipiu”, spune Blidariu.

RETIM

Vă reamintim, întregul scandal legat de Sala de Sport „I.K. Ghermănescu” a început cu aproximativ o lună în urmă, când echipa de volei de la CSM Lugoj a reclamat că nu-și poate face antrenamentele pentru că panoul electric a fost închis cu lacăt de conducerea CSS Lugoj.

Citiţi mai departe

Sport

Aproape 100 de sportivi cu dizabilități, din întreaga țară, vin la Cupa „Ana Lugojana” – Memorialul Vasile Stoica

Publicat

în

FOTO Arhiva

Clubul Sportiv al Handicapaţilor Fizic „Maraton’93”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Lugoj şi Clubul Sportiv Municipal Lugoj, va organiza în perioada 26 – 29 septembrie 2023 la Lugoj, competiția sportivă a persoanelor cu dizabilități, „CUPA ANA LUGOJANA ediţia XXIV-a, MEMORIAL VASILE STOICA”. S-au anunțat deja peste 80 participanți de la 14 cluburi din România și 3 din Ungaria. Programul manifestărilor sportive este următorul:

Directia de Asistenta Sociala Comunitara Lugoj

– miercuri, 27 septembrie ora 10,00 — deschiderea competiției la Sala de Sport „Lavinia Miloşovici Lugoj”. – miercuri 27 septembrie ora 9,00- 18,30 — tenis de masă (individual, dublu, dublu mixt) la Sala de Sport „Lavinia Miloşovici Lugoj.

RETIM

– joi 28 septembrie ora 10,00 — 13,00 – atletism (100m, 800m, 1500m, suliță, greutate)

– joi 28 septembrie ora 14,30 -17,00 — șah, darts și festivitatea de premiere la Sala de Sport „Lavinia Miloşovici Lugoj”.

Toți cei care doresc să sprijine organizarea acestui eveniment tradițional pentru municipiul Lugoj, pot să vireze suma dorită în contul clubului sportiv Maraton’93 Lugoj, R042RNCB0252007378760001 deschis la Banca B.C.R. Lugoj.

 

Citiţi mai departe

Cele mai citite