Connect with us

Administrație

Scandal la Uzina 2. Angajații amenințați cu concedierea după apariția unor fotografii cu paragina de la obiectiv

Publicat

în

Fotografiile postate de liderul PNL, Claudiu Buciu, cu mizeria de la Uzina de apă numărul 2 au provocat supărarea conducerii Meridian 22. Angajații uzinei au fost puși să dea declarații despre felul în care fotografiile respective au ajuns pe Facebook. Surse din cadrul Meridian 22 susțin că angajații uzinei au fost amenințați că vor fi concediați pentru că fotografiile respective au ajuns la Claudiu Buciu.

Dan Florea, directorul tehnic de la Meridian, este cel care le-a cerut explicații angajaților. Directorul afirmă că nu este adevărat și că singură problemă e faptul că nu ar fi fost anunțat când liderul PNL a fost la uzină și că acesta ar fi intrat într-o zonă interzisă.

„Nu e o problemă că au intrat. Ci că nu au anunțat șefii și că s-au dus pe bazinele deschise. Nu mă înțelegeți greșit că eu nu am nimic de ascuns, că ce e acolo aia e, dar sunt niște bazine deschise prin care trece apa și acolo nu e voie să se urce nimeni pe ele. Aia a fost singura problemă care am avut-o cu ei. Nu e adevărat, nu o să îi penalizez. Le-am atras atenția la fiecare dintre ei. Eu am vorbit cu fiecare dintre ei, dacă vroiam până acum îi spulberam a doua zi. Le desfăceam contractele de muncă, fără să clipesc, și o făceam legal. Sunt oameni care sunt de 20 de ani acolo. Pe mine asta m-a supărat, trebuia să ne sune. Singura măsură care s-a luat a fost să li se atragă atenția și să țină porțile închise și să-și sune șefii. Nu se pune problema, că oamenii au 20 de ani de muncă acolo și ajung într-o situație din asta gingașă și atunci ce să facem”, a declarat Florea, pentru Lugojeanul.ro

Directorul de la Meridian nu a putut să justifice lipsa firmei de pază, de la obiectiv, cea care ar fi fost însărcinată să-i oprească pe cei care au făcut fotografii.

În data de 16 octombrie, președintele PNL Lugoj a postat, pe pagina sa de Facebook, un set de fotografii din interiorul Uzinei 2 acuzând mizeria și degradarea în care a ajuns locul de unde se furnizează apă lugojenilor.

„Nu, nu este o toaletă părăsită, este chiar locul de unde vine apa la robinet. Administratia Boldea&PSD se ocupa în continuare de panseluțe, asfalări de-o vară, festivaluri, iluminat ornamental și de zugrăveli de fașade în timp ce, lucruri esențiale pentru sănătatea lugojenilor, cum este calitatea apei de la robinet, nu-i preocupă sub nicio formă.

De 55 de ani Uzina de apă numărul 2 (cea care a generat ultimele probleme legate de furnizarea apei în Lugoj) nu a mai beneficiat de nicio reparație capitală. Boldea și PSD au fost totuși de acord să-i pună termopane la birou consilierului local PSD, Barboni Ioan, proaspăt mutat pe post de șef la uzina de apă. Fotografiile sunt făcute după avaria apăruta săptămânile trecute. Comentariile nu-și au niciun rost, fotografiile fiind mai mult decât grăitoare.

Ruinele din imagini sunt păzite însă de firma de casă a lui Boldea, controlată de BD, șeful de campanie al PSD. Ce păzesc, dacă păzesc, nimeni nu știe, că de infestat apa nu o poate nimic infesta mai rău decât e deja, iar de furat ceva, e chinul mai mare decât valoarea oricărei bucăti de fier vechi găsite în paragina de acolo”, a arătat liderul PNL Lugoj

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Programul de lucru RETIM în zilele de 1 iunie şi 8 iunie

Publicat

în

Compania RETIM informează clienţii şi colaboratorii săi asupra programului de lucru în zilele de 1 iunie şi 8 iunie, declarate zile libere legale.

COLECTAREA DE DEŞEURI

Întreaga activitate de colectare a tuturor categoriilor de deşeuri din toate localităţile în care operează compania RETIM se va desfăşura conform PROGRAMELOR ZILNICE OBIŞNUITE. Nu există modificări faţă de orarele curente. Aceste programe sunt disponibile online pe site-ul nostru la adresa https://retim.ro/utile/programe-de-colectare/ .

BIROURI DE RELAŢII CLIENŢI ŞI CASIERII

Birourile de relaţii clienţi şi casierii vor fi ÎNCHISE în data de 1 iunie şi 8 iunie, zile libere legale. În celelalte zile ale săptămânii se lucrează conform programului obişnuit, orar 08.00-16.00.

PUNCTELE DE COLECTARE A DEŞEURILOR VOLUMINOASE, VEGETALE ŞI DIN CONSTRUCŢII DIN TIMIŞOARA

Cele patru puncte de colectare a deşeurilor voluminoase, vegetale şi din construcţii deschise de către compania RETIM împreună cu Primăria Timişoara vor avea următorul program:
⦁ ÎNCHISE în data de 1 iunie şi 8 iunie – zile libere legale
⦁ DESCHISE în celelalte zile ale începutului lunii iunie, conform orar 08.00-16.00
Adresele celor patru puncte de colectare din Timişoara sunt:
⦁ Calea Torontalului, nr. 94
⦁ Calea Moşniţei, nr 2-4
⦁ Str. Avram Imbroane, nr 70
⦁ Pod Calea Şagului

Chiar dacă începând cu 1 iunie intră în vigoare mai multe măsuri de relaxare în viaţa socială, vă reamintim şi vă recomandăm să respectaţi regulile obligatorii de gestionare a deşeurilor pe care RETIM le-a comunicat de la începutul pandemiei de coronavirus.

RETIM rămâne în contact direct cu clienţii săi pe canalele de comunicare online – website www.retim.ro, email contact@retim.ro si pagina oficială de Facebook.
De asemenea, operatorii serviciului de Call Center sunt disponibili la numărul +40 374 885 692, de luni până vineri, între orele 07.00 – 19.00.

Citiţi mai departe

Administrație

Primarul Francisc Boldea anunță că la Lugoj vor fi construite peste 200 de apartamente, în următorii patru ani

Publicat

în

blocuri-ANL-LugojPrimarul Lugojului a anunțat că municipiul de pe Timiș a fost introdus de Agenția Națională de Locuințe într-un program, de patru ani, în urma căruia va beneficia de 150 de locuințe noi, adică șase blocuri.

„Agenția Națională pentru Locuințe, cu care avem o colaborare foarte bună ne-a transmis, în cursul zilei de ieri, Nota nr.45535/27.05.2020, prin care ne anunță că pe lângă cele 60 de apartamente cu două camere care sunt deja terminate,  s-a aprobat un program de construcție de locuințe, destinate închirierii, pentru tineri care au 35 de ani. Începând de anul viitor, până 2024, se vor construi 150 de unități locative, pe strada Timișoarei, în cartierul Militari. Șase blocuri de 25 de apartamente fiecare, toate cu două camere fiecare. De asemenea, în Cartierul Țesători, pe lângă cele 60, vor mai fi construite anul viitor încă 30 de unități locative pentru specialiștii din sănătate și învățământ”, a declarat pentru Lugojeanul.ro, primarul Francisc Boldea.

Edilul lugojean spune că s-au încheiat procesele și cu constructorul de la Blocul 1 MApN și acolo vor fi construite încă 48 de apartamente. „De asemenea, ne străduim împreună cu Ministerul Apărării pentru cele 64 de unități din celălalt bloc. Pentru toate, avem toate documentele aprobate pentru a începe construcția, care e împărțită pe etape și anual trebuie să se construiască cel puțin 30 de apartamente. Începe din acest an, din toamnă”, a declarat primarul Lugojului.

Francisc Boldea spune că din cele 150 de apartamente care urmează să fie construite în patru ani pe str. Timișoarei, 25 vor fi cedate Ministerului Apărării Naționale, care urmează să mai primească încă 30 și din cel de-al doilea bloc MApN, cel cu 64 de apartamente.

Citiţi mai departe

Administrație

Locuitorii unei străzi din Lugoj și-au băgat canalizare pe banii lor

Publicat

în

Foto Arhiva

Ajunși la capătul răbdărilor, câțiva locatari de pe o stradă din Lugoj au decis să-și cumpere singuri materialele și să-și bage canalizare pe banii lor. S-a întâmplat pe strada Siretului, o stradă aflată lângă Piața I.C. Drăgan și deci centrul orașului. Oamenii s-au declarat dezamăgiți de intervențiile primăriei și au decis să își cumpere singuri materiale pentru reparație.

După ce au finanțat proiectul, proprietarii din zonă au apelat la Meridian 22, societate care a lucrat la introducerea conductei noi și la efectuarea racordurilor.

“Este vorba despre o porţiune de 150-200 de metri, unde canalizarea este surpată. Lugojenii pe această stradă au solicitat, pe cheltuiala lor, să fie introdusă altă conductă de canalizare”, au precizat pentru presă reprezentanții Meridian 22.

Strada Siretului nu este singura cu probleme din cauza canalizării și a racordării la apă din oraș. Afectate sunt mai ales străzile din zona pieței, acolo unde s-au realizat recent lucrări de reasfaltare.

Citiţi mai departe

Cele mai citite