Preparat de sărbătoare, cu deliciile pe masă. Am învelit rața întreagă în condimente simple, care îi scot în evidență gustul deosebit, făcând-o plăcută și celor mai pretențioși dintre noi! M-am folosit de un amestec format din sare, boia afumată, piper, untdelemn și un pahar de vin aprig.
Rața am așezat-o apoi pe un pat format din gutui și mere roșii de toamnă, tăiate cuburi mai mari. Toată această minunăție s-a potrivit într-un vas roman de lut. Trebuie să stea la cuptor, la foc molcom, ca aromele să își facă minunată lor treabă! Lăsăm vasul la cuptor pentru 2.30 ore.
Încercați această reteta delicioasă și o să fiți surprinși de gustul minunat. Lăsați-vă purtați de aromele unei zile de sărbătoare!
Cu respect,
Chef Bogdan Corduneanu este un maestru în arta culinară. Câștigător al mai multor concursuri naționale și internaționale, concepe meniuri pentru restaurant sau catering, meniuri pentru diverse evenimente dar și meniuri personalizate pentru persoanele cu diverse afecțiuni. Bogdan Corduneanu, Executive Chef la Restaurantul Gloria din Timișoara a oferit publicației Lugojeanul.ro. mai multe rețete culinare delicioase, pe care vă sfătuim să le încercați în bucătăria dumneavoastră.