Connect with us


Actualitate

Pompierii, in alerta maxima! Un lugojean a sunat la 112 dupa ce s-a pierdut intr-un supermarket din oras

Publicat

în

persoana disparuta tipari timis foto lugojeanul 24 martie 2014 pompieri politie jandarmi isu timis actiune rescue tm (11)Peste 50 de pompieri, cadre ale jandarmeriei și poliției Lugoj, dar și agenți ai IPJ Timiș, alături de câinii de urmă ajutători, caută la această oră un bărbat de aproximativ 42 de ani care a sunat la 112 și s-a plâns autorităților că, de mai bine de 3 ore, s-a pierdut într-unul dintre supermarketurile din oraș. „Mergeam spre casă când, dintr-o dată, am dat nas în nas cu o ofertă la niște bureți de baie. Am luat-o spre raftul cu pricina și aia a fost, acum nu mai știu unde sunt. Vă rog să mă ajutați, sunt speriat și îmi moare bateria la telefon”, a fost strigătul disperat al bărbatului rătăcit în supermarket.

PMP

Pentru operațiunea de salvare s-au mobilizat zeci de forțe de ordine, salvatori și voluntari, care au luat cu asalt supermarketurile din oraș, pentru că bărbatul nu a fost în stare să spună în care s-a pierdut în urma apelului la 112. Căutările au pornit de la intrările în magazine, de unde jandarmii s-au deplasat spre capătul culoarului de mezeluri, pompierii spre cel de lactate, iar voluntarii și polițiștii spre cel de dulciuri și produse de menaj. Vom reveni cu amănunte de îndată ce le vom avea!lugojeanul-news-everywhere,-everytime-banner

USR

Acest articol este un pamflet de 1 aprilie și trebuie tratat ca atare!

2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Sute de abonați RDS revoltați, lângă Lugoj, după ce au fost lăsați o zi întreagă fără cablu TV

Publicat

în

PMP

Situație neplăcută într-un sat mare de lângă Lugoj, acolo unde majoritatea abonaților au rămas fără cablu TV, pentru toată ziua de miercuri, din cauza unei avarii la rețeaua RDS RCS. Avaria, potrivit unor muncitori, a avut loc între Lugoj și Coșteiu, la cablul care transportă semnalul TV spre abonați.

USR

Avaria a afectat abonații din Coșteiu, sat aflat la câțiva kilometri de Lugoj. Sute de abonați s-au plâns încă de le primele ore ale dimineții la numărul de relații cu clienții ai companiei, însă fără rezultat. Defecțiunea care a lăsat abonații fără cablu TV a survenit după ce un excavator ar fi secționat firele pentru acest serviciu.

Cablurile de fibră optică, și deci abonații care au trecut complet la servicii suplinite prin această metodă, nu au fost afectate. Potrivit companiei, avaria va fi complet remediată până la orele 23 al zilei de marți, adică la mai bine de 12 ore de la apariția acesteia.

Citiţi mai departe

Actualitate

Ambasadorul Americii vine la Timișoara și Lugoj

Publicat

în

FOTO universul.net

Mâine, 3 decembrie, de la ora 10.00, președintele CJ Timiș, Alin Nica, și prefectul județului, Liliana Oneț, primesc, la Palatul Administrativ, vizita Ambasadorului SUA în România, Adrian Zuckerman.

PMP

De asemenea, de la ora 10.45, Adrian Zuckerman se va afla în Piața Libertății, la placa memorială semnată de președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

USR

După vizita la Timișoara,  Ambasadorul SUA se va îndrepta spre Lugoj, unde va ajunge la ora  12:15, conform primarului Claudiu Buciu. Este cea de-a doua vizită pe care un ambasador american o face la Lugoj, după cea din aprilie 2016, când Hans Klemm,  a primit distincția „Cheia Orașului”, din partea fostului primar.

Citiţi mai departe

Actualitate

Șase polițiști lugojeni au fost avansați de 1 Decembrie, pentru serviciul lor în slujba cetățenilor

Publicat

în

PMP

Șase polițiști din Lugoj, dintre care cinci cu activitate în municipiu și unul la poliția județeană, au fost avansați în următorul grad profesional de 1 Decembrie, pentru serviciul lor prestat în 2020 în slujba cetățenilor. După un an 2020 mai dificil ca oricare altul, șefii poliției au decis să îi avanseze pe un total de 65 de polițiști timișeni, dintre care 6 lugojeni.

USR

Cei șase polițiști lugojeni avansați sunt: 

Petrovici Alexandra -de la agent principal la agent șef adjunct – purtător de cuvânt, Biroul Comunicare IPJ Timiș;

Jurji Flavius – de la subcomisar la comisar – Șef Birou Ordine Publică Lugoj;

Szabo Andrei – de la agent șef adjunct la agent – Șef Birou Rutier Lugoj;

Curtuiuș Dorel – de la agent șef adjunct la agent șef- Secția Rurală Belinț;

Daminescu Darius – de la agent la agent principal – Biroul Ordine Publică;

Subțire Ionuț – de la agent șef adjunct la agent șef – Serviciul de Investigare a Infracționalității Economice.

Poliţiştii timișeni s-au remarcat în mod deosebit în executarea misiunilor încredințate și vor continua să-și îndeplinească atribuțiile cu profesionalism, onoare, rigurozitate și devotament.

Citiţi mai departe

Pro

Publicitate

Cele mai citite