Connect with us

Divertisment

O lugojeancă realizează Moși Crăciun lucrați manual cu cristale Swarovski

Publicat

în


Cadourile de Crăciun vin în toate formele și pot însemna o carte, un telefon nou, o haină sau o pereche de pantofi, un parfum sau o cutie cu ciocolată. Unele cadouri însă sunt mult mai extravagante de atât. De exemplu, la Lugoj se confecționează Moși Crăciun lucrați manual și împodobiți cu piele naturală și cristale Swarovski. Sunt ideea Violetei, o lugojeancă pentru care confecționarea de produse handmade a devenit mai mult decât un hobby în ultimii ani.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

“Ideea de a confecționa Moși Crăciun a venit din dorința de a creea ceva ieșit din tipare, în ton cu sărbătorile care vin și care să satisfacă cele mai exigente gusturi. Totodată, ideea de a concepe ornamente handmade a prins contur în primăvară și a debutat cu ornamente florale, diverse modele de căni din porțelan suspendate și înconjurate de un decor primăvăratic, continuând conform sezonului. Îl consider un hobby și din când în când, transform camera într-un mic atelier”, a declarat pentru Lugojeanul.ro Violeta Osiceanu, cea care confecționează ornamentele inedite.

Pentru a le oferi un plus de unicitate, lugojeanca a decis să împodobească Moșii cu cristale Swarovski.

“Moșii Crăciun sunt în întregime confecționați manual și au 60-65 de centimetri. Capul este modelat din porțelan rece, prelucrat de mine în casă, după o rețetă proprie, hăinuțele sunt în general din dantelă, în combinație cu catifea, iar ghetuțele din mătase și alte diverse materiale. Pentru a creea un efect vizual optim, am accesorizat hăinuțele cu pietricele, piele artificială, piele naturală și cristale Swarovski, ceea ce le oferă o notă de eleganță și rafinament în plus. Toți sunt unicat, acest lucru făcându-i interesanți și totodată diferiți, nu sunt produse de duzină, iar avantajul de a avea un produs unicat este mare.”, a mai explicat lugojeanca.

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

Pentru cei interesați, puteți comanda un Moș Crăciun cu cristale Swarovski, lucrat complet manual, sunând la numărul de telefon ‭0726 371 433.

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Divertisment

Lugojul devine pentru un weekend patria fructelor de mare și a deserturilor turcești

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Lugojul se transformă în acest weekend în cartierul general al fructelor de mare și delicateselor turcești cum sunt baclavaua sau rahatul cu toate aromele posibile. Asta datorită unei caravane care a luat la colindat țara și organizează în orașe festivaluri mediteraneene.

Din meniul festivalului nu vor lipsi creveții, scoicile, calamarii, caracatița, puii de baltă, homarii, rapanele, king crab și multe alte bunătăți. Pentru cei care nu mănâncă preparate pe bază de fructe de mare, organizatorii vor pregăti delicioasele mâncăruri turcești cum sunt Adana kebab, frigărui de berbecuț sau pui, dar și celebrele baclavale în toate formele posibile, precum și rahat turcesc.

Evenimentul are loc în weekend, 17-19 septembrie, de la 12 la 22, în parcarea magazinului Kaufland din Lugoj.

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

Citiţi mai departe

Divertisment

“Starbucks-ul României” a deschis prima cafenea la Lugoj

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Cea mai mare franciză din România a deschis prima cafenea la Lugoj, după o investiție ce se ridică la aproximativ 15-20.000 de euro, potrivit site-ului oficial. Este vorba despre 5 To Go, o cafenea 100% românească unde majoritatea produselor costă 5 lei.

Supranumit “Starbucks-ul României”, 5 To Go are peste 200 de locații în toată țara, comercializând cafea, ceaiuri, dar și alte produse de tip băuturi to-go, patiserie, sanvișuri și dulciuri. La Lugoj, locația se află pe strada Coloman Wallisch, numărul 19.

5 To Go Lugoj și-a deschis porțile miercuri dimineața, începând cu ora 7. Locația va fi deschisă în fiecare zi, de la 7 dimineața la 6 seara, iar în weekend de la 9 la 16.

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

Citiţi mai departe

Divertisment

Un fost cinematograf din Lugoj, transformat în club de tenis de masă

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

În clădirea Forumului German din Lugoj, fostul cinematograf de pe strada Anișoara Odeanu din oraș a fost transformat în cel mai modern club de tenis de masă din oraș. Ping Pong Joy a apărut din pasiunea pentru sport, sănătate, stil de viață activ și dragoste pentru tenisul de masă.

Văzând necesitatea unui astfel de loc în Lugoj, fondatorii au închiriat clădirea și reabilitat interiorul, lăsând în picioare fosta scenă a cinematografului și amenajând restul sălii într-o sală de mese de ping pong la cel mai înalt nivel.

Ping Pong Joy va fi inaugurat la 1 septembrie, moment din care vă veți putea face rezervări la telefon 0774 403 993 sau pe pagina de internet a clubului. 

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

Programul clubului: 

Luni – Vineri: între 17:00 și 21:00; 

Sâmbătă și Duminică: între 10:00 și 20:00.

Citiţi mai departe

Divertisment

Film în aer liber în parcarea unui magazin din Lugoj

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Lugojenii cărora le e dor de un film amuzant sunt așteptați în parcarea unui magazin din oraș miercuri, 25 august, pentru a urmări în aer liber una dintre cele mai îndrăgite animații care au apărut în ultima perioadă. Filmul începe de la ora 20:30, în parcarea magazinului Kaufland, iar intrarea este liberă. Animația va fi dublată în limba română.

„Singuri acasă 2” este continuarea imensului succes din 2016, și ne duce iar în lumea secretă a animalelor de companie, cu noi peripeții și aventuri atunci când sunt lăsate singure acasă.

Vor fi așezate 200 de scaune în parcarea magazinului, iar intrarea va fi asigurată după regula primul venit, primul servit.

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

Citiţi mai departe
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite