Connect with us
Winter in My Town

Administrație

Liberalii vor să știe cât de mulțumiți sunteți de administrarea orașului

Publicat

în

PNL Lugoj consultă populația printr-un sondaj realizat pe Facebook. Liberalii vor să afle cât de mulțumiți sunt lugojenii de realizările actualei administrații locale.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

“Am decis să vă consultăm, cât mai des posibil, cu privire la principalele teme de interes local. Nu ajunge să votăm odată la patru ani conducerea orașului, acordând încredere oarbă unei anumite persoane sau echipe! Este extrem de important să știm în timp real ce decide conducerea administrației locale cu privire la soarta comunității noastre. Deciziile greșite sau inoportune ale administrației locale ne pot costa enorm și chiar pot avea, în unele cazuri, consecințe iremediabile. Dorim să vă consultăm cu privire la deciziile care influențează major viața comunității noastre pentru a putea susține în fața actualei administrații exact ceea ce cred și lugojenii că este necesar și oportun”,  își motivează gestul liberalii.

Întrebările la care sunt așteptați lugojenii să răspundă sunt:

 • Cât de mulțumiți sunteți de starea drumurilor din muncipiul Lugoj?
 • Considerați că traficul auto din muncipiul Lugoj este…
 • Cum apreciați calitatea parcurilor din municipiul Lugoj?
 • Cum apreciați condițiile în care învață copiii din municipiul Lugoj?
 • Cum apreciați condițiile de tratament din cadrul spitalului din Lugoj?
 • Cum apreciați serviciile oferite de Primăria Lugoj?
 • Cum apreciați activitatea culturală din Lugoj?
 • Cum apreciați modul în care administrația publică se îngrijește de activitățile sportive din Lugoj?
 • Considerați că activitatea primarului, în cei 10 ani de mandat, a fost…
 • Dacă mâine ar fi alegeri locale, credeți că primarul actual și echipa lui ar merita încă un mandat?
 • Dacă mâine ar fi alageri locale pentru un nou Consiliu Local, cu ce formațiune politică ați vota?

 Sondajul îl puteți găsi aici

RETIM

Liberalii vor trimite în perioada următoare și 12.000 de scrisori, prin care vor cere lugojenilor să completeze un formular de tip sondaj, pe care să-l depună la sediul partidului.

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

loading...

Administrație

Mesaje împotriva lui Buciu la intrările în Lugoj. Cartoane cu textul “oraș fără primar” 

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

După un an de liniște, celebrele conturi false active în campania electorală l-au luat oficial in primire pe noul primar Claudiu Buciu. Oamenii care l-au acuzat pe atunci pe candidatul Buciu de o sumedenie de ilegalități, din spatele conturilor false, au revenit în actualitate.

De această dată, postacii au distribuit pe Facebook poze cu intrările în Lugoj, sub care au montat cartoane cu mesajul “oraș fără primar”. Mesajul a fost postat chiar de 1 Decembrie, Ziua Națională, pe rețelele sociale. În câteva minute, zeci de conturi false, dar și celebrele grupuri ale “societății civile”, au distribuit mesajul care îl viza pe primar. Postarea se referă la cum Lugojul are un primar “antiromân” și “neputincios”.

„E părerea unui traficant de droguri, arestat exact când era președintele organizației de tineret a PSD Lugoj. De 1 Decembrie am depus coroană la Soldatul cu Pușca, deci din nou, minciuni PSD-iste. E greu când nu mai poți fura bani de la stat”, a declarat pentru Lugojeanul.ro primarul Claudiu Buciu.

RETIM

În cursa electorală din 2020, partidul aflat la putere s-a folosit de conturi false pentru a face anti-campanie pentru actualul primar al municipiului.

Citiţi mai departe

Administrație

Sute de copii din Lugoj vor fi premiați pentru colindele pe care le vor înscrie într-un concurs online

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

750 de copii din Lugoj vor fi premiați pentru colindele pe care le vor înscrie într-un concurs online, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Anunțul a fost făcut de primărie, care va da drumul unei noi ediții a concursului de colinde Iată, vin colindătorii!“ organizat și anul trecut la Lugoj.

Primii 750 de copii înscriși să participe la acest proiect, primesc din partea Primăriei un cadou de Crăciun, reprezentat de o cutie frumos personalizată care conține cărți, jocuri și surprize dulci. Evenimentul se adresează copiilor și elevilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani.

„Înscrierea copiilor în eveniment se face doar de către cadrele didactice sau de către părinți, prin completarea formularului de mai jos, până cel târziu la data de 10 decembrie 2021. În momentul completării formularului trebuie să și urcați colindul/colindele elevilor dumneavoastră pe internet”, scriu organizatorii.

RETIM

Găsiți aici toate detaliile concursului de colinde.

Citiţi mai departe

Administrație

Certificat verde sau nu la Târgul de Crăciun la Lugoj? Reacția primarului orașului

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Târgurile de Crăciun se vor desfășura în acest sezon de sărbătoare doar pentru persoanele cu certificate verzi. Se întâmplă la Timișoara, la București, dar și la Sibiu sau alte orașe din România, acolo unde târgurile organizate cu ocazia sărbătorilor au ajuns de renume mondial.

La Lugoj, deși administrația locală mai are doar câteva zile până să organizeze complet târgul, situația privind certificatul verde este ambiguă. Pe de-o parte, administrația locală spune că nu va exista o delimitare a zonei de târg. Potrivit legii, în acest caz nu este nevoie de certificat verde pentru a achiziționa produse de la căsuțe.

Pe de altă parte, edilul șef spune că va respecta legislația de la acea dată, dând de înțeles că s-ar putea totuși ca obligativitatea certificatului verde să fie impusă.

RETIM

“Nu va fi o incintă închisă. Accesul nu va fi restricționat, însă se vor respecta regulile stabilite la nivel național. Se vor respecta regulile stabilite prin legislația în vigoare la momentul derulării evenimentului”, a explicat primarul Claudiu Buciu pentru Lugojeanul.ro

Citiţi mai departe

Administrație

Lista persoanelor care pot să primească în chirie locuințe ANL, la Lugoj

Publicat

în

FOTO Arhiva

Primăria Lugoj a stabilit persoanele care au prioritate la închirierea locuințelor ANL. 58 de solicitanți se află pe această listă, care va ajunge, în ședința din 25 noiembrie la votul consilierilor locali. În funcție de punctajul obținut, aceștia vor avea acces la locuințe. Este vorba de tineri, de până în 35 de ani, care trebuie să dovedească, în primul rând că muncesc pe raza municipiului Lugoj. Iată, mai jos, lista solicitanților, cu punctajul obținut, în urma dosarelor depuse la primărie până în 19 iulie 2021.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Din totalul dosarelor depuse, patru persoane au retras cererile, iar alte trei au fost plecate în străinătate când reprezentanții Primăriei Lugoj au efectuat ancheta socială și nu au transmis o dovadă că au loc de muncă pe teritoriul municipiului

RETIM

Citiţi mai departe
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite