Connect with us


Administrație

La Lugoj se deschid bazinul fara apa si Ceasul Electric

Publicat

în

bazin-acoperit-interior-imagini-exclusiv-foto-cetateanul-lugoj-1-1Stiu ca suntem in campanie electorala, stiu ca e vremea inaugurarilor, a pliantelor impartite in mod ilegal si a aparitiilor la televiziunea locala a prietenilor lui Gangan, dar cred ca am ajuns deja la un nivel patologic al lucrurilor. Maine, la ora 13, primarul si partidul din care face parte vor inaugura Ceasul Electric. Nu este niciun fel de gluma, dupa ce a fost vopsit si repus in functiune, dupa care montat de vreo cateva luni la locul lui, maine Boldea va taia si panglica, sa vada lugojenii ca el poate inaugura absolut orice, pana si simbolul orasului.

PMP

Inca mai credeti ca este o gluma totul? Pe 20 mai, tot Boldea va inaugura si un bazin acoperit in care nu vom putea face apa. Nu, nu este nici asta un pamflet. Voi va dati seama cum suna asta? Cum Dumnezeu sa faci asa ceva, cum suna asta intr-o tara civilizata, de exemplu Ungaria? Buna ziua, bine ati venit la bazinul nou al orasului, nu puteti face baie in el, pentru ca nu merge apa. Iisuse Cristoase, chiar ne-ai uitat de tot?

USR

Campania pe care Boldea o duce, cu inaugurarea lucrarilor pe un sfert terminate sau cu taierea de panglici la Ceasul Electric sau la venirea de ambasadori, mai are putin si se transforma intr-un serial de comedie. In curand vom schimba ziarele in pagini de pamflet, gen Times New Roman, ca efectiv nu vom mai avea ce sa scriem, decat despre asemenea inaugurari de o maxima penibilitate.

Nu doar ca sunt penibile, insa inaugurarile la care suntem invitati sa participam, ca lugojeni, jurnalisti, ma rog, tot dracul ala e, ba la Casa Bredicenilor care e facuta doar pe afara, ba la centrul turistic la care nu a venit niciun turist, ba la bazinul acoperit fara apa, sunt absurditati aduse la adresa lugojenilor. E jenant cand primarul tau vine si iti spune ca inaugureaza un bazin in care nu poti face baie, un centru turistic in care nu intra nimeni si o casa memoriala in care nu se afla nimic. Un ceas electric care a fost reparat acum cateva luni si se afla in centrul orasului de cand lumea, pentru Dumnezeu!

Probabil ca in cateva zile o sa fie inaugurat si Timisul, ca doar ce ti-e un ceas, un rau, o nerozie…

2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Șapte firme străine se bat pentru a aduce la Lugoj autobuzele electrice de transport public

Publicat

în

PMP

Șapte firme din Turcia, Cehia și Germania se bat pentru a aduce la Lugoj, dar și în alte orașe din România autobuze electrice de transport public. Licitația pe care guvernul a organizat-o în aceste zile valorează 180 de milioane de lei, și prevede achiziționarea a 81 de autobuze complet electrice.

USR

Firmele care își doresc să aducă autobuzele electrice în România sunt Anadolu Automobil Rom, BMC Truck & Bus, Temsa Ulasim din Turcia, SOR Libchavy din Cehia, Karsan Otomotiv din Turcia, precum și asocierea formată din Bozankaya Otomotiv din Turcia și SILEO GmbH din Germania. Acestea  au depus oferte pentru vânzarea a 81 autobuze electrice pentru transportului public urban de călători. Autobuzele vor fi operabile în condiții de șes. 

Licitația organizată de Ministerul Lucrărilor Publice a fost estimată 183,13 milioane de lei, fără TVA, și este finanțată prin fonduri europene nerambursabile.

Autobuzele vor deservi orașele Alexandria – 10 (3 stații de încărcare rapidă și 10 stații de încărcare lentă), Brăila – 11 (3 stații de încărcare rapidă și 11 stații de încărcare lentă), Constanța – 21 (5 stații de încărcare rapidă și 21 stații de încărcare lentă), Drobeta Turnu Severin – 3 (1 stație de încărcare rapidă și 3 stații de încărcare lentă), Focșani – 20 (5 stații de încărcare rapidă și 20 stații de încărcare lentă), Lugoj – 9 (3 stații de încărcare rapidă și 9 stații de încărcare lentă), Slobozia – 7 (2 stații de încărcare rapidă și 7 stații de încărcare lentă).

Citiţi mai departe

Administrație

Recepția la noile blocuri ANL nu poate fi facută din cauza lucărilor prost executate

Publicat

în

bloc-anl-lugoj

FOTO Arhiva

Ultimele blocuri ANL, construite la Lugoj nu pot fi recepționate, din cauza modului în care s-au executat unele lucrări. Primarul Claudiu Buciu spune că s-au descoperit destul de multe probleme.

PMP

„Nu se poate face recepția pentru ca lucrarile sunt finalizate dar neconforme. Sunt obiecțiuni legate de: calitatea lucrărilor în spațiile sanitare; calitatea ușilor, se inchid greu sau freaca pardoselile; calitatea parchetului, s-a umflat deja în câteva apartamente; închiderea geamurilor; calitatea zugrăvelilor. De asemenea, din cauza faptului ca Primăria nu a reușit să rezolve problema racordului la gaz și energie electrică, nu se pot pune în funcțiune centralele termice”, spune Buciu.

USR

Primarul Lugojului spune că astăzi va avea o întâlnire cu responsabilii din Primărie, pentru a afla de ce nu s-a realizat racordul la gaz.

Citiţi mai departe

Administrație

Primarul Buciu vrea o activitate mai eficientă în Primăria Lugoj. Instituția se reorganizează

Publicat

în

Momentan niciun angajat din Primăria Lugoj nu va fi dat afară. Primarul Claudiu Buciu spune că în momentul de față se evaluează activitatea fiecărui funcționar, după care se va face o reorganizare a structurilor pentru eficientizarea activității.

PMP

„În prezent suntem în curs de evaluare a activităților zilnice ale angajaților din primărie. Apoi vom testa toți angajații. Doar după aceea vom regândi structurile interne și necesarul de personal. Nu este doar o decizie legată de personal ci și de eficientizarea modului cum sunt organizate structurile interne ale primăriei”, a declarat primarul Lugojului.

USR

Citiţi mai departe

Pro

Publicitate

Cele mai citite