Connect with us


Administrație

La Lugoj se deschid bazinul fara apa si Ceasul Electric

Publicat

în

bazin-acoperit-interior-imagini-exclusiv-foto-cetateanul-lugoj-1-1Stiu ca suntem in campanie electorala, stiu ca e vremea inaugurarilor, a pliantelor impartite in mod ilegal si a aparitiilor la televiziunea locala a prietenilor lui Gangan, dar cred ca am ajuns deja la un nivel patologic al lucrurilor. Maine, la ora 13, primarul si partidul din care face parte vor inaugura Ceasul Electric. Nu este niciun fel de gluma, dupa ce a fost vopsit si repus in functiune, dupa care montat de vreo cateva luni la locul lui, maine Boldea va taia si panglica, sa vada lugojenii ca el poate inaugura absolut orice, pana si simbolul orasului.

Meniul zilei Octavian

Inca mai credeti ca este o gluma totul? Pe 20 mai, tot Boldea va inaugura si un bazin acoperit in care nu vom putea face apa. Nu, nu este nici asta un pamflet. Voi va dati seama cum suna asta? Cum Dumnezeu sa faci asa ceva, cum suna asta intr-o tara civilizata, de exemplu Ungaria? Buna ziua, bine ati venit la bazinul nou al orasului, nu puteti face baie in el, pentru ca nu merge apa. Iisuse Cristoase, chiar ne-ai uitat de tot?

Campania pe care Boldea o duce, cu inaugurarea lucrarilor pe un sfert terminate sau cu taierea de panglici la Ceasul Electric sau la venirea de ambasadori, mai are putin si se transforma intr-un serial de comedie. In curand vom schimba ziarele in pagini de pamflet, gen Times New Roman, ca efectiv nu vom mai avea ce sa scriem, decat despre asemenea inaugurari de o maxima penibilitate.

RETIM

Nu doar ca sunt penibile, insa inaugurarile la care suntem invitati sa participam, ca lugojeni, jurnalisti, ma rog, tot dracul ala e, ba la Casa Bredicenilor care e facuta doar pe afara, ba la centrul turistic la care nu a venit niciun turist, ba la bazinul acoperit fara apa, sunt absurditati aduse la adresa lugojenilor. E jenant cand primarul tau vine si iti spune ca inaugureaza un bazin in care nu poti face baie, un centru turistic in care nu intra nimeni si o casa memoriala in care nu se afla nimic. Un ceas electric care a fost reparat acum cateva luni si se afla in centrul orasului de cand lumea, pentru Dumnezeu!

Probabil ca in cateva zile o sa fie inaugurat si Timisul, ca doar ce ti-e un ceas, un rau, o nerozie…

2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Se caută doi șefi pentru Primăria Lugoj. Posturile au fost scoase la concurs

Publicat

în

Primăria Municipiul Lugoj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcțiilor publice de conducere vacante din cadrul aparatului de specialitate al Primarului, de: Șef birou, clasa I, gradul II-Biroul investiții, Direcția tehnică și Șef birou, clasa I, gradul II-Biroul agricol cadastru, Direcția administrație publică locală.

Meniul zilei Octavian

Proba scrisă se va desfășura în data de 08 aprilie 2021, ora 11.00, iar proba de interviu se va desfășura în data de 14 aprilie ora 11.00, la sediul Primăriei Municipiului Lugoj, Piaţa Victoriei nr. 4.

Candidații trebuie să îndeplinească condițiile prevăzute de art. 465 din Ordonanța de Urgență nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare; trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în ramura științe inginerești, respectiv master în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice sau cu diplomă echivalent; minim  5 ani vechime în specialitatea funcțiilor publice de conducere.

RETIM

Perioada de depunere a dosarelor de concurs: 08 martie –29 martie 2021.Coordonate de contact pentru primirea dosarelor de concurs: Primăria Municipiului Lugoj, Piața Victoriei nr.4, Birou relații cu publicul, e-mail: contact@primarialugoj.ro sau personal@primarialugoj.ro.

Detalii suplimentare găsiți aici.

Citiţi mai departe

Administrație

Lugojul rămâne fără Centrul de Informare Turistică

Publicat

în

Meniul zilei Octavian

Ciuperca de pe malul Timișului, ridicată pentru a servi drept Centru de Informare Turistică, va fi demolată. Anunțul a fost făcut de către primarul Claudiu Buciu, într-o conferință de presă. Edilul a vorbit despre faptul că această clădire și-a dovedit inutilitatea de-a lungul anilor. În locul ciupercăi, pe malul râului vor apărea piste de biciclete și trotuare.

“Vom reamenaja malurile Timișului, între cele două pasarele pietonale. Vom construi piste de biciclete și zonă pietonală, totul pe fonduri europene. Infocentrul acela îl vom demola, în momentul amenajărilor. A fost zero ca utilitate pentru oraș. Turismul e important, dar promovarea se face altfel”, a precizat Buciu.

RETIM

Viitorul centru de informare turistică va fi amenajat într-un spațiu deja existent, cel mai probabil undeva în centrul orașului. Ciuperca turistică a costat lugojul aproape 120.000 de euro, bani europeni.

Citiţi mai departe

Administrație

Lugojenii sunt invitați la dezbatere publică pentru construirea noului magazin LIDL

Publicat

în

Primarul Municipiului Lugoj intenţionează să organizeze o dezbatere publică în data de 10.03.2021, începând cu ora 14.00, cu tema “Planul Urbanistic Zonal (PUZ) –Construire supermarket LIDL și amenajare locuri de parcare în incintă, amplasare panouri publicitare pe teren și fațadă, amplasare totem, amenajare accese, împrejmuire proprietate, organizare de șantier, municipiul Lugoj, județul Timiș, str. Caransebeșului”.

Meniul zilei Octavian

Dezbaterea publică se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință, respectiv platforma “Zoom Meetings”. Pentru accesarea platformei menționate vă rugăm să utilizați următoarele date:ID 4929674126 și parola: CLM2020

RETIM

Documentațiile aferente pot fi consultate la avizier -ul instituției și pe site -ul Primăriei Municipiului Lugoj, (aici)

La dezbaterea publică sunt invitați să participe cetățenii municipiului Lugoj, presa locală, precum și orice persoană interesată.

Citiţi mai departe

Administrație

Avertizarea de la Primărie: Unele locuri de joacă pot pune în pericol viața copiilor

Publicat

în

Primăria Municipiului Lugoj, aduce la cunoștința cetățenilor că 10 complexe de joacă pentru copii din municipiu prezintă defecțiuni grave ale elementelor de joacă iar utilizarea lor poate pune viața copiilor în pericol.

Meniul zilei Octavian

„Având în vedere aceste aspecte s-a procedat la sigilarea acestora și s-a solicitat supravegherea acestor zone de către Poliția Locală pentru a nu fi rupte benzile de delimitare și interdicțiile de utilizare. Este vorba de locurile de joacă din următoarele locații:1.Micro I2.Str. Astalaș -în spatele grădiniței3.MicroIV –centrala termică4.Parc G.Enescu –joc de lemn vechi5.Cartier I.C. Drăgan –Buziașului6.Parcul Gării7.Mondial Bocșei -Herendeștiului8.Stadion I9.Parc Ștrand10.Str. Făgetului –Spital Neuro. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă informăm că municipalitatea are în vedere înlocuirea acestor complexe de joacă cu unele noi, moderne, care să poată fi folosite în siguranță de către copii”, a anunțat Primăria Lugoj, printr-un comunicat de presă

RETIM

Citiţi mai departe
Publicitate

Cele mai citite