Connect with us
Winter in My Town

Actualitate

Inculpatii din lotul Autobuzul de la Lugoj si-au primit pedepsele! Numar record de ani pentru vinovati

Publicat

în

dosarul autobuzul lugojPeste 120 de ani de închisoare adunați, atât au primit cei 23 de inculpați din dosarul cunoscut drept „lotul Autobuzul”, în care persoanele suspectate au fost acuzate de DIICOT de trafic si consum de droguri de mare risc. Pedepsele s-au ridicat până la 10 ani de închisoare, decizia nefiind însă definitivă, inculpații având dreptul să o atace la Curtea de Apel Timișoara. Pe 7 aprilie 2011, polițiștii au ridicat nu mai puțin de 35 de traficanți și consumatori de heroină din Lugoj și București, la Lugoj fiind nevoie de un autobuz pentru ca toți cei suspectați să poată fi transportați la poliție pentru audieri.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Potrivit PressAlert.Ro, fosta poliţistă de frontieră Rain Nicoleta a fost condamnată la o pedeapsă de 5 ani închisoare, Andrașoni Călin Popa – 3 ani şi 8 luni de închisoare, Ban Cristian Andrei – 2 ani şi 4 luni închisoare cu suspendare sub supraveghere, Chiriță Constantin Răzvan – 3 ani şi 6 luni închisoare; Costache Gabriel Marian – 5 ani şi 9 luni închisoare ; Gădean Silviu Stelian – 7 ani şi 6 luni închisoare; Ioniță Vasile – 5 ani închisoare; Lugojan Cosmin Nicolae – 5 ani şi 1 lună închisoare; Lupu Florin Marius – 8 ani închisoare; Marin Camelia – 7 ani şi 6 luni închisoare; Marinescu Alin – 5 ani închisoare; Mezdrea Ovidiu – 5 ani şi 1 lună închisoare; Mihai Maria Aura – 6 ani şi 8 luni închisoare; Morar Vasile – 3 ani şi 6 luni şi 20 de zile închisoare; Muntean Horațiu – 6 ani şi 4 luni închisoare; Petconi Ovidiu Alexandru la o pedeapsă de 1 ani, 1 lună şi 335 zile închisoare; Popovici Darian – 4 ani şi 8 luni închisoare; Pulbere Florica – 5 ani şi 10 luni închisoare; Răducanu Ionel Robert – 10 ani închisoare; Simion Florin – 6 ani şi 926 zile închisoare; Şofei Laviniu Iulian – 4 ani şi 2 luni şi Troike Flavius Silviu – 5 ani şi 8 luni închisoare. Sentinţele nu sunt defintive, putând fi atacate la Curtea de Apel Timişoara.

Sursa foto: PressAlert.Rolugojeanul-news-everywhere,-everytime-banner

RETIM

5 Comments

5 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

loading...

Actualitate

Incidența la Lugoj a scăzut sub trei la mia de locuitori

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Incidența cazurilor de coronavirus la Lugoj a scăzut considerabil în ultima perioadă. Săptămâna trecută, au fost raportate 30 de cazuri noi de infectare în oraș. 

Două cazuri au fost anunțate duminică, raportate de pe ziua de sâmbătă, la Lugoj. Au fost cele mai puține de la începutul valului patru și până în prezent, în orașul de pe Timiș. Rata de infectare a scăzut sub 3 la mia de locuitori.

Potrivit autorităților, urmează ca unele restricții să fie îndepărtate, datorită numărului tot mai scăzut de cazuri noi. La nivel de oraș, rata de infectare era de 2,44/1000 de locuitori în Lugoj, respectiv 2,54/1000 de locuitori la nivel de județ.

RETIM

Citiţi mai departe

Actualitate

FOTO Mașină făcută scrum pe autostradă, nu departe de Lugoj

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

O mașină care circula pe autostrada dintre Lugoj și Timișoara a fost făcută scrump sâmbătă după-masa, după ce a fost cuprinsă de un incendiu. Pompierii sosiți la fața locului au găsit mașina distrusă de flăcări, în proporție de peste 90%. Incendiul la mașină a debutat în dreptul localității Petrovaselo.

Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime omenești. Pompierii au stins incendiul și au procedat la debarasarea drumului de mare viteză de epavă. Polițiștii vor încerca să stabilească modul în care a avut loc evenimentul rutier.

RETIM

Citiţi mai departe

Actualitate

Becurile stradale cu LED ajung până în comunele îndepărtate de Lugoj

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

În timp ce la Lugoj administrația încă se chinuie să găsească o soluție pentru iluminatul public stradal, în satele de lângă Lugoj, chiar și în cele mai îndepărtate, locuitorii se bucură deja de iluminat cu becuri LED de ultimă generație.

Una dintre comunele unde vor apărea becurile de tip LED este Balinț, comună aflată la 16 kilometri de Lugoj. Aici, administrația locală a cumpărat o instalație completă de iluminat public, care constă în 288 de becuri, dintre care 150 de 45W și 138 de 30W, iar în preț intră și demontarea becurilor vechi și respectiv montarea celor noi.

Întreaga investiție a costat primăria din Balinț 448.519 lei, adică puțin sub 100 de mii de euro. Lucrarea are o garanție de trei ani.

RETIM

Citiţi mai departe

Actualitate

Tânărul implicat în accidentul cu primarul, pedepsit suplimentar după ce făcut publică filmarea incidentului

Publicat

în

Nicu Benzar, tânărul care îl acuză pe primarul de la Bethausen că a frânat cu intenție ca să fie lovit din spate, este pedepsit suplimentar după ce a făcut public incidentul cu edilul comunei și a dat publicității o filmare din care se vede cum primarul frânează brusc, fără un motiv vizibil, în timp ce se afla în fața sa. În urma accidentului, polițiștii i-au ridicat permisul lui Benzar, pentru că nu ar fi respectat distanța față de autoturismul din față, condus de primarul Ioan Lihoni.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Nicu Benzar spune, însă, că marți seara, în 23 noiembrie, un polițist l-a căutat acasă și i-a cerut dovada pe care i-a înmânat-o, la locul faptei, spunând că a greșit ceva.

„A venit un agent de poliție de la Bethausen, la mine acasă și îmi cere dovada, că a greșit aseară dovada cu dreptul de conducere și îmi dă alta fără drept de conducere. Alin nu știu cum îl cheamă pe polițist, dar a fost trimis de Pervu”, spune Nicu Benzar.

Reprezentanții IPJ Timiș ne-au comunicat că în dosarul de la Bethausen s-au extins cercetările și pentru părăsirea locului accidentului și din acest motiv s-a procedat așa. „În urma verificărilor preliminare efectuate și a cercetării la fața locului s-a dispus extinderea urmăririi penale și cu privire la infracțiunea de părăsirea locului accidentului. Polițiștii continua cercetările pentru a stabili întreaga situație de fapt și luarea măsurilor în consecință”, transmite IPJ Timiș.

RETIM

Benzar spune că are înregistrări, cum a sunat la 112, iar în urma apelului a fost îndrumat să se prezinte la cel mai apropiat post de poliție, dacă nu sunt victime, ceea ce și făcut, după care s-a întors cu echipajul de poliție la locul accidentului.

Vă reamintim că în data de 21 noiembrie, pe data

Citiţi mai departe
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite