Connect with us

Actualitate

Inculpatii din lotul Autobuzul de la Lugoj si-au primit pedepsele! Numar record de ani pentru vinovati

Publicat

în

dosarul autobuzul lugojPeste 120 de ani de închisoare adunați, atât au primit cei 23 de inculpați din dosarul cunoscut drept „lotul Autobuzul”, în care persoanele suspectate au fost acuzate de DIICOT de trafic si consum de droguri de mare risc. Pedepsele s-au ridicat până la 10 ani de închisoare, decizia nefiind însă definitivă, inculpații având dreptul să o atace la Curtea de Apel Timișoara. Pe 7 aprilie 2011, polițiștii au ridicat nu mai puțin de 35 de traficanți și consumatori de heroină din Lugoj și București, la Lugoj fiind nevoie de un autobuz pentru ca toți cei suspectați să poată fi transportați la poliție pentru audieri.

Meniul zilei, Octavian

Potrivit PressAlert.Ro, fosta poliţistă de frontieră Rain Nicoleta a fost condamnată la o pedeapsă de 5 ani închisoare, Andrașoni Călin Popa – 3 ani şi 8 luni de închisoare, Ban Cristian Andrei – 2 ani şi 4 luni închisoare cu suspendare sub supraveghere, Chiriță Constantin Răzvan – 3 ani şi 6 luni închisoare; Costache Gabriel Marian – 5 ani şi 9 luni închisoare ; Gădean Silviu Stelian – 7 ani şi 6 luni închisoare; Ioniță Vasile – 5 ani închisoare; Lugojan Cosmin Nicolae – 5 ani şi 1 lună închisoare; Lupu Florin Marius – 8 ani închisoare; Marin Camelia – 7 ani şi 6 luni închisoare; Marinescu Alin – 5 ani închisoare; Mezdrea Ovidiu – 5 ani şi 1 lună închisoare; Mihai Maria Aura – 6 ani şi 8 luni închisoare; Morar Vasile – 3 ani şi 6 luni şi 20 de zile închisoare; Muntean Horațiu – 6 ani şi 4 luni închisoare; Petconi Ovidiu Alexandru la o pedeapsă de 1 ani, 1 lună şi 335 zile închisoare; Popovici Darian – 4 ani şi 8 luni închisoare; Pulbere Florica – 5 ani şi 10 luni închisoare; Răducanu Ionel Robert – 10 ani închisoare; Simion Florin – 6 ani şi 926 zile închisoare; Şofei Laviniu Iulian – 4 ani şi 2 luni şi Troike Flavius Silviu – 5 ani şi 8 luni închisoare. Sentinţele nu sunt defintive, putând fi atacate la Curtea de Apel Timişoara.

Sursa foto: PressAlert.Rolugojeanul-news-everywhere,-everytime-banner

RETIM

5 Comments

5 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Șoferiță prinsă cu 150km/h pe una dintre străzile principale din Lugoj

Publicat

în

Meniul zilei, Octavian

În perioada 14-16 mai, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Astfel, poliţiştii au constatat 1 infracțiune, respectiv conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului, și au aplicat 54 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor rutiere, 36 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, 2 pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice, iar 16 sunt avertismente.

Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 9 permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi limitelor legale de viteză, conducere sub influența băuturilor alcoolice.

RETIM

La data de 15 mai a.c., polițiștii Biroului Rutier Lugoj au surprins cu aparatul radar un autoturism condus de o femeie, de 41 de ani, ce se deplasa cu viteza de 150 km/h, pe strada Timișorii din municipiul Lugoj, unde limita admisă este de 50 km/h. Persoanei în cauză i-a fost reținut permisul de conducere pentru 90 de zile și a fost sancționată contravențional conform O.U.G. 195/2002 R.

Citiţi mai departe

Actualitate

Spitalul din Lugoj scapă și nu prea de tensiunea pandemiei. Aglomerație la ATI, relaxare pe secții

Publicat

în

Meniul zilei, Octavian

Spitalul din Lugoj nu a scăpat încă de presiunea pandemiei de coronavirus, asta pentru că la secția de ATI 7 din cele 8 paturi disponibile pentru pacienții infectați sunt încă ocupate. Unul dintre cei 7 pacienți a trecut prin boală, având deja 14 zile de internare și două teste negative, însă starea de sănătate i-a determinat pe medici să îl mențină pe secție.

Din cele 44 de paturi ale spitalului destinate pentru cazurile ușoare și medii de coronavirus, doar 22 sunt în acest moment ocupate. Dintre acestea, 15 sunt la secția de pneumologie.

“Dacă se menține trendul descendent, noi vrem să transformăm la loc secția în pneumologie, pentru pacienți cu toate afecțiunile respiratorii”, a declarat pentru Lugojeanul.ro managerul Ionuț Cocoș.

RETIM

La ultima raportare, cea de duminică de la prânz, la Lugoj erau confirmate doar două cazuri noi de infectare cu SARS-CoV 2.

Citiţi mai departe

Actualitate

Primăria Lugoj cumpără dube și telefoane smart pentru Poliția Locală

Publicat

în

Poliția Locală din Timișoara are deja în dotare astfel de autoutilitare

Consilierii locali din Lugoj au aprobat propunerea Serviciului de Tehnic de Investiții, pentru achiziția a două autoutilitare dotate cu semnale acustice și luminoase de culoare albastră cu compartiment pentru transportul persoanelor violente. Acestea vor fi inscripționate și urmează să ajungă în dotarea Poliției Locale. Suma aprobată este de 100 de mii de lei.

Meniul zilei, Octavian

„Mașinile sunt pentru Poliția Locală și vor fi achiziționate în acest an, până la sfârșitul anului cel târziu”, a declarat viceprimarul Bogdan Blidariu.

Tot pentru Poliția Locală din Lugoj, au mai fost alocați 10 mii de lei pentru achiziția trei telefoane smart.

RETIM

Citiţi mai departe

Actualitate

O comună de lângă Lugoj rămâne sub restricții impuse de pandemie

Publicat

în

Meniul zilei, Octavian

Fârdea, una dintre cele mai importante comune din zona Lugojului, rămâne sub restricții din cauza pandemiei. Este printre singurele comune din Timiș care vor sta în continuare sub restricții, datorită incidenței de caz care se situează la valoarea de 3.52/1000 de locuitori.

Ca urmare a creșterii ratei peste pragul de 3, în Fârdea se aplcă începând cu vineri, 14 mai, măsurile stabilite la nivel național pentru zonele în care incidența este mai mare de 3 și mai mică sau egală cu 4 la 1000 de locuitori. 

Astfel, la Fârdea vor sta închise cafenelele și restaurantele, precum și sălile autorizate de jocuri de noroc. 

RETIM

Citiţi mai departe
Publicitate

Cele mai citite