Connect with us


Administrație

Francisc „Gospodar” Boldea! Primarul a vandut intr-un an produse agricole de pe mosie de zeci de mii de lei

Publicat

în

ziua romilor 2014 lugoj mars hora primarie discurs boldea romana tiganeste lugojeanul 2014 foto (4)Chiar dacă ieri dimineața nu era pe site-ul primăriei Lugoj, declarația de avere a primarului Francisc Boldea a apărut la minute după ce LUGOJEANUL.ro a publicat articolul cu declarațiile consilierilor locali, semn că Boldea urmărește fiecare mișcare din media locală și își pune angajații la treabă când este nevoie, mai ales dacă numele lui este pomenit în articole de presă. Astfel, din declarația primarului putem afla lucruri interesante despre averea acestuia, dar și despre modul în care edilul și-o înmulțește de la an de an, afacerea de familie din domeniul agricol fiind, se pare, în floare.

PMP

Boldea are, alături de soția sa, în cotă parte cu aceasta sau pe numele ei în mod integral, nu mai puțin de 7 terenuri din toate categoriile, dar și 4 clădiri, despre care nu putem citi în ce zone ale orașului sau dacă sunt în alte localități sau țări, un garaj și două autoturisme, un Mercedes din 2000 și un Renault din 2005.

USR

Primarul lugojean are în bancă un cont frumușel, de aproape 100.000 de dolari (307.619 lei) și nicio datorie, iar ca venituri, pe lângă indemnizația de primar de 46.322 de lei și pensia de 20.858 de lei anuală, Boldea a mai strâns gospodărește în ultimul an venituri de 24.800 de lei din valorificarea produselor agricole cultivate pe terenurile sale. Declarația de avere a fost semnată pe 7 mai 2014 și poate fi consultată pe pagina primăriei.

foto: arhiva LUGOJEANUL.rolugojeanul-news-everywhere,-everytime-banner

8 Comments

8 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Șapte firme străine se bat pentru a aduce la Lugoj autobuzele electrice de transport public

Publicat

în

PMP

Șapte firme din Turcia, Cehia și Germania se bat pentru a aduce la Lugoj, dar și în alte orașe din România autobuze electrice de transport public. Licitația pe care guvernul a organizat-o în aceste zile valorează 180 de milioane de lei, și prevede achiziționarea a 81 de autobuze complet electrice.

USR

Firmele care își doresc să aducă autobuzele electrice în România sunt Anadolu Automobil Rom, BMC Truck & Bus, Temsa Ulasim din Turcia, SOR Libchavy din Cehia, Karsan Otomotiv din Turcia, precum și asocierea formată din Bozankaya Otomotiv din Turcia și SILEO GmbH din Germania. Acestea  au depus oferte pentru vânzarea a 81 autobuze electrice pentru transportului public urban de călători. Autobuzele vor fi operabile în condiții de șes. 

Licitația organizată de Ministerul Lucrărilor Publice a fost estimată 183,13 milioane de lei, fără TVA, și este finanțată prin fonduri europene nerambursabile.

Autobuzele vor deservi orașele Alexandria – 10 (3 stații de încărcare rapidă și 10 stații de încărcare lentă), Brăila – 11 (3 stații de încărcare rapidă și 11 stații de încărcare lentă), Constanța – 21 (5 stații de încărcare rapidă și 21 stații de încărcare lentă), Drobeta Turnu Severin – 3 (1 stație de încărcare rapidă și 3 stații de încărcare lentă), Focșani – 20 (5 stații de încărcare rapidă și 20 stații de încărcare lentă), Lugoj – 9 (3 stații de încărcare rapidă și 9 stații de încărcare lentă), Slobozia – 7 (2 stații de încărcare rapidă și 7 stații de încărcare lentă).

Citiţi mai departe

Administrație

Recepția la noile blocuri ANL nu poate fi facută din cauza lucărilor prost executate

Publicat

în

bloc-anl-lugoj

FOTO Arhiva

Ultimele blocuri ANL, construite la Lugoj nu pot fi recepționate, din cauza modului în care s-au executat unele lucrări. Primarul Claudiu Buciu spune că s-au descoperit destul de multe probleme.

PMP

„Nu se poate face recepția pentru ca lucrarile sunt finalizate dar neconforme. Sunt obiecțiuni legate de: calitatea lucrărilor în spațiile sanitare; calitatea ușilor, se inchid greu sau freaca pardoselile; calitatea parchetului, s-a umflat deja în câteva apartamente; închiderea geamurilor; calitatea zugrăvelilor. De asemenea, din cauza faptului ca Primăria nu a reușit să rezolve problema racordului la gaz și energie electrică, nu se pot pune în funcțiune centralele termice”, spune Buciu.

USR

Primarul Lugojului spune că astăzi va avea o întâlnire cu responsabilii din Primărie, pentru a afla de ce nu s-a realizat racordul la gaz.

Citiţi mai departe

Administrație

Primarul Buciu vrea o activitate mai eficientă în Primăria Lugoj. Instituția se reorganizează

Publicat

în

Momentan niciun angajat din Primăria Lugoj nu va fi dat afară. Primarul Claudiu Buciu spune că în momentul de față se evaluează activitatea fiecărui funcționar, după care se va face o reorganizare a structurilor pentru eficientizarea activității.

PMP

„În prezent suntem în curs de evaluare a activităților zilnice ale angajaților din primărie. Apoi vom testa toți angajații. Doar după aceea vom regândi structurile interne și necesarul de personal. Nu este doar o decizie legată de personal ci și de eficientizarea modului cum sunt organizate structurile interne ale primăriei”, a declarat primarul Lugojului.

USR

Citiţi mai departe

Pro

Publicitate

Cele mai citite