Connect with us


Administrație

[FOTO] Nou sens giratoriu la Lugoj! Vezi de ce a decis primarul Boldea amplasarea acestuia pe stadion

Publicat

în

stadion-cu-sens-giratoriu-la-lugojComisia de Circulație din cadrul primăriei Lugoj s-a întâlnit astăzi, 1 aprilie, de la ora 12:00, pentru a discuta posibilitatea construirii unei noi intersecții sub forma de sens giratoriu în oraș. De această dată, comisia, îndrumată de Francisc Boldea, primarul lugojean, a ales stadionul municipal ca loc de amplasare a viitorului sens giratoriu, motivația pentru alegerea făcută fiind desele certuri ce au loc la meciurile de fotbal ale Vulturilor, care de multe ori se lasă cu un număr mare de cartonașe roșii, accidentări grave și dispute între suporteri.

PMP

„Am ales să fluidizăm puțin meciurile de fotbal. Ați văzut și dumneavoastră că nu se mai putea să continuăm în acest mod cu partidele, jucătorii alergau pe unde îi tăia capul pe toată suprafața terenului, se accidentau, se înjurau și nici măcar nu marcau goluri. Cu sensul giratoriu construit în mijlocul stadionului, vom avea siguranța că toată lumea va respecta regula din sens la schimbarea părții de joc, astfel că nu vom mai avea parte de nereguli în meciurile de acasă”, a declarat pentru LUGOJEANUL.ro edilul șef.

USR

Tot astăzi, primăria a anunțat că va angaja un agent al poliției locale pentru meciurile aglomerate. Acesta, din spusele primarului, va sta în mijlocul sensului giratoriu, acolo de unde va putea cu ușurință să direcționeze traficul greu de jucători în cazului unui atac advers. Viitorul sens va costa 700.000 de lei, o firmă din Balta Lată fiind aleasă câștigătoare a licitației pentru construirea intersecției. lugojeanul-news-everywhere,-everytime-banner Acest articol este un pamflet de 1 aprilie și trebuie tratat ca atare!

6 Comments

6 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Șapte firme străine se bat pentru a aduce la Lugoj autobuzele electrice de transport public

Publicat

în

PMP

Șapte firme din Turcia, Cehia și Germania se bat pentru a aduce la Lugoj, dar și în alte orașe din România autobuze electrice de transport public. Licitația pe care guvernul a organizat-o în aceste zile valorează 180 de milioane de lei, și prevede achiziționarea a 81 de autobuze complet electrice.

USR

Firmele care își doresc să aducă autobuzele electrice în România sunt Anadolu Automobil Rom, BMC Truck & Bus, Temsa Ulasim din Turcia, SOR Libchavy din Cehia, Karsan Otomotiv din Turcia, precum și asocierea formată din Bozankaya Otomotiv din Turcia și SILEO GmbH din Germania. Acestea  au depus oferte pentru vânzarea a 81 autobuze electrice pentru transportului public urban de călători. Autobuzele vor fi operabile în condiții de șes. 

Licitația organizată de Ministerul Lucrărilor Publice a fost estimată 183,13 milioane de lei, fără TVA, și este finanțată prin fonduri europene nerambursabile.

Autobuzele vor deservi orașele Alexandria – 10 (3 stații de încărcare rapidă și 10 stații de încărcare lentă), Brăila – 11 (3 stații de încărcare rapidă și 11 stații de încărcare lentă), Constanța – 21 (5 stații de încărcare rapidă și 21 stații de încărcare lentă), Drobeta Turnu Severin – 3 (1 stație de încărcare rapidă și 3 stații de încărcare lentă), Focșani – 20 (5 stații de încărcare rapidă și 20 stații de încărcare lentă), Lugoj – 9 (3 stații de încărcare rapidă și 9 stații de încărcare lentă), Slobozia – 7 (2 stații de încărcare rapidă și 7 stații de încărcare lentă).

Citiţi mai departe

Administrație

Recepția la noile blocuri ANL nu poate fi facută din cauza lucărilor prost executate

Publicat

în

bloc-anl-lugoj

FOTO Arhiva

Ultimele blocuri ANL, construite la Lugoj nu pot fi recepționate, din cauza modului în care s-au executat unele lucrări. Primarul Claudiu Buciu spune că s-au descoperit destul de multe probleme.

PMP

„Nu se poate face recepția pentru ca lucrarile sunt finalizate dar neconforme. Sunt obiecțiuni legate de: calitatea lucrărilor în spațiile sanitare; calitatea ușilor, se inchid greu sau freaca pardoselile; calitatea parchetului, s-a umflat deja în câteva apartamente; închiderea geamurilor; calitatea zugrăvelilor. De asemenea, din cauza faptului ca Primăria nu a reușit să rezolve problema racordului la gaz și energie electrică, nu se pot pune în funcțiune centralele termice”, spune Buciu.

USR

Primarul Lugojului spune că astăzi va avea o întâlnire cu responsabilii din Primărie, pentru a afla de ce nu s-a realizat racordul la gaz.

Citiţi mai departe

Administrație

Primarul Buciu vrea o activitate mai eficientă în Primăria Lugoj. Instituția se reorganizează

Publicat

în

Momentan niciun angajat din Primăria Lugoj nu va fi dat afară. Primarul Claudiu Buciu spune că în momentul de față se evaluează activitatea fiecărui funcționar, după care se va face o reorganizare a structurilor pentru eficientizarea activității.

PMP

„În prezent suntem în curs de evaluare a activităților zilnice ale angajaților din primărie. Apoi vom testa toți angajații. Doar după aceea vom regândi structurile interne și necesarul de personal. Nu este doar o decizie legată de personal ci și de eficientizarea modului cum sunt organizate structurile interne ale primăriei”, a declarat primarul Lugojului.

USR

Citiţi mai departe

Pro

Publicitate

Cele mai citite