Connect with us


Administrație

[FOTO] Bazinul acoperit, aproape gata! Orarul si activitatile la care poti participa la baza din Strand

Publicat

în

foto galerie bazin acoperit lugoj lucrari finalizare iulie 2014 inaugurare 14 august lugojeanul (9)Incredibil, dar adevărat! Data de 14 august pare să fie, spre bucuria lugojenilor, bătută în cuie pentru inaugurarea bazinului acoperit de la baza de agrement din Ștrand, astfel că, după cum se poate vedea și din fotografii, lucrările sunt avansate, fiind pe ultima sută de metri. Astfel, „Centrul SPA Lugoj”, cum se va numi viitoarea locație și la care se montează geamurile laterale ale faţadei, va avea un bazin de 25 de metri lungime şi 12,5 metri lăţime, cu o adâncime cuprinsă între 1,6 şi 1,9 metri. Noul complex de agrement va fi în proprietatea municipiului Lugoj şi va fi administrat de către Consiliul Local prin societatea Meridian 22.

PMP

Cei de la Meridian vor răspunde de activitatea Centrului, încadrându-se în regulamentul de funcţionare privind exploatarea şi întreţinerea Centrului SPA. „Programul de funcţionare al Centrului SPA Lugoj va fi zilnic, între orele 10:00 şi 20:00, iar sâmbăta şi duminica între 9:00 şi 15:00. Vom acorda reduceri mari pentru copii, de la preşcolari până la cei din învăţământul gimnazial. Vom organiza pe sume modice cursuri de înot pentru toate categoriile de copii. Vom acorda prioritate competiţiilor ce vor fi organizate pentru copii şi juniori”, a precizat edilul şef în conferința de marți.

USR

Intrarea în Centrul SPA Lugoj se va face pe bază de legitimaţii, bilete, brăţări electronice, abonamente sau contracte de închiriere. Bazinul acoperit este în lucru de mai bine de un an, la fel ca și ștrandul din viitoarea bază de agrement, cele două obiective fiind poate cele mai așteptate de către lugojeni în ultimul deceniu, alături de cinematograful din centrul orașului, care, deși finalizat, nu funcționează încă din cauza pașilor ce trebuie urmați pentru ca acolo să se poată desfășura activități comerciale.

lugojeanul-news-everywhere,-everytime-banner

14 Comments

14 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Șapte firme străine se bat pentru a aduce la Lugoj autobuzele electrice de transport public

Publicat

în

PMP

Șapte firme din Turcia, Cehia și Germania se bat pentru a aduce la Lugoj, dar și în alte orașe din România autobuze electrice de transport public. Licitația pe care guvernul a organizat-o în aceste zile valorează 180 de milioane de lei, și prevede achiziționarea a 81 de autobuze complet electrice.

USR

Firmele care își doresc să aducă autobuzele electrice în România sunt Anadolu Automobil Rom, BMC Truck & Bus, Temsa Ulasim din Turcia, SOR Libchavy din Cehia, Karsan Otomotiv din Turcia, precum și asocierea formată din Bozankaya Otomotiv din Turcia și SILEO GmbH din Germania. Acestea  au depus oferte pentru vânzarea a 81 autobuze electrice pentru transportului public urban de călători. Autobuzele vor fi operabile în condiții de șes. 

Licitația organizată de Ministerul Lucrărilor Publice a fost estimată 183,13 milioane de lei, fără TVA, și este finanțată prin fonduri europene nerambursabile.

Autobuzele vor deservi orașele Alexandria – 10 (3 stații de încărcare rapidă și 10 stații de încărcare lentă), Brăila – 11 (3 stații de încărcare rapidă și 11 stații de încărcare lentă), Constanța – 21 (5 stații de încărcare rapidă și 21 stații de încărcare lentă), Drobeta Turnu Severin – 3 (1 stație de încărcare rapidă și 3 stații de încărcare lentă), Focșani – 20 (5 stații de încărcare rapidă și 20 stații de încărcare lentă), Lugoj – 9 (3 stații de încărcare rapidă și 9 stații de încărcare lentă), Slobozia – 7 (2 stații de încărcare rapidă și 7 stații de încărcare lentă).

Citiţi mai departe

Administrație

Recepția la noile blocuri ANL nu poate fi facută din cauza lucărilor prost executate

Publicat

în

bloc-anl-lugoj

FOTO Arhiva

Ultimele blocuri ANL, construite la Lugoj nu pot fi recepționate, din cauza modului în care s-au executat unele lucrări. Primarul Claudiu Buciu spune că s-au descoperit destul de multe probleme.

PMP

„Nu se poate face recepția pentru ca lucrarile sunt finalizate dar neconforme. Sunt obiecțiuni legate de: calitatea lucrărilor în spațiile sanitare; calitatea ușilor, se inchid greu sau freaca pardoselile; calitatea parchetului, s-a umflat deja în câteva apartamente; închiderea geamurilor; calitatea zugrăvelilor. De asemenea, din cauza faptului ca Primăria nu a reușit să rezolve problema racordului la gaz și energie electrică, nu se pot pune în funcțiune centralele termice”, spune Buciu.

USR

Primarul Lugojului spune că astăzi va avea o întâlnire cu responsabilii din Primărie, pentru a afla de ce nu s-a realizat racordul la gaz.

Citiţi mai departe

Administrație

Primarul Buciu vrea o activitate mai eficientă în Primăria Lugoj. Instituția se reorganizează

Publicat

în

Momentan niciun angajat din Primăria Lugoj nu va fi dat afară. Primarul Claudiu Buciu spune că în momentul de față se evaluează activitatea fiecărui funcționar, după care se va face o reorganizare a structurilor pentru eficientizarea activității.

PMP

„În prezent suntem în curs de evaluare a activităților zilnice ale angajaților din primărie. Apoi vom testa toți angajații. Doar după aceea vom regândi structurile interne și necesarul de personal. Nu este doar o decizie legată de personal ci și de eficientizarea modului cum sunt organizate structurile interne ale primăriei”, a declarat primarul Lugojului.

USR

Citiţi mai departe

Pro

Publicitate

Cele mai citite