Connect with us


Actualitate

2015

Publicat

în

IMO_2369Pentru mine, 2015 a fost un an al schimbarilor, al noutatilor, al premierelor. Aproape tot ce mi-am propus la inceput de an, am si reusit sa duc la bun sfarsit, asta chiar daca si unele teluri importante le-am lasat de izbeliste, din lipsa de perseverenta. Deh, nu le poti avea pe toate, niciodata, nicicum.

PMP

In 2015 am reusit sa vizitez poate cel mai frumos oras din lumea asta, eterna Roma. A fost cea mai faina excursie pe care am facut-o pana acum, intr-un oras care iti intra la inima si pe care nu il mai scoti de acolo decat cu mascatii. Am fost si la Venetia, tot in 2015, care a fost o bijuterie de oras, dar parca nu ca Roma aia, cu toate cladirile ei impresionante, cu toate locurile ascunse, cu toate misterele si curiozitatile ei.

USR

Tot in acest an, care mai are cateva ore si se duce, am schimbat locul de munca. Practic, toata redactia a facut asta, mai putin cativa fosti colegi, iar pana la aceasta ora cred cu tarie ca am facut lucrul normal si bun, avand in vedere situatia in care am fost pusi. A fost, este si va fi, in fiecare joi, o provocare sa scoatem ziarul cel mai bun pe care il putem scoate pentru cititorii care cumpara Cetateanul, insa daca am putut sa ne tinem de treaba pana acum, doar o catastrofa de proportii internationale ne-ar mai putea opri.

Ce n-am schimbat la mine in 2015? N-am schimbat anumite obiceiuri urate. Top doua cele mai grave? Sunt un lenes si un pofticios, punct. Asa ca, pe langa calatorii si experiente noi pe care vreau sa le traiesc in 2016, un prim „goal” este sa imi schimb, intr-un final si pentru totdeauna, stilul de viata intr-unul mai sanatos, mai activ si cu mai putin laptop/smartphone/tableta in program.

Si inca un lucru important: desi nu mi-am facut multi prieteni noi in 2015, lucru destul de greu avand in vedere meseria pe care o am, am reusit, cred eu, sa imi intaresc prieteniile cu oameni exceptionali, care ma accepta, sustin si incurajeaza orice ar fi. Va multumesc la toti pentru asta, atat celor care imi sunteti prieteni, cat si celor care ma injurati din cand in cand, uitand doar ca imi fac meseria si ca nu am nimic personal cu nicicare dintre voi.

2015 a fost un an frumos, plin si deosebit, iar de la 2016 ma astept sa fie cel putin la fel de interesant. Pana la anul, La Multi Ani tuturor si sper sa faceti din fiecare zi a noului an cea mai buna zi din viata voastra.

foto: Florin&Imola

2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Ambasadorul Americii vine la Timișoara și Lugoj

Publicat

în

FOTO universul.net

Mâine, 3 decembrie, de la ora 10.00, președintele CJ Timiș, Alin Nica, și prefectul județului, Liliana Oneț, primesc, la Palatul Administrativ, vizita Ambasadorului SUA în România, Adrian Zuckerman.

PMP

De asemenea, de la ora 10.45, Adrian Zuckerman se va afla în Piața Libertății, la placa memorială semnată de președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

USR

După vizita la Timișoara,  Ambasadorul SUA se va îndrepta spre Lugoj, unde va ajunge la ora  12:15, conform primarului Claudiu Buciu. Este cea de-a doua vizită pe care un ambasador american o face la Lugoj, după cea din aprilie 2016, când Hans Klemm,  a primit distincția „Cheia Orașului”, din partea fostului primar.

Citiţi mai departe

Actualitate

Șase polițiști lugojeni au fost avansați de 1 Decembrie, pentru serviciul lor în slujba cetățenilor

Publicat

în

PMP

Șase polițiști din Lugoj, dintre care cinci cu activitate în municipiu și unul la poliția județeană, au fost avansați în următorul grad profesional de 1 Decembrie, pentru serviciul lor prestat în 2020 în slujba cetățenilor. După un an 2020 mai dificil ca oricare altul, șefii poliției au decis să îi avanseze pe un total de 65 de polițiști timișeni, dintre care 6 lugojeni.

USR

Cei șase polițiști lugojeni avansați sunt: 

Petrovici Alexandra -de la agent principal la agent șef adjunct – purtător de cuvânt, Biroul Comunicare IPJ Timiș;

Jurji Flavius – de la subcomisar la comisar – Șef Birou Ordine Publică Lugoj;

Szabo Andrei – de la agent șef adjunct la agent – Șef Birou Rutier Lugoj;

Curtuiuș Dorel – de la agent șef adjunct la agent șef- Secția Rurală Belinț;

Daminescu Darius – de la agent la agent principal – Biroul Ordine Publică;

Subțire Ionuț – de la agent șef adjunct la agent șef – Serviciul de Investigare a Infracționalității Economice.

Poliţiştii timișeni s-au remarcat în mod deosebit în executarea misiunilor încredințate și vor continua să-și îndeplinească atribuțiile cu profesionalism, onoare, rigurozitate și devotament.

Citiţi mai departe

Actualitate

Se analizează ridicarea sau prelungirea stării de carantină pentru Lugoj

Publicat

în

Joi, 3 decembrie, este ziua decisivă privind decizia de ridicare sau prelungire a carantinei pentru Lugoj. Autoritățile vor analiza situația și vor dispune ce măsuri se vor lua în continuare. La Lugoj, carantina a fost instaurată pe 21 noiembrie, pentru 14 zile. Cu câteva zile înainte însă, rata de infectare era deja pe un trend descendent, ceea ce a stârnit nemulțumirea unor lugojeni în legătură cu oportunitatea aplicării deciziei. În prezent, rata a scăzut sub 4, la 1.000 de locuitori.

PMP

„Nu știm dacă și când va fi ridicată carantina. Se va face o evaluare mâine, de către DSP”, a transmis Claudiu Buciu, primarul Lugojului.

USR

Zilele trecute, DSP a anunțat că se consideră închis focarul de la Primăria Lugoj, unde 14 persoane au fost infectate cu COVID-19.

Citiţi mai departe

Pro

Publicitate

Cele mai citite