Connect with us


Administrație

EXCLUSIV: S-A DECIS soarta voleiului lugojean! Boldea a discutat astăzi cu Paul Bogdan şi au ajuns la un consens

Publicat

în

volei divizia a1 csm lugoj stiinta bacau rezultat galerie foto lugojeanul (9)Vă informam ieri pe surse că, în urma a două întâlniri, primarul Francisc Boldea a discutat, întâi cu antrenorul Paul Bogdan, iar mai apoi cu cei din conducerea Clubului Sportiv Municipal Lugoj, despre soarta voleiului lugojean, aflat în impas după terminarea sezonului, din cauza unor probleme financiare. Astăzi, într-o a treia întâlnire avută tot cu Paul Bogdan, cel care antrenează echipa de volei lugojeană, s-a stabilit că lucrurile vor lua întorsătura corectă, sportul atât de îndrăgit de toată lumea fiind salvat de la un dezastru ce se credea că este iminent cu doar câteva zile în urmă.

PMP

„Paul Bogdan rămâne antrenorul fetelor, am decis ca în urma şedinţei cu conducerea clubului, să se rezolve şi problema restanţelor salariale, şi deşi nu am o dată exactă la care se vor plăti, ceea ce vă pot spune sigur este că se vor plăti. L-am delegat pe antrentor să poarte discuţii cu jucătoarele şi cu conducerea clubului, eventual de îmbunătăţire cu una sau două jucătoare a lotului. Ca obiectiv, am stabilit că vrem ca echipa să termine tot în primele opt şi anul viitor, dar şi posibilitatea de a asigura aerul condiţionat pe parcursul verii în sala de sport I.K. Ghermănescu, pentru că temperatura depăşeşte 40 de grade, făcând imposibilă desfăşurarea antrenamentelor”, ne-a declarat telefonic primarul Francisc Boldea în exclusivitate pentru LUGOJEANUL.ro astăzi.

USR

Primarul a mai ţinut să precizeze că le mulţumeşte tuturor, atât fanilor, dar mai ales celor de la volei, pentru răbdarea de care au dat dovadă, asigurându-i pe aceştia că totul va fi bine şi că de-abia aşteaptă Cupa Balcanică, dar şi sezonul viitor, când sala va fi umplută din nou până la refuz în fiecare seară de meci.

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Șapte firme străine se bat pentru a aduce la Lugoj autobuzele electrice de transport public

Publicat

în

PMP

Șapte firme din Turcia, Cehia și Germania se bat pentru a aduce la Lugoj, dar și în alte orașe din România autobuze electrice de transport public. Licitația pe care guvernul a organizat-o în aceste zile valorează 180 de milioane de lei, și prevede achiziționarea a 81 de autobuze complet electrice.

USR

Firmele care își doresc să aducă autobuzele electrice în România sunt Anadolu Automobil Rom, BMC Truck & Bus, Temsa Ulasim din Turcia, SOR Libchavy din Cehia, Karsan Otomotiv din Turcia, precum și asocierea formată din Bozankaya Otomotiv din Turcia și SILEO GmbH din Germania. Acestea  au depus oferte pentru vânzarea a 81 autobuze electrice pentru transportului public urban de călători. Autobuzele vor fi operabile în condiții de șes. 

Licitația organizată de Ministerul Lucrărilor Publice a fost estimată 183,13 milioane de lei, fără TVA, și este finanțată prin fonduri europene nerambursabile.

Autobuzele vor deservi orașele Alexandria – 10 (3 stații de încărcare rapidă și 10 stații de încărcare lentă), Brăila – 11 (3 stații de încărcare rapidă și 11 stații de încărcare lentă), Constanța – 21 (5 stații de încărcare rapidă și 21 stații de încărcare lentă), Drobeta Turnu Severin – 3 (1 stație de încărcare rapidă și 3 stații de încărcare lentă), Focșani – 20 (5 stații de încărcare rapidă și 20 stații de încărcare lentă), Lugoj – 9 (3 stații de încărcare rapidă și 9 stații de încărcare lentă), Slobozia – 7 (2 stații de încărcare rapidă și 7 stații de încărcare lentă).

Citiţi mai departe

Administrație

Recepția la noile blocuri ANL nu poate fi facută din cauza lucărilor prost executate

Publicat

în

bloc-anl-lugoj

FOTO Arhiva

Ultimele blocuri ANL, construite la Lugoj nu pot fi recepționate, din cauza modului în care s-au executat unele lucrări. Primarul Claudiu Buciu spune că s-au descoperit destul de multe probleme.

PMP

„Nu se poate face recepția pentru ca lucrarile sunt finalizate dar neconforme. Sunt obiecțiuni legate de: calitatea lucrărilor în spațiile sanitare; calitatea ușilor, se inchid greu sau freaca pardoselile; calitatea parchetului, s-a umflat deja în câteva apartamente; închiderea geamurilor; calitatea zugrăvelilor. De asemenea, din cauza faptului ca Primăria nu a reușit să rezolve problema racordului la gaz și energie electrică, nu se pot pune în funcțiune centralele termice”, spune Buciu.

USR

Primarul Lugojului spune că astăzi va avea o întâlnire cu responsabilii din Primărie, pentru a afla de ce nu s-a realizat racordul la gaz.

Citiţi mai departe

Administrație

Primarul Buciu vrea o activitate mai eficientă în Primăria Lugoj. Instituția se reorganizează

Publicat

în

Momentan niciun angajat din Primăria Lugoj nu va fi dat afară. Primarul Claudiu Buciu spune că în momentul de față se evaluează activitatea fiecărui funcționar, după care se va face o reorganizare a structurilor pentru eficientizarea activității.

PMP

„În prezent suntem în curs de evaluare a activităților zilnice ale angajaților din primărie. Apoi vom testa toți angajații. Doar după aceea vom regândi structurile interne și necesarul de personal. Nu este doar o decizie legată de personal ci și de eficientizarea modului cum sunt organizate structurile interne ale primăriei”, a declarat primarul Lugojului.

USR

Citiţi mai departe

Pro

Publicitate

Cele mai citite