Connect with us


Administrație

FOTOGALERIE: A început PETRECEREA! Elevii și profesorii de la Colegiul „Brediceanu” chefuiesc la Banchetul Mare

Publicat

în

După ce au depănat amintiri și au lăsat lacrimile să curgă în șiroaie, astăzi a venit vremea să danseze și să se simtă bine, măcar pentru o noapte, înaintea examenului de Bacalaureat. Elevii claselor a XII-a de la Colegiul Național „Coriolan Brediceanu” din Lugoj au ajuns la restaurantul Royal, acolo unde, până dimineața, se vor distra alături de profesorii lor, într-o festivitate prin care au trecut și părinții lor: Banchetul Mare.absolventi-colegiul-national-coriolan-brediceanul-banchetul-mare-foto-galerie-30-mai-2013-lugojeanul-16

Petrecerea propriu-zisă a început la ora 19:00, însă înainte de aceasta, viitorii studenți au dat o „tură prin oraș”, mergând până la casele diriginților, după care, unul după altul, ca într-o mare coloană oficială, au luat drumul restaurantului. Aici, au fost primiți regește, cu muzică și șampanie, după care au pozat ca în revistele de la Hollywood, într-o ținută impecabilă și cu zeci de fotografi în jurul lor.

În interior, pe invitați îi așteaptă un meniu bogat, care a costat 120 de lei și care va cuprinde bucate alese, aperitiv, friptură de cotlet de porc, salată de fructe la desert, dar și băuturi fine. Banchetul durează până când ultimul invitat pleacă acasă, iar distracția este asigurată de elevii dornici de o astfel de noapte, după atâtea zile grele în clase, dar și de profesorii care vor uita pentru câteva ore de statutul pe care îl au și se vor chefui în același ritm cu tinerii absolvenți.

[FOTO] SCANDAL la Brediceanu: Peste 100 de elevi au blocat circulația și intrarea în liceu în această dimineață

[GALERIE FOTO] Absolvenţii de la Colegiul Brediceanu au spus „adio, noi plecăm” la festivitatea de premiere

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Zece ani interdicție la spart carosabilul în centrul Lugojului. Trei luni pentru finalizarea branșamentelor

Publicat

în

FOTO renasterea.ro

Primăria Muncipiului Lugoj anunță locuitorii care stau în centrul orașului să-și finalizeze lucrările de branșare la rețele, în următoarele trei luni.

„În prezent Primăria Municipiului Lugoj desfășoară lucrări de reabilitare și modernizare pe strada Al. Mocioni, zona cuprinsă între străzile Nicolae Bălcescu și Bucegi. După finalizarea acestora timp de 10 ani nu se vor mai putea executa lucrări de branșamente ( apă, canal, curent, gaz, etc.). Având în vedere cele menționate mai sus rugăm persoanele fizice și juridice care locuiesc pe acest tronson să finalizeze în termen de 3 luni lucrările de branșamente la utilități”, transmite Primăria Lugoj.

 

 

Citiţi mai departe

Administrație

Primăria Lugoj suspendă activitatea cu publicul din cauza unui focar de coronavirus

Publicat

în

Primarul Claudiu Buciu a luat decizia de a suspenda activitatea cu publicul după ce în cadrul instituției au fost confirmați deja patru angajați. Pe lângă aceștia, mai există suspiciuni pentru încă 20 de funcționari, care au fost trimiși în izolare.

Claudiu Buciu își va face, astăzi, testul Covid 19.

Activitatea rămâne suspendată pe o perioadă nedefinită. Cei care au problemele de rezolvat la Primăria Lugoj sunt rugați să transmită o adresă pe email: contact@primarialugoj.ro sau să ia legătura cu funcționarii instituției la tel. 0256-352240, fax. 0256-350393.

Citiţi mai departe

Administrație

Prima ședință a noului consiliu local de la Lugoj. Se alege și viitorul viceprimar

Publicat

în

Noul consiliul local al Lugojului va fi convocat pentru prima întâlnire, săptămâna viitoare. Conform primarului Claudiu Buciu e necesară o ședință de urgență pentru rectificarea bugetului local.

În aceeași întâlnire, va trebui stabilită componența comisiilor de specialitate și se vor face propuneri pentru funcția de viceprimar.

Primarul Claudiu Buciu a anunțat deja, că propunerea PNL pentru această funcție va fi Bogdan Blidariu.

Citiţi mai departe

Cele mai citite