Connect with us


Administrație

Dezastru pe una dintre cele mai importante strazi din Lugoj! Un tanar acuza primaria de favorizare la asfaltare

Publicat

în

trotuare distruse ep ioan balan lugoj foto redactie lugojeanul 2014 (2)Trotuarele de pe una dintre cele mai dens populate și circulate artere din Lugoj sunt motivul pentru care un lugojean a decis să rupă tăcerea și să ceară explicații primăriei, asta după ce, spune el, s-a săturat de amăgiri și promisiuni că și pe strada lui se va rezolva problema în cauză. Tânărul locuitor al orașului a decis să trimită la adresa redacției o scrisoare însoțită de fotografii, atașate materialului, în care se plânge de modul în care au ajuns să arate aleile de pe strada Episcop Dr. Ioan Bălan. Tânărul mai spune că primăria are în vizor doar asfaltarea unor străzi pe care stau anumite persoane, favorizând astfel apropiații administrației locale și uitând de restul lugojenilor.

PMP

„M-am hotărât să vă scriu aceste rânduri în urma unor ştiri laudative la adresa primarului din ediţia din această lună a „Monitorul de Lugoj”. În cadrul acestui număr, se precizează faptul că o serie de trotuare vor fi asfaltate sau dalate. Bineînţeles, zonele sunt alese după unele criterii bine cunoscute. Se realizează lucrări pe străzi unde locuiesc persoane foarte influente în oraşul nostru. Mă refer la consilieri locali, angajaţi ai Poliţiei Lugoj şi din cadrul Primăriei, etc.”, își începe Cristian Boroșteanu scrisoarea virtuală.

USR

„Lăsând la o parte acest aspecte, ce mă deranjează pe mine cel mai tare se referă la starea degradabilă a trotuarului străzii unde locuiesc. Este vorba despre strada Episcop Dr. Ioan Bălan, aflată la doar câteva sute de metri de centru oraşului. Deşi am primit nenumărate promisiuni că se va rezolva problema existentă, de atunci și până în prezent, circul pe acelaşi drum aflat într-o stare jalnică este neschimbat. Vă ataşez câteva fotografii, iar dacă primarul nu a onorat promisiunea faţă de cetăţenii ce locuiesc pe această stradă, sper ca publicarea unei ştiri pe această temă să aibă un efect”, este concluzia lugojeanului.trotuare distruse ep ioan balan lugoj foto redactie lugojeanul 2014 (1) trotuare distruse ep ioan balan lugoj foto redactie lugojeanul 2014 (3) trotuare distruse ep ioan balan lugoj foto redactie lugojeanul 2014 (4)lugojeanul-news-everywhere,-everytime-banner

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Șapte firme străine se bat pentru a aduce la Lugoj autobuzele electrice de transport public

Publicat

în

PMP

Șapte firme din Turcia, Cehia și Germania se bat pentru a aduce la Lugoj, dar și în alte orașe din România autobuze electrice de transport public. Licitația pe care guvernul a organizat-o în aceste zile valorează 180 de milioane de lei, și prevede achiziționarea a 81 de autobuze complet electrice.

USR

Firmele care își doresc să aducă autobuzele electrice în România sunt Anadolu Automobil Rom, BMC Truck & Bus, Temsa Ulasim din Turcia, SOR Libchavy din Cehia, Karsan Otomotiv din Turcia, precum și asocierea formată din Bozankaya Otomotiv din Turcia și SILEO GmbH din Germania. Acestea  au depus oferte pentru vânzarea a 81 autobuze electrice pentru transportului public urban de călători. Autobuzele vor fi operabile în condiții de șes. 

Licitația organizată de Ministerul Lucrărilor Publice a fost estimată 183,13 milioane de lei, fără TVA, și este finanțată prin fonduri europene nerambursabile.

Autobuzele vor deservi orașele Alexandria – 10 (3 stații de încărcare rapidă și 10 stații de încărcare lentă), Brăila – 11 (3 stații de încărcare rapidă și 11 stații de încărcare lentă), Constanța – 21 (5 stații de încărcare rapidă și 21 stații de încărcare lentă), Drobeta Turnu Severin – 3 (1 stație de încărcare rapidă și 3 stații de încărcare lentă), Focșani – 20 (5 stații de încărcare rapidă și 20 stații de încărcare lentă), Lugoj – 9 (3 stații de încărcare rapidă și 9 stații de încărcare lentă), Slobozia – 7 (2 stații de încărcare rapidă și 7 stații de încărcare lentă).

Citiţi mai departe

Administrație

Recepția la noile blocuri ANL nu poate fi facută din cauza lucărilor prost executate

Publicat

în

bloc-anl-lugoj

FOTO Arhiva

Ultimele blocuri ANL, construite la Lugoj nu pot fi recepționate, din cauza modului în care s-au executat unele lucrări. Primarul Claudiu Buciu spune că s-au descoperit destul de multe probleme.

PMP

„Nu se poate face recepția pentru ca lucrarile sunt finalizate dar neconforme. Sunt obiecțiuni legate de: calitatea lucrărilor în spațiile sanitare; calitatea ușilor, se inchid greu sau freaca pardoselile; calitatea parchetului, s-a umflat deja în câteva apartamente; închiderea geamurilor; calitatea zugrăvelilor. De asemenea, din cauza faptului ca Primăria nu a reușit să rezolve problema racordului la gaz și energie electrică, nu se pot pune în funcțiune centralele termice”, spune Buciu.

USR

Primarul Lugojului spune că astăzi va avea o întâlnire cu responsabilii din Primărie, pentru a afla de ce nu s-a realizat racordul la gaz.

Citiţi mai departe

Administrație

Primarul Buciu vrea o activitate mai eficientă în Primăria Lugoj. Instituția se reorganizează

Publicat

în

Momentan niciun angajat din Primăria Lugoj nu va fi dat afară. Primarul Claudiu Buciu spune că în momentul de față se evaluează activitatea fiecărui funcționar, după care se va face o reorganizare a structurilor pentru eficientizarea activității.

PMP

„În prezent suntem în curs de evaluare a activităților zilnice ale angajaților din primărie. Apoi vom testa toți angajații. Doar după aceea vom regândi structurile interne și necesarul de personal. Nu este doar o decizie legată de personal ci și de eficientizarea modului cum sunt organizate structurile interne ale primăriei”, a declarat primarul Lugojului.

USR

Citiţi mai departe

Pro

Publicitate

Cele mai citite