Connect with us

Administrație

Cum se victimizează Boldea și se folosește de imaginea unui om mort ca să câștige capital electoral

Publicat

în

Foto Arhiva

Francisc Boldea a publicat pe pagina sa, un nou text nedemn de funcția pe care o ocupă. Criticat de universitarul Vasile Popovici, într-o postare, preluată (aici) de presa lugojeană, pentru felul dezastruos în care arată orașul, Boldea se victimizează și se folosește de imaginea celui care a fost prof. Josif Constantin Drăgan, ca să-i atace pe jurnaliști.

RETIM

Textul publicat de Boldea, se înscrie în același stil mitocănesc și grosolan al ultimelor texte pe care le-a semnat. De la expresii ca: urinatul pe gură, la slugi, derbedei și olteni care fură orașul, septuagenarul care se află în fruntea orașului a ajuns să se folosească de un om mort, ca să-și regleze conturile cu cei care îi arată cum a distrus orașul în ultimii ani.

Iată, mai jos, textul publicat de Francisc Boldea

ADEVĂR DEVASTATOR PENTRU SLUGILE LUI BUCIU

Toți cei care astăzi v-ați transformat în editori de minciuni la adresa mea, dar absolut toți, (Daniel Groza, Ion Moldovan, Doru Iacob, Cristian Ghinea, Claudiu Alexandru Buciu) ați mâncat o pâine albă de la Cetățeanul de Onoare al Lugojului, profesorul Josif Constantin Drăgan. La toți v-a dat o pâine de mâncat, la toți v-a dat o diplomă de facultate. Și astăzi îngăduiți ca un profesor de la Universitatea Timișoara să denumească Universitatea Europeană Drăgan „universitatea securistului lugojean Drăgan”? Chiar nu mai există noțiunea de caracter? Unde este atașamentul față de oraș? Oricui îi este îngăduit să jignească orașul?
Ani de zile ați lucrat la Redeșteptarea lui J.C. Drăgan, la televiziunea lui J.C. Drăgan, sau la postul de radio al lui J.C. Drăgan. Și astăzi publicați fără să ezitați asemenea enormități, asemenea jigniri, pentru că profesorul Drăgan a plecat la Domnul și de sus privește neputincios la batjocura îngăduită la adresa sa tocmai de voi, cei care, în frunte cu Buciu, ați profitat de banii profesorului Josif Constantin Drăgan.
Același profesor, ce denotă facultăți intelectuale reduse își permite să arunce cu jigniri și asupra altor oameni. De pe pagina sa de Facebook îl împroașcă cu noroi și pe primarul Timișoarei, profesorul universitar Nicolae Robu. Îl face pe acesta „cal măgar”, „pseudoliberal” și „pesedist”. Îl face de asemenea nemernic și psihopat pe Robu.
Mă jignește și pe mine, și acesta e de fapt motivul pentru care slugile lui Buciu ii promovează aberațiile. Nu încape nicio îndoială că la modul lejer în care aruncă jigniri în toate părțile, acestui om i-a cam dispărut luciditatea și simțul măsurii.
În ce mă privește îi reamintesc că am lucrat ani de zile la catedră, am scris manualul de clasa a XI-a și pe cel de clasa a XII-a, am primit cea mai mare distincție din învățământul românesc, am mai multe brevete de invenții și inovații omologate prin OSIM.
Domnule profesor nu mai judecați pe fiecare, încercați să mai și gândiți, altfel nu există nicio deosebire între dumneavoastră și slugile lui Buciu.

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Primăria Lugoj îi așteaptă pe tineri să ceară teren de casă. Ce condiții trebuie să îndeplinească

Publicat

în

Primăria Municipiului Lugoj aduce la cunoștință tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, care se încadrează în prevederile legale, că pot depune cereri pentru atribuirea unei suprafețe de teren în vederea construirii unei locuințe proprietate personală, conform Legii nr.15/2003 – republicată, cu modificările ulterioare, pentru cele 23 de terenuri disponibile în Municipiul Lugoj (14 în Cartierul Militari și 9 pe str.Herendeștiului).

RETIM

Conform Regulamentului de atribuire, aprobat prin HCL nr.137/25.08.20211, pot depune cereri următoarele categorii de tineri:

a) Tinerii necăsătoriți care au vârsta cuprinsă între 18-35 de ani la data depunerii dosarului complet;

b) Tinerii căsătoriți care au vârsta cuprinsă între 18-35 de ani la data depunerii dosarului complet;

c) Tinerii care au domiciliul stabil în municipiul Lugoj de minim 5 ani și au cetățenia română (la soț – soție unul dintre soți);

d) Tinerii care nu dețin sau nu au deținut în proprietate o locuință sau un teren destinat construirii unei unei locuințe;

e) Soțul/soția solicitantului, după caz, care nu deține sau nu a deținut în proprietate o locuință ori un teren destinat construirii unei unei locuințe;

f) Tinerii ai căror părinți declară pe propria răspundere, că nu dețin sau că nu au deținut în proprietate în ultimii 10 ani un teren în suprafaţă mai mare de 500 mp în mediul urban şi de 5000 mp în mediul rural, indiferent de localitatea în care este situat terenul;

g) Soțul/soția solicitantului, ai cărui părinți declară pe propria răspundere, că nu dețin sau că nu au deținut în proprietate în ultimii 10 ani un teren în suprafaţă mai mare de 500 mp în mediul urban şi de 5000 mp în mediul rural, indiferent de localitatea în care este situat terenul – după caz,

h) Solicitantul și soțul/soția solicitantului, după caz, să nu figureze cu datorii la bugetul local, indiferent de natura acestora.

Actele necesare depunerii dosarului se pot ridica de la Biroul Relații cu Publicul, zilnic între orele 9,00-12,00 sau pot fi descărcate de pe pagina de internet a instituției www.primarialugoj.ro – Rubrica : Documente publice – Acordare terenuri gratuite tineri –Lege nr.15/2003 – republicată.

Dosarele cu actele necesare se vor depune până în data de 31.03.2021, la Biroul Relații cu Publicul, zilnic între orele 9,00-12,00.

Eventualele completări ale dosarelor depuse se vor depune până în data de 30.04.2021.

Citiţi mai departe

Administrație

Două poduri din apropiere de Lugoj urmează să fie reabilitate cu bani europeni

Publicat

în

RETIM

Două dintr-un total de cinci poduri de pe raza județului Timiș, din apropiere de Lugoj, vor fi reabilitate în curând din bani europeni. Poriectul cuprinde un total de 25 de poduri și podețe din patru județe, Timiș, Hunedoara, Arad și Caraș-Severin.

În Timiș, cele cinci poduri care vor fi reabilitate cu bani de la UE sunt DN 68A Dumbrava, DN 68A paraul Glavita – Traian Vuia, DN 59 Sag, și DN 59F podet Valcani, DN 6 canal Muresel – Cenad.

Cele două poduri din zona Lugojului se află pe raza localității Dumbrava și respectiv în zona localității Traian Vuia. Proiectul se află în faza incipientă, de depunere a ofertelor firmelor interesate să participe. Firmele își pot depune ofertele până pe 16 februarie.

Citiţi mai departe

Administrație

Primarul Claudiu Buciu își cere scuze față de locuitorii unei străzi din Lugoj

Publicat

în

Primarul Lugojului și-a cerut scuze, ieri, prin intermediul unei rețele de socializare față de locuitorii unei străzi din Lugoj, care au fost nevoiți să-și plătească și să-și instaleze singuri lămpi pentru iluminatul public.

RETIM

„Imi cer scuze lugojenilor care și-au rezolvat singuri problema iluminatului public. Pe strada Poalele Viilor, locuitorii și-au montat singuri lămpi LED pe stâlpii de iluminat public. Am solicitat încă de anul trecut societatii ELBA sa repare sau să înlocuiasca toate corpurile cu probleme, însă aceste lucrări încă nu s-au finalizat”, spune Claudiu Buciu

Primarul Lugojului susține că se fac demersuri pentru modernizarea iluminatului public și că e posibil ca Primăria să renunțe la serviciile societății ELBA.

„La sfârșitul acestui an, contractul cu aceasta societate va expira. Serviciul de iluminat public va rămane în sarcina primăriei.

Am pornit deja studiile necesare modernizării integrale a sistemului de iluminat public. Din păcate procedurile vor dura un an, urmând ca primele investitii să fie făcute începand cu anul 2022″, a mai spus Buciu.

Citiţi mai departe
Publicitate

Cele mai citite