Connect with us

Administrație

Cum se victimizează Boldea și se folosește de imaginea unui om mort ca să câștige capital electoral

Publicat

în

Foto Arhiva

Francisc Boldea a publicat pe pagina sa, un nou text nedemn de funcția pe care o ocupă. Criticat de universitarul Vasile Popovici, într-o postare, preluată (aici) de presa lugojeană, pentru felul dezastruos în care arată orașul, Boldea se victimizează și se folosește de imaginea celui care a fost prof. Josif Constantin Drăgan, ca să-i atace pe jurnaliști.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Textul publicat de Boldea, se înscrie în același stil mitocănesc și grosolan al ultimelor texte pe care le-a semnat. De la expresii ca: urinatul pe gură, la slugi, derbedei și olteni care fură orașul, septuagenarul care se află în fruntea orașului a ajuns să se folosească de un om mort, ca să-și regleze conturile cu cei care îi arată cum a distrus orașul în ultimii ani.

Iată, mai jos, textul publicat de Francisc Boldea

ADEVĂR DEVASTATOR PENTRU SLUGILE LUI BUCIU

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

Toți cei care astăzi v-ați transformat în editori de minciuni la adresa mea, dar absolut toți, (Daniel Groza, Ion Moldovan, Doru Iacob, Cristian Ghinea, Claudiu Alexandru Buciu) ați mâncat o pâine albă de la Cetățeanul de Onoare al Lugojului, profesorul Josif Constantin Drăgan. La toți v-a dat o pâine de mâncat, la toți v-a dat o diplomă de facultate. Și astăzi îngăduiți ca un profesor de la Universitatea Timișoara să denumească Universitatea Europeană Drăgan „universitatea securistului lugojean Drăgan”? Chiar nu mai există noțiunea de caracter? Unde este atașamentul față de oraș? Oricui îi este îngăduit să jignească orașul?
Ani de zile ați lucrat la Redeșteptarea lui J.C. Drăgan, la televiziunea lui J.C. Drăgan, sau la postul de radio al lui J.C. Drăgan. Și astăzi publicați fără să ezitați asemenea enormități, asemenea jigniri, pentru că profesorul Drăgan a plecat la Domnul și de sus privește neputincios la batjocura îngăduită la adresa sa tocmai de voi, cei care, în frunte cu Buciu, ați profitat de banii profesorului Josif Constantin Drăgan.
Același profesor, ce denotă facultăți intelectuale reduse își permite să arunce cu jigniri și asupra altor oameni. De pe pagina sa de Facebook îl împroașcă cu noroi și pe primarul Timișoarei, profesorul universitar Nicolae Robu. Îl face pe acesta „cal măgar”, „pseudoliberal” și „pesedist”. Îl face de asemenea nemernic și psihopat pe Robu.
Mă jignește și pe mine, și acesta e de fapt motivul pentru care slugile lui Buciu ii promovează aberațiile. Nu încape nicio îndoială că la modul lejer în care aruncă jigniri în toate părțile, acestui om i-a cam dispărut luciditatea și simțul măsurii.
În ce mă privește îi reamintesc că am lucrat ani de zile la catedră, am scris manualul de clasa a XI-a și pe cel de clasa a XII-a, am primit cea mai mare distincție din învățământul românesc, am mai multe brevete de invenții și inovații omologate prin OSIM.
Domnule profesor nu mai judecați pe fiecare, încercați să mai și gândiți, altfel nu există nicio deosebire între dumneavoastră și slugile lui Buciu.

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Se închide circulația în centrul Lugojului pentru câteva ore în weekend

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Lugojul celebrează Săptămâna Europeană a Mobilității, prin activități care promovează sănătatea mintală și fizică a cetățenilor. Aceste activități se vor desfășura în aer liber, în Piața Victoriei, duminică, 19 septembrie, între orele 16:00 și 19:00. 

Activitatea face parte din campania Noi Revitalizăm Orașul și pune Lugojul pe harta orașelor care închid străzile pentru mașini. Clubul Sportiv Municipal Lugoj pregătește un antrenament demonstrativ și un joc de antrenament cu grupele copii și juniori, secția de fotbal. 

Clubul Copiilor Lugoj pregătește jocuri interactive și distractive pentru copiii de toate vârstele. Atenție, circulația va fi închisă pentru automobile în Piața Victoriei din Lugoj, între orele 16:00 și 19:00.

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

Citiţi mai departe

Administrație

“Manevre” în Primăria Lugoj. Buciu a anulat o licitație dubioasă

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Primarul Claudiu Buicu a anulat o licitație cel puțin dubioasă pe care angajații din administrația locală au realizat-o pe bani publici. O firmă lugojeană care se ocupă cu activități veterinare, și care are în administrare și fostul adăpost de câini fără stăpân al primăriei, a câștigat o licitație de tăiere a 200 de arbori din pădurile orașului.

Firma nu numai că nu are cod CAEN pentru aceste activități, dar nici vorbă de utilaje pentru aceste lucrări minuțioase. Suma pe care primăria a atribuit-o pentru lucrare a fost de 42.000 de lei. Întrebat despre această licitație, primarul s-a declarat șocat de ceea ce au putut face colegii lui din primărie.

“Firma nu are utilaje și nici obicet de activitate pentru așa ceva. Colegii mei din primărie au atribuit lucrarea, evident că am anulat-o imediat ce am aflat”, a declarat primarul Buciu pentru Lugojeanul.ro

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

Deocamdată edilul șef al orașului nu a anunțat dacă va lua unele măsuri împotriva colegilor care au “reușit” această licitație. Surse din cadrul primăriei spun că de vină ar fi angajații mai vechi, din fost administrație, care au rămas înzestrați cu vechi obiceiuri cum sunt atribuirea de lucrări la firme de casă.

Citiţi mai departe

Administrație

Primăria și Retim îi așteaptă pe copii, la o acțiune educativă în Parcul George Enescu

Publicat

în

Primăria Municipiului Lugoj, Adid Timiș și Retim Ecologic Services S.A. vă așteaptă sâmbătă, 18 septembrie 2021, în intervalul orar 10.00 – 12.00 în Parcul George Enescu din Lugoj, la o serie de activități educative dedicate copiilor.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Organizatorii acestui eveniment, vin cu informații relevante privind gestionarea deșeurilor, respectiv realizarea procesului de colectare separată în vederea reciclării și încurajarea reutilizării acestora. Aceștia au pregătit pentru copii o serie de activități educative și recreative, după cum urmează: un test rapid de cunoștințe ecologice realizat pe platforma kahoot și un atelier inedit de pictură în cadrul căruia se vor decora sacoșe de bumbac reutilizabile, pe care cei mici le vor păstra.

„Prin aceste activități de educație ecologică sperăm să dezvoltăm și să consolidăm comportamente responsabile și prietenoase cu mediul. Sunt așteptați cât mai mulți copii la standul din Parcul George Enescu, pentru acumulare de noi cunoștințe, distracție, voie bună și multe premii surpriză”, au anunțat organizatorii.

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

Citiţi mai departe

Administrație

Avarie majoră la o magistrală de apă din Lugoj. Uzinele sunt oprite

Publicat

în

Lugojul trece printr-o avarie majoră, la rețeaua de apă. Acvilian Belințan, directorul societății Meridian a declarat pentru Lugojeanul.ro, că a cedat magistrala de apă a de pe str. Brândușelor.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

„S-a spart magistrala de 450, de pe Brândușelor, până pe 13 Decembrie. Uzinele au picat amândouă, pentru că pompele nu pot duce pierderile ce le avem aici. S-a deschis undeva la 3 metri din asfalt. Momentan încercăm să izolăm partea aceasta de oraș, dar vanele nu închid. După ce reușim să închidem vanele, repornim uzinele, dar nu pot face față. Magistrala încercăm să o reparăm până mâine la prânz”, a declarat Belințan.

Directorul Meridian a mai spus că pentru o parte din oraș nu va fi apă până la mâine la prânz, iar în restul orașului presiunea va fi extrem de scăzută.

 

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

Citiţi mai departe
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite