Connect with us


Administrație

Consilierii Lugojului se pregatesc de o noua cearta! Ce puncte au pe ordinea de zi a sedintei ordinare de joi

Publicat

în

consiliu local lugoj consilieri boldea primar ambrus tech gaidos ciucu craciunescu lugojeanul foto 2014 (4)Chiar dacă în ultimele ședințe de consiliu s-au certat pe diferite teme, consilierii locali se pregătesc în ciuda acestui impediment de încă o întâlnire pentru a pune la cale treburile orașului. Joi, 31 iulie, de la ora 14:00, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Lugoj se va desfăşura şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal Lugoj. Pe ordinea de zi au fost înscrise până acum cinci proiecte de hotărâre, patru dintre ele fiind inițiate de primarul Boldea, iar ultimul de consilierul Nicu Bădina. Pe lângă punctele de pe ordinea de zi normală, alte puncte suplimentare pot fi adăugate ulterior, care vor fi la rândul lor supuse spre aprobare.

PMP

Punctele de pe ordinea de zi sunt:

USR

1. Aprobarea Studiului de fezabilitate, Devizului general şi Indicatorilor tehnico – economici pentru obiectivul de investiţie „Extindere bază sportivă – municipiul Lugoj” Iniţiator: Primarul Municipiului Lugoj;

2. Aprobarea asigurării cofinanţării obiectivului de investiţii „Zonă extindere sat Tapia – drumuri (străzi)” cuprins în Programul naţional de dezvoltare locală. Iniţiator: Primarul Municipiului Lugoj;

3. Aprobarea Regulamentului pentru deţinerea şi creşterea animalelor domestice şi a păsărilor de curte, altele decât cele de companie pe raza municipiului Lugoj. Iniţiator: Primarul Municipiului Lugoj;

4. Aprobarea Regulamentului privind regimul finanţărilor nerambursabile acordate din bugetul local al municipiului Lugoj pentru activităţi cultural – educative. Iniţiator: Primarul Municipiului Lugoj;

5. Numirea membrilor Comisiei de cenzori la S.C. „SALPREST” S.A Lugoj. Iniţiator: Consilier local Bădina Nicu.lugojeanul-news-everywhere,-everytime-banner

3 Comments

3 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administrație

Șapte firme străine se bat pentru a aduce la Lugoj autobuzele electrice de transport public

Publicat

în

PMP

Șapte firme din Turcia, Cehia și Germania se bat pentru a aduce la Lugoj, dar și în alte orașe din România autobuze electrice de transport public. Licitația pe care guvernul a organizat-o în aceste zile valorează 180 de milioane de lei, și prevede achiziționarea a 81 de autobuze complet electrice.

USR

Firmele care își doresc să aducă autobuzele electrice în România sunt Anadolu Automobil Rom, BMC Truck & Bus, Temsa Ulasim din Turcia, SOR Libchavy din Cehia, Karsan Otomotiv din Turcia, precum și asocierea formată din Bozankaya Otomotiv din Turcia și SILEO GmbH din Germania. Acestea  au depus oferte pentru vânzarea a 81 autobuze electrice pentru transportului public urban de călători. Autobuzele vor fi operabile în condiții de șes. 

Licitația organizată de Ministerul Lucrărilor Publice a fost estimată 183,13 milioane de lei, fără TVA, și este finanțată prin fonduri europene nerambursabile.

Autobuzele vor deservi orașele Alexandria – 10 (3 stații de încărcare rapidă și 10 stații de încărcare lentă), Brăila – 11 (3 stații de încărcare rapidă și 11 stații de încărcare lentă), Constanța – 21 (5 stații de încărcare rapidă și 21 stații de încărcare lentă), Drobeta Turnu Severin – 3 (1 stație de încărcare rapidă și 3 stații de încărcare lentă), Focșani – 20 (5 stații de încărcare rapidă și 20 stații de încărcare lentă), Lugoj – 9 (3 stații de încărcare rapidă și 9 stații de încărcare lentă), Slobozia – 7 (2 stații de încărcare rapidă și 7 stații de încărcare lentă).

Citiţi mai departe

Administrație

Recepția la noile blocuri ANL nu poate fi facută din cauza lucărilor prost executate

Publicat

în

bloc-anl-lugoj

FOTO Arhiva

Ultimele blocuri ANL, construite la Lugoj nu pot fi recepționate, din cauza modului în care s-au executat unele lucrări. Primarul Claudiu Buciu spune că s-au descoperit destul de multe probleme.

PMP

„Nu se poate face recepția pentru ca lucrarile sunt finalizate dar neconforme. Sunt obiecțiuni legate de: calitatea lucrărilor în spațiile sanitare; calitatea ușilor, se inchid greu sau freaca pardoselile; calitatea parchetului, s-a umflat deja în câteva apartamente; închiderea geamurilor; calitatea zugrăvelilor. De asemenea, din cauza faptului ca Primăria nu a reușit să rezolve problema racordului la gaz și energie electrică, nu se pot pune în funcțiune centralele termice”, spune Buciu.

USR

Primarul Lugojului spune că astăzi va avea o întâlnire cu responsabilii din Primărie, pentru a afla de ce nu s-a realizat racordul la gaz.

Citiţi mai departe

Administrație

Primarul Buciu vrea o activitate mai eficientă în Primăria Lugoj. Instituția se reorganizează

Publicat

în

Momentan niciun angajat din Primăria Lugoj nu va fi dat afară. Primarul Claudiu Buciu spune că în momentul de față se evaluează activitatea fiecărui funcționar, după care se va face o reorganizare a structurilor pentru eficientizarea activității.

PMP

„În prezent suntem în curs de evaluare a activităților zilnice ale angajaților din primărie. Apoi vom testa toți angajații. Doar după aceea vom regândi structurile interne și necesarul de personal. Nu este doar o decizie legată de personal ci și de eficientizarea modului cum sunt organizate structurile interne ale primăriei”, a declarat primarul Lugojului.

USR

Citiţi mai departe

Pro

Publicitate

Cele mai citite