Connect with us

Actualitate

Chebici, nevinovat! IGPR a admis contestatia la sanctiunea care ii taia 5 procente din salariu

Publicat

în

claudiu-chebiciInspectoratul General al Poliţiei Române a decis în favoarea contestatarului în cazul şefului Poliţiei Lugoj, comisarul-şef Claudiu Chebici, care a fost sancționat salarial în urma unor acuzații în care se făcea referire la ineficiența în serviciu din scandalul cu romii pistolari de anul trecut. Astfel, lui Chebici i-au fost redate toate drepturile salariale pentru lunile 2 și 3 în care trebuia aplicată sancțiunea. Contestarea sancțiunii a plecat spre IGPR, acolo unde comisarul-șef al poliției lugojene a fost îndreptățit cu toate drepturile salariale de care se poate bucura, după ce a fost declarat nevinovat.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Ancheta declanșată de IPJ Timiș la finalul scandalului dintre romii care au luat cu asalt până și sediul poliției s-a lăsat cu avertismente verbale și mustrări scrise. Astfel, trei ofiţeri au fost atenţionaţi, iar Mihai Tonenchi, adjunctul lui Chebici, a primit mustrare scrisă. Pentru a da publicității decizia finală și oficială a șefilor de la București, cu greu făcută publică de Inspectoratul General al Poliției Române, comisarul-șef al poliției Lugoj a anunțat și o conferință de presă pentru joi, aceasta fiind prima întâlnire dintre jurnaliștii lugojeni și Chebici din ultimi ani.

vodafone angajează

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate

Tot mai puțini lugojeni se vaccinează la centrul de pe Caransebeșului

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Din ce în ce mai puțini lugojeni sunt interesați să se vaccineze la centrul de imunizare de pe strada Caransebeșului, din incinta Sălii de Sport “Lavinia Miloșovici”. Numărul de persoane care vor să se imunizeze a scăzut la aproape un sfert față de luna precedentă, când era deja extrem de redus.

vodafone angajează

Potrivit datelor oficiale ale DSP, în ultimele 24 de ore s-au vaccinat doar 9 persoane la centrul din Lugoj. Aici, se pot imuniza persoanele interesate doar cu buletinul, cu toate cele trei seruri disponibile, Pfizer, AstraZeneca, sau Johnson & Johnson. În medie, se vaccinează în jur de 10-15 persoane pe zi, într-o zi lucrătoare.

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

Între timp, autoritățile timișene continuă și imunizarea la sate, marți echipele mobile urmând să ajungă la Traian Vuia, satul Jupani, pentru a-i imuniza și pe acei timișeni care nu pot ajunge la centrele din oraș.

Citiţi mai departe

Actualitate

Val de critici la adresa Primăriei Lugoj, după defrișarea unei zone verzi

Publicat

în

Săptămâna trecută, zeci de lugojeni cu criticat faptul că o zonă verde din fața Primăriei Lugoj a fost defrișată. Am primit nenumărate mesaje pe Lugojeanul.ro. Autorii acestora erau supărați că a fost „rasă” toată zona respectivă și că, în urmă lucrătorilor de la Serviciului de sere și spații verzi, a rămas doar o zonă de pământ plină cu rădăcini.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

„Chiar tot ce e verde trebuie să dispară din Lugoj. De ce era nevoie să taie tot ce a fost plantat acolo. Au ras toată vegetația care a crescut în zeci de ani! Chiar dacă nu era un parc mare, era verde și arăta frumos. Acum sunt numai butuci și rădăcini. La fel au făcut și în fața fostei Prefecturi. Au pus niște bețe și gata, au amenajat locul”, ne-a scris un cititor.

vodafone angajează

Timp de o săpătămână, am sunat-o aproape zilnic pe Elena Olariu, șefa Servicului de spații verzi, cu intenția de a explica cititorilor ce proiect de reamenajare se pregătește pe locul proaspăt defrișat. Nu a răspuns la telefon! Am cerut un un punct de vedere city-managerului Anca Micșa Oprea, care ne-a spus că acolo era un focar și acesta ar fi motivul pentru care a fost curățată toată vegetația.

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

„Tot acel loc va fi reamenajat”, a spus Oprea. Până acum administrația locală nu a făcut public un proiect privind reamenajarea zonei respective.

Citiţi mai departe

Actualitate

Lugojul va trece prin cea mai călduroasă săptămână a verii

Publicat

în

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

Temperaturi de 38 de grade zilnic, asta îi așteaptă pe lugojeni în săptămâna ce începe astăzi. Anunțul meteorologilor vizează zona Lugojului și în general vestul țării, unde luni maxima va atinge 35 de grade Celsius.

vodafone angajează

Începând de marți, la Lugoj maximele vor ajunge și se vor menține, până sâmbătă, la valori de 37-39 de grade Celsius, fiind de departe cea mai călduroasă perioadă de până acum a verii. 

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

La fel de călduroase vor fi și nopțile, temperaturile pe parcursul acestora urmând să se mențină peste valoarea de 20 de grade Celsius. De-abia din prima săptămână a lui august, vremea la Lugoj se va stabiliza în jurul valorii de 30 de grade Celsius.

Citiţi mai departe

Actualitate

O nouă benzinărie cu program non-stop s-a deschis la Lugoj

Publicat

în

FOTO rompetrol.ro

Lugojul are o nouă benzinărie, începând de astăzi, 22 iulie. Stația aparține celor de la Rompetrol și a fost deschisă în incinta parcării securizate A&O Truck Stop, aflată pe șoseaua de centură a Lugojului. Pentru deschiderea acestei benzinării a fost construit și un sens giratoriu pe șoseaua de centură, necesar pentru ca șoferii să intre și să iasă în siguranță din stație și parcare. Gabi Olariu, patronul parcării A&O, spune că avizele și aprobările pentru sensul giratoriu i-au dat destule bătăi de cap.

Meniul zilei Vara 2021, Octavian

“Pentru avizele necesare, pentru sensul giratoriu, am așteptat doi ani de zile, ca să putem demara investiția. Costurile au fost împărțite în mod egal, între noi și partenerii de la Rompetrol, cei care au deschis benzinăria. Noi am plătit circa 75 de mii de euro”, a declarat Gabriel Olariu.

vodafone angajează

Benzinăria are program non-stop și are  15 angajați.

RETIM – Colectarea separată a deșeurilor, obligație legală

Citiţi mai departe
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite